11 Ocak 2016 Pazartesi

Otel kapıları

Bu özel durum değerlendirilmiş ve yangın yönetmeliğinde yer bulmuştur. Yangın yönetmeliğine göre Otel , Motel, Pansiyon ve misafirhanelerin oda giriş kapıları , koridor kapıları ve şaft kapıları yangına dayanıklı olmalıdır. OTELLERDE YANGIN KAPISI TÜRLERİ. Oda Giriş Kapıları : Yangın Yönetmeliğinin 50.


Otel kapıları

Merhaba “Ziyaretçi” Hoş Geldiniz! Sade yapısı ile her bütçeye uygun. Paslanmaz çelik malzeme, dilli kilit mekanizması, mekanik anahtarlı barel, mifare kart teknolojisi, kolay montaj, son derece sağlam yapısı ile her bütçeye uygun. Otel kapı kilit sistemlerinde kullanılan otel oda kartına kontör yüklenerek otel müşterisinin otel içerisindeki aktivite ve alışverişlerinde para yerine bu kartla ödeme yapması da mümkündür.


Böylece müşteriler odadan çıkarken yanlarına para almadan, aktivitelere katılma şansı yakalar ve eğlence esnasında kayıp riski. Mimar, yüklenici, kapı imalatçıları, otel yatırımcıları için onaylı, test kanıtlı ahşap yangın kapıları ve mimari donanımlar. Marmara Yangın Kapı Setleri ile hem teknik donanım ve standartları barındıran hem de istediğiniz tasarımda yangına dayanıklı kapılara sahip olabilirsiniz. Akıllı telefonlar ile çok daha kolay açılabiliyor. Otel odası mobilyaları yaparken, oteller için en önemli argüman olan otel kapıları da tasarlıyor ve üretiyoruz.


Otel kapıları

Asortie, otelin genel dekorasyonuna uygun klasik otel kapısı , lüks otel kapısı veya modern otel odası kapısı tasarlayabiliyor. Misafirlerinizin otel kartlı kapı kilit sistemleri, Otel doorbell sistemleri,Şifreli dolap kilitleri,Enerji energy saver tasarruf rölesi uygun fiyatlar. RÜNLERİMİZ Otomatik Kapı Sistemleri Speed-Tech Fotoselli Kapılar Manusa Fotoselli Kapılar Dairesel Fotoselli Kapılar Otomatik Döner Kapılar Yana Kayar Hermetik Kapılar Menteşeli Hermetik Kapılar Teleskopik Fotoselli Kapılar Fotoselli Yangın Kapıları Endüstriyel Otomatik Motorlu Çelik Kepenk Çelik Kepenk Tipi Garaj Kapıları Alüminyum Otomatik Kepenkler Otomatik Şeffaf.


Neflock Kartlı Kapı Sistemleri ile tanışın. En uygun Myndos Kapısı otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Myndos Kapısı otellerini listele. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Otel Kapı Kartı anahtar gibi kullanılıyor. Kapı kartları kopyalanmaya karşı şifrelenmiş oldukları için kötü niyetli kişilere karşı özel bir güvenlik önlemi sağlamış olurlar.


Son trend elektronik otel kapısı kilitleri ile daha güvenli hale gelen otel odası kapıları , aynı zamanda ses yalıtımı konusunda da konuklarınıza daha rahat ve güvenli bir ortam sunuyor. Otel kapılarında isteğe göre alev almaz malzemeler de kullanılabiliyor. Turizm sektöründe otel , motel ve tatil köylerinde kapı açma, oda içi enerji saver modülü, tesis içerisindeki sunulan her türlü hizmette müşterinin harcamalarında ve takibinde kullanılır. Otel kapı kartları oda içerisindeki elektirik kullanımını da düzenleyebilir.


Metal, ahşap, cam gibi ürünlerin bir kapı setini oluşturmasıyla üretilirler. Online rezervasyon onayı ve Rodos Şehri Liman Kapıları otel bilgileri size hemen bir e-posta mesajıyla gönderilecek. Bu sistemlerin her geçen gün daha yaygın olarak kullanılması sayesinde otel odalarında güvenlik 1seviyelerine çıkmıştır. Antalya Hurda - Sahibinden İkinci El Otel Malzemeleri.


Otel kapıları

Ev dekorunda beyaz kapı modelleri sıklıkla tercih edilen modellerden biri olmasına karşın ahşap kapı modelleri, camlı, bölmeli, kabartmalı, desenli ya da otel tipi kapı modelleri de oldukça ilgi gören kapılar arasında yer alır. RFBİOTEK, yılı aşkın sektör tecrübesiyle Geçiş Kontrol Sistemleri alanında firmaların bu konudaki maliyetlerini minimum seviyeye indirmeyi amaç edinmiştir. Leave a Reply Cancel reply. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


General Kilit, otel kartlı kapı kilit sistemi üreticisi olarak temic ve mifare kartları ile çalışan otel kilidi,ve aynı kart ile çalışan energy (enerji) saver sistemleri, otel doorbell sistemleri, şifreli dolap kilitlerinde rekabetçi uygun fiyat ve kaliteli ürünleri ile otel , öğretmenevi, hastane, misafirhane, öğrenci yurdu. OTEL KARTI Ülkemizde oldukça gelişmiş olan turizm sektörü için uzun yıllardır üretimini gerçekleştirdiğimiz otel kartları ile artık anahtarların yerini özel kapı kartları alıyor. Böylelikle otel ,yurt,işyerleri hatta konutlar bile kapı kartları ile güvenliklerini sağlamış oluyorlar. Kapı Dünyası - Kapı hakkında herşeyi websitemizde bulabilirsiniz!


Kişiye özel kapı tasarımları ve daha fazlası! Eskitme alimünyum üzeri paslanmaz krom harf. Gravül oyma üsten led ile aydınlatmalıdır. Pleksi üzeri inoks içten led ile aydınlatmalı. Sanki iki zaman arasında geçiş kapısı.


Sultan Selim Mahallesi Aybike Sk. Amerikan Kapı Fiyatları En Ucuz Fiyat Avantajı ve İndirim Seçenekleri Cimri. Kapı kilit özelliklerine göre, otel kartları manyetik bantlı, kontak chipli ve RFID chipli olarak üretilebilmektedir. Yalnızca onaylanmış üreticilerin malzemeleri kullanılarak gerçekleştirilen üretimde, otel misafirlerinizin konaklama süreleri boyunca tatil deneyimlerini en üst düzeye çıkarmak hedeflenmiştir.


Ahşap Üzeri Mebran Kaplama Oda Kapıları. Designed by Beylikdüzü Web Tasarım. ERTA KAPI, kapı sektöründe kendini kanıtlamış bir üretici firmadır. Muğla tatilinizde gidebileceğiniz Mindos Kapısı hakkında bilgiler, ziyaretçi yorumları ve yakınındaki otelleri burada bulabilirsiniz. Pera Palace Hotel Eylül’de yeniden kapılarını açacak.


Euroluk yatırımla hayata geçirilen proje için otelde bazı düzenlemeler yapıldı. Her odadan Göreme’nin eşsiz manzarasını seyredebilirsiniz. Miras Otel ’de kaya oyma oda bulunmaktadır. Her oda misafirlerimizin rahatı ve konforu düşünülerek dekore edilmiştir.


Deluxe Suit ve Deluxe Oda ile hizmet sunmaktadır. ADOKAPI olarak Türkiye´nin en büyük kapı üreticisidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar