24 Mayıs 2016 Salı

Led projektör lamba

LED aydınlatmayı anlamak için öncelikle LED ’in ne olduğunu anlamak gerekir. LED , “ light emitting diode ”, yani ışık yayan diyotun kısaltmasıdır. LED lambalar , akkor lamba şeklindedir ve duyları da onlarla uyumludur. Led lambalar ısınmadıkları için iş kazalarına da sebep olmazlar.


Led projektör lamba

Sonuç olarak projektör cihazları, büyük alanların aydınlatılmasında kullanılmalı, özellikle açık alanda kullanılacak projektörlerin bölgenin iklim koşullarında çalışıp çalışmayacağı çok iyi değerlendirilmelidir. Güneş enerjılı LED projektör aynı zamanda tefefon sarj edebilen şarj cihazi. Beyoğlu: Göster: Siz de ilanınızın yukarıda yer almasını istiyorsanız tıklayın. Masa Lambaları Sarkıt Armatür Yüksek Tavan Armatürü Ampul. Led Ampul Rustik Led Ampul Tasarruflu Ampuller Halojen Ampul PLC Pinli Ampul PLC Pinli Ampul TFlorasan Ampul TFlorasan Ampul.


Böylelikle, lamba camlarının milimetre ısıya ve darbeye dayanıklı tamperli olması. Lambalar Komponentler Yeni Ürünler Bize Ulaşın İmes Sanayi Sitesi A Blok 1Sokak No: Y. Geleneksel Lambalar ve Tüpler. Evinizi Akıllı Aydınlatın. Günlük aydınlatma düzeninizi benzersiz bir deneyime dönüştürün! Renklerle oynayın veya akıllı aydınlatmalarınızı müziğinizle ve filmlerinizle senkronize edin.


Led projektör lamba

Led projektörler üç kategoriye ayrılır. Bunlar COB led projektörler , silim kasa projektörler ve power led projektörlerdir. Ayrıca sensörlü lamba kullanımı da binalar, tuvaletler gibi birçok alanda yaygındır.


Sensörler de üç kategoriye ayrılır. Bunların yaklaşık kadarı led projektör ışıkları, projektörler ve kadarı led sokak lambaları şeklindedir. Aynı zamanda geleneksel lamba tabanlı projektörlerin aksine LG LED projektörler 30. Bu da demek oluyor ki günlük ortalama saat kullanımla, projektörünüzü yıla kadar kullanabilirsiniz. Led olan projektörler , daha az enerji harcarlar.


Projektörler Park ve Bahçe Armatürleri. Lambader projektörler , gece lambası olarak kullanılan projektörler ve el feneri olarak kullanılan projektörler vardır. Uygun şartlar sağlandığı zaman, kullanılan projektör lambaları daha uzun ömürlü oluyor.


Sorunsuz elektrik şebekeleri, rutin bakımların yapılması, önerilen ayarlarda kullanılması ve toz filtresinin temiz tutulması, lamba ömrü için önemli noktalar arasında yer alıyor. Led ’li projektörler enerji verimliliği açısından son derece önemlidir. Lamba camlarının milimetre ısı ve darbeye dayanıklı tamperli olması nedeniyle dış doğa koşulları ya da kötü darbelere karşı dayanıklı bir ürüne sahip olunması gerekmektedir. LG PH150G LED projektör , mini tasarımının çok ötesinde sergilediği performans sayesinde kullanıcılarından tam not alıyor.


Bu üstün performanslı LED projektör , 1inçlik bir ekran oluşturabiliyor ve yaklaşık iki buçuk saatlik pil ömrü ile çalışıyor. Bu ürün şu anda satışta değildir. Yüksek Enerji Verimliliği, Düşük Sıcaklık Artışı.


Lamba tipi RGB LED , Lamba ömrü 30Hrs Hoparlör Gücü: Gürültü: Yüksek Parlaklıkta dB(A) ↓, Normal dB(A) ↓, Eko. W Mini Gece Lambası Led Ampul. Led Ampüller, Plus Serisi Termo Plastik Ampüller 7W Led Ampül. Led aydınlatma armatürleri, sıva.


Gerek lamba gerekse de floresan çeşitlerinin yanı sıra ışıldak gibi muazzam ürün ve hizmetler şimdi çok uygun koşullarda size internet. Aşağıda sayılan özellikler sadece led lambalar için değil led teknolojisi ile üretilmiş led ampül, led projektör , led ışıldak, led gece lambası , led fener, led floresan ve diğer led ile çalışan her türlü elektronik ürün için geçerlidir. Firmamız led projektör , wallwasher, havuz armatürü ürünlerinin yedek parça olarak power led , driver lens ve benzeri birçok ürünün ithalatını ve üretimini yapmaktadır.


OSRAM LED Sokak Lambası Çeşitleri. LED ürünleri 24v LED projektör ve 220V LED projektör olarak imalatı yapılmaktadır. Watt Ray Spot Neptün (Siyah). Dış Mekan Led Aydınlatma. Neon Led Ve Aksesuarları.


Led projektör lamba

Solar Aydınlatma, led aydınlatma, güneş enerjisi aydınlatma, led sokak aydınlatma, güneş enerjili bahçe lambası , led projektör çeşitleri ve modelleri. COB LED projektörler tüm çeşitleriyle şimdi stoklarımızda. Metal Halide lambalar şimdi stoklarımızda. Tve TElektronik Balast çeşitlerimiz şimdi stoklarımızda Polimer Etanjlarımızda şıklığı ve performansı çok uygun fiyatlara sunuyoruz.


W lık led projektörler kullanarak aynı ışık şiddetini alabilemekteyiz. Bu konuda seçim yaparken projektörü kullanıcağınız alanın genişliği çok önemlidir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Led projektör lamba

Bahçe feneri ve LED projektör gibi ürün çeşitleri, yüksek ışık gücü ile görüş açısını desteklerken diğer yandan da bahçenizin daha çarpıcı bir atmosfer sunmasını kolaylaştırabilir. Işıklandırmayı sadece belirli yerlere eklenilen belirli lambalar olarak düşünmeyin. Modüler bir tasarım kullanmanız her.


Ofislerde LED Uygulamaları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar