4 Mayıs 2016 Çarşamba

3 Boyutlu dekoratif lamba

3 Boyutlu dekoratif lamba

Ayrıca sevdiklerinize hediye edebileceğiniz çok farklı ve özel bir üründür. Bakır tellerin üzerinde yer alan LED boncuk lambalar dekoratif amaçlı süslemelerde istenilen her n. Yazılmasını istediğiniz isimleri sipariş formunda girebilirsiniz. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. E-BÜLTEN HABERCİSİNE ÜYE OL. Kampanyalar,indirimler ve duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize üye olun.


3 Boyutlu dekoratif lamba

BOYUTLU LAMBA MODELLERİMİZDEN BAZILARI 3D LAMBALAR. TL Vergiler Hariç: 9TL. Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz etkileyici bir üründür. En uygun fiyat ve taksit avantajları ile BF Wooden`da. TahtaModa Saatli 3d led lambalarımız TahtaModa Atölyelerinde yüksek kaliteli malzemelerden üretilmektedir.


Ofis, ev veya yaşam alanlarınıza hareket kazandırın. Bu üründe kargo Ücretsizdir. Her türlü zevk ve ihtiyaca uygun ürünlerin bulunduğu, dekoratif aydınlatma kategorisi altında, hem fonksiyonel hem de ev dekorasyonunda bütünlük sağlayabilecek ürünler, göze çarpıyor. Birbirinden şık ve her kesime hitap eden tasarımlara sahip olan, boyutlu lambalar , evlere farklı ve yenilikçi hava katacak.


3 Boyutlu dekoratif lamba

Samsung ledler ile donatılmış dekoratif lambanız, kullandığı 12Volt elektrik ile olağanüstü tasarruf imkanı da sunmaktadır. Güçlü led lambası Sarı renk vermektedir. Usb girişi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop ve powerbank ile çalışmaktadır.


Açma kapama düğmesi bulunmaktadır. Yüksek kaliteli ve uzun ömürlü led lamba. Boyutlu Atatürk ürünü bulduk. Fiyat ( ) : 10TL.


Işıklandırma sistemi ile bambaşka bir etkiye dönüşen boyutlu lambaları çok seveceksiniz! Yeni ev hediye si veya ofis hediye si olarak veya kurumsal hediye olarak değerlendirebilirsiniz. Led lambaları ile çok düşük bir elektrik tüketimi mevcuttur. Son dönemlerin en gözde dekoratif hediyelerinden olan 3d lambalar hediyekrali farkı ile sizlerle.


Hem isimlerinize özel hem de iç içe geçmiş boyutlu kalp tasarımına sahip. Evinizde veya ofisinizde şıklık ve zarafet katan boyutlu lambaları hızlı ve kapıda ödeme yöntemiyle satın alabilirsiniz. Galerimizde sizler için seçtiğimiz dekoratif boyutlu masa lambaları ve fiyatları ile sizleri baş başa bırakıyoruz.


3 Boyutlu dekoratif lamba

Merak ettiğiniz tüm sorular için konu altından bize yazabilirsiniz, kısa sürede editörlerimiz tarafından cevaplanacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar