25 Ocak 2016 Pazartesi

Spb kayış

Spb kayış

PROFiL spz PROFiL SPA PROFiL spz PROFiL SPA. Güç Aktarma alanında faaliyet göstermekte olan Tosyalı Makina San. Zincir Dişli ve Burçlu Kasnak üreticisi olarak başlamıştır. Posts about Bando SPB V kayış written by halilsade.


Spb kayış

Sipariş öncesi lütfen stok adetlerinin teyidini isteyiniz. SPB 100-Tip Motor Kasnağı 6TL Kdv Dahil. Yeditepe Güç Aktarım Sistemleri San.


Bir çok makinada motordan aldığı gücü kesicilere, deliciler ve yıpratıcılara aktaran kayış türüdür. Kauçuk triger ve dar kesitli v kayış grubunda dünyanın önde gelen firmalarından continental contitech ürünlerinin Türkiye distribitörlüğünü yapan firmamız ürün çeşitliliği, güçlü stok ve bilgi birikimiyle müşterilerimize hizmet vermektedir. Online satış sitemiz açılmıştır: her tip v kayışları, düz v kayışları, varibelt v kayışları, tırtıllı kayışlar, endustriyel kayışlar, havalandırma kayışları, otomotiv kayışları, ziraat kayışları ile hizmetinizdeyiz. Teslimat Hizmetini Keşfedin.


Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. Kasnaklar Qkalitesinden balanslanmıştır. SPB kayış kanallı bir kasnak ile gerekli gücü iletebilirken 17lik(B) kanala yani kayışa ihtiyaç duyar.


Katalogda verilen ölçüler bilgi amaçlı olup, ithal ettiğimiz standart ürünler için geçerlidir. TSE Standartlarına göre kayış iç boyları (Li) veya dış dış boyları (Ld) dir. Dolayısıyla kullanılacak kayışta spz,spa, spb ,spc ibarelerinin bulunmasına özellikle dikkat edilmelidir. Aksi takdirde SPC bir kasnağa normal lik kayış takıldığında kayış kanal içinde döner ve kısa sürede kopmasına neden olur. SPA, SPB ve SPC çeşitleri vardır.


V kayışlarının kesitinde b harfi genişliği, h harfi yüksekliği ve sembolü imalat açısını göstermektedir. Dar Kesitli (SPZ-SPA- SPB -SPC),. SPZ SPA SPB SPC Konik burçlu konik kilitli V kayış kasnağı US $6. Kayış üst genişliği (bo) “İ 9. SPB Burçlu Kasnak Çeşitleri çeşitleri satışı yapar.


Profilleri çalışma esnasında daha az deforme oldukları için, kayış yanaları kasnak yuvalarınadaha iyi intibak ederler. Yağ mukavemetleri vardır. Antistatik özelliklidirler. Değişmez kayış geometrisine sahip olup düz kayış aktarımına uygundur.


Aynı zamanda çok ekonomik ve yüksek performanslıdır. Kasnak (İKS) sektöründeki boşluğu kapatarak, Triger (zaman kayış kasnağı) kasnak, V kayış kasnağı, Burçlu POLY-V kayış kasnağı, Burçlu kaplinler ve konik sıkma göbeklerini dünya standartlarına uygun olarak tecrübeli kadrosu ve geniş tezgah kapasitesi ile imal etmektedir. BANDO KAYIŞ SANAYİ VE TİCARET (TÜRKİYE) A. YKL 0YILDIZ KAPLİN LASTİĞİ. Yüksek kaliteli v kayışa yapılan yatırım uzun vade de çok karlı bir yatırım olarak size döner.


Meliktaş, V kayış kasnak üretiminde ilk sıralardadır. OPTIBELT CONTITECH GOODYEAR GATES MULCO ELATECH NITTA HABASIT BANDO OKSAN YEDEKPARÇA SAN. GOSB) Gebze Organize Sanayi Bölgesin’de 20. SPB kayış ,sıralı konik burçlu kasnak Diğer konik burçlu kasnak ve kör kasnaklar için firmamız ile irtibata geçiniz Indirimli Fiyatı: 89. RMA tip dar kesit (3V, 5V, 8V).


High Performance Wedge Belts Wedge belts have been the result of a continuous thrust by the manufacturers and users on higher power transmissions with reduced space requirements. TRİGER KAYIŞI KANALLI V-KAYIŞI TIRTILLI V-KAYIŞI DÜZ V-KAYIŞI DEVİRDAİM SU POMPASI. Bu nedenle kama kayışının genişliği klasik kayışlarıkinin aynıdır.


SPB , B ile aynıdır ve diğerleride sırasıyla aynı devam etmektedir. Daha güçlü ve daha yüksek devirli otomotiv motorları, kayış imalatçılarını yeni bir arayışa zorlayınca, bezle kaplı V-kayışlarına alternatif olarak, bezsiz kenarlı (sargısız) ve alt yüzeyi dişli kayışlar geliştirildi. Adı altında, aktarma grubu olan transmisyon dişli zincir çeşitleri, tek. Kullanılan kayış şekline göre kasnak şekilleri değişir.


Spb kayış

MAKPARSAN Otomotiv Sanayi ve Tic. Endüstriyel Çözüm Ortağınız. Yeni Mahallesi, Ceyhan yolu üzeri. Esoil HT6Yüksek Sıcaklığa Dayanıklı Damlamayan Gres Kg.


SPB 315-Burçlu V Kasnak 5. B- Tek Sıralı Dişli Zincir. Düz kayış kasnakları ve V kayış kasnakları yaygın şekilleridir. Bu uzunluk kodları kayış siparişinde mutlaka belirtilir.


SPA = 13′ luk kayış kullanılan kasnaktır SPB = 17′ lik kayış kullanılan kasnaktır SPC = 22′ lik kayış kullanılan kasnaktır dir. V kayışları uçları birleşik sonsuz kayış olarak imal edilseler de, nadiren uçları açık şekilde kayışlar da kullanılmaktadır. V kayışı standarda göre normal şekilde vantilatör kayışı ve dar kayış olarak ye ayrılmaktadır.


Dar biçimde olan v kayışı kendi standardında bazı çeşitleri vardır. SMT Makina olarak kasnak, triger, kayış , triger kasnak, burçlar, kaplinler, motor gergi yayları, kemer genişliği hesaplama, poly v kasnaklar, kayış kasnak. DESCH FZL Burçlu Kasnak SPA SPB SPC SPZ Mail Listemize Üye Olun. Ekstra bir işleme ihtiyaç duymaksızın kolaylıkla takılıp kullanılabilmesi.


Spb kayış

Heavy Duty Wedge V-Belts Wedge belts have been the result of a continuous thrust by the manufacturers and users on higher power transmissions with reduced space requirements.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar