10 Mayıs 2016 Salı

Cctv kablo 2 1

Cctv kablolar görüntü ve güç aktarımı için kullanılır. MM YENİ ÜYELİK - BAYİLİK TALEP FORMU Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. DIŞ MEKAN 3METRE ERK YERL.


Cctv kablo 2 1

TL ( ) elektro_toptan 99. TL 9TL (18) DigitalMağaza 100. CCTV Koaksiyel Kamera Kablosudur.


Satmış olduğumuz kablolarımızın beslemesi 0. Ancak Bazı firmaların daha cazip fiyat verebilmek için fabrikalara 0. Elektronik sektöründe gerçek stok çalışan ve ithalattan son tüketiciye Kaliteli Ürün Uygun Fiyat sloganıyla ulaşan Merter Elektronik online elektronik satış sitesi Merterelektronik. Yalnızca bilgi verme amaçlıdır. Satıcı sorumlu tutulamaz. Yapısı itibarıyla yangın esnasında duman ve zehirli korozif gazlar çıkarmama özelliğinden dolayı, insanların ortak kullanım alanları olan yoğun yerlerde tercih edilir.


Cctv kablo 2 1

Bu tür kompozit kablolar kullanım amaçlarına göre farklı kesitlerde üretilmektedir. Bu Ürünü Peşin Fiyatına Taksit Alabilirsiniz. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Listelenen Ürün Adedi : 7. Bu hafta en çok satanlar.


Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. Bu markanın tüm ürünlerini incele. Cctv Kablolar Kategorisini Keşfedin. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Online sipariş verilebilir.


Marka AK-İŞ ATEK ATEK-NET DSC ESTAP LANDE MİRSAN MZ NETLİNK STAMBU TEKSAN W. Güneş , sıcak , soğuk ,nem gibi dış ortam şartlarına karşı dayanıklı olarak üretilmiştir. ALKAYA ELEKTRONİK bültenlerine üye olup yeniliklerden ve özel fiyatlı ürünlerden haberdar olun. Aradığınız ürünü, markayı veya kategoriyi yazın. Bu dört hatlı bir kablodur. Ses, güç, alarm sinyallerini iletebilmek için ise damardan.


Tüm güvenlik kamera kablosu modelleri satışı. Görüntü, ses, güç ve kontrol sinyallerinin aynı anda iletimini sağlayan kompozit kablodur. Toplam ürünler (vergi dahil) Toplam kargo (vergi dahil) Belirlenecek. Sepetinizde ürün bulunmaktadır.


Vergi ₺ Toplam (vergi dahil) Alışverişe devam et Ödeme adımına geçin. Metre ile Benzer Ürünler. TL 26TL (7) kameraburada 100. En yeni haberleri, özel teklifleri ve indirimleri takip edin. Henüz bu ürün için yorum yapılmamış.


E-bülten listemize kayıt olun. Tüm kampanyalarımızdan ilk siz haberdar olun. Güvenlik Kamerası Sistemleri Ahd Güvenlik Kamerası En Uygun Fiyata Maxcamguvenlik.


ZENGER ELEKTRONİK kurulduğu günden itibaren ilkeli duruşumuzdan ve dürüstlüğümüzden taviz vermeden zaman ile Türkiye genelinde ve Türkiye’ye komşu ülkelerde bilinir ve güvenilir bir firma konumunda faaliyetlerine devam etmektedir. Gizlilik Politikamızı ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz. Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı. Stokta Var Güvenlik kamera sistemleri. Paylaş: Teknik Özellikler.


Coax Iç tel sayisi (görüntü) Telli. PAYNET BAYİ Ödeme Sistemi. Birde Vguard marka kameraları önerir misiniz? Veya uygun fiyata kaliteli hangi kamera markasını önerirsiniz? Kablo alırken nelere dikkat etmeliyiz.


DK-CB-USB3MICROB Dark USB 3. Burul Grup Elektronik Reklam San Tic Ltd Şti yıllardır faaliyet gösterdiği sektörel tecrübesiyle profesyonel e. Dolar Besta güvenlik olarak son teknoloji güvenlik kamerası , güvenlik kayıt cihazları ve güvenlik kamerası aksesuar ve aparatlarının modelleri en ucuz fiyatları ve çeşitleri ile toptan olarak satışı yapılmaktadır. Kamera ve DVR Kitler, dünyada ve ülkemizde son yıllarda artan teknik servis ve montaj hizmet bedellerini ödemek istemeyen kullanıcıların ihtiyacına yönelik olarak tasarlanmıştır. LOREX LR-FCL Dolap kapaklarının çocuk ve bebekler tarafından açılmasını engellemek amacıyla tasarlanmıştır.


GKS Grup Bayisi olan GKS Kamera Sistemleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar