26 Mayıs 2016 Perşembe

Mp4 transmitter

Piranha Falcon F Type transmitter sayesinde aracınızda CD taşımak zorunda kalmazsınız. GB dahili hafızası sayesinde bir çok şarkıyı hafızasında bulundurabilir. LCD renkli ekranı ile video oynatabilme özelliği bulunmaktadır.


Başka hiç bir yerde bu ürünlerde bu indirimleri bulamazsınız. Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. MODEL CAR CDİJİTAL EKRANLI MPÇALAR HAFIZA KARTI DESTEKLİ ÇAKMAK GİRİŞLİ ARABA TRANSMİTER.


Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün. Kılavuzlar ve ücretsiz kullanım talimatları. Ayen Software tarafından yayınlanmıştır! MP3WMA Müzik formatlarını destekler. MHz e kadar 2frekans seçim olanağı vardır.


Video Formatları: MP, MP, WMA , AUDIO , AMW formatlarını desteklemektedir aracınızla seyahat ederken mpvideo ve mpdinleyebilirsiniz. Transmitter aracınızda müzik dinleyebilir ve mpvideo izleyebilirsiniz. Mptransmitter fm products are most popular in North America, Western Europe, and South America. Unsubscribe from shoxstore? GPS özelliğinden fazlasıyla memnunum herkese de tavsiye ederim.


Araçlarda bir nevi Bluetooth işlevi gören bu. FM Tranasmitterler ile Müzik Dosyalarında MPWMA,APP,FLAC vb. Video Dosyalarında MP,FLV,3GP,AVI,RM,RMVB. Fotoğraflarda JPG,BMP,GIF. Geniş Ekran GB Dahili Hafıza.


Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz.


Kulaklık girişi sadece harici mpve mpiçindir. Bu cevap sizin için yeterli mi? FMT- Harici hoparlör kullanılabilir mi? Cihaz şarkı moduna geçiyor. FM transmitter ailesinden Falcon B tipi bir ürünüm var.


Mp4 transmitter

Ekranda çalan şarkı görünüyor, fakat radyodan ses gelmiyor. En Çok Satılan MpÇalar Listesi. MPve MPvideo oynatıcılı, 2radyo kanalı ile tam uyumlu, 1. Goldmaster MP3-2Kırmızı 8GB Digital MPPlayer 28indirim 24TL 17TL 49. Geçici olarak temin edilememektedir. Car mptransmitter products are most popular in North America, Western Europe, and South America.


FREE Shipping on eligible orders. Adet Minimum adet ürün için toptan satış fiyatı alabilirsiniz. GB EKRANLI FM TRANSMİTTER ,UZAKTAN KUMAND MP4. RÜN STOK VE FİYAT BİLGİLERİNİ ÖĞRENİPSİPARİŞ VERMEK İÇİN TELEFONLA BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.


Mp4 transmitter

Online shopping a variety of best lcd mptransmitter at DHgate. Buy cheap mpgreen online from China today! We offers lcd mptransmitter products. Enjoy fast delivery, best quality and cheap price.


Free worldwide shipping available! Bluetooth hands-free, LCD Display caller ID with Blue back light , and with voice reporting in call Number. Forex MpMpve Fm transmitter konusunda çok uzman kesinlikle güvenle alabileceğiniz bir ürün. Eğer iki tane cd rom ya da writerınız yoksa, mpplayerınızın karşılığı olan sürücü F: olacaktır.


Mp4 transmitter

MPmüzik formatını destekleme. Tam Fonksiyonlu Uzaktan Kumanda. Shop for mpplayer fm transmitter online at Target. Free shipping on purchases over $and save every day with your Target REDcard. Portable Cassette Players.


With a super price and cheap and fast shipping, LightInTheBox. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Play your music and enjoy via the car stereo.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar