6 Ocak 2016 Çarşamba

Elektronik devre koruyucu sprey

Kontakt Chemie PlastikPlastik Devre Koruyucu Kaplama. AVRO (EUR) DOLAR (USD) TL (TRY). Baskılı devre kartlarının ön temizliği olarak, gresleri, kiri ve akıntıyı gidermek için KONTAKT PCC.


Elektronik devre koruyucu sprey

Elektronik devre koruyucu kaplama. Bakırı etkileyen bir çok asitin kullanılması mümkün ise de, çoğu tehlikeli asitler oduğu için tercih edilmezler. Diğer kullanım alanları devre kartı kaplama ürünü, elektronik devre koruyucu , elektronik devre nem önleyici,.


Bu korumayı da nem ve rutubetin yerine geçerek sağlayan elektronik kart koruyucu ve devre temizleyici ürünler kombine olmalıdır. Geri soğuma olduğunda da özelliklerin geri kazanımı olmaz, malzemeler koruyucu özelliklerini yitirir. Kaplama altındaki bir elektronik devre için kaplama malzemesinin maksimum absorbe etmesi beklenebilecek ve uzun süreçte zararlı olabilecek en yüksek nem limiti seviyesidir ve kaplamanın tam olarak koruma görevini yapması. Suya seyreltilmiş asitlere, lavgalara ve korozyona karşı korur. Bakır, pirinç, çelik, krom, alüminyum gibi metallere yapışır.


Clira sprey pas sökücü, kalıp temizleyici, fren balata temizleyici, sıvı gres, slikon sprey , kalıp koruyucu sprey , elektrik ve elektronik kart koruyucu , kalıp koruyucu sprey , elektronik devre ve kart koruyucu sprey , slikon sprey alanında hizmet vermektedir. Yalıtım Bobinleri ve Transformatörler, Baskılı Devre Kartlarını Koruma, Metal, Kağıt, Süs Eşyaları, Resim Tabloları, Mobilya vb. Cep Telefonu Cep Telefonu Aksesuar Kılıf Şarj Cihazı Ekran Koruyucu Bluetooth Aksesuar Kablo Yedek Parça Akıllı Saat Tümünü Gör. Geciktirici Sprey Tümünü Gör. APS-Beş fonksiyonlu bakım spreyidir.


Tüm metal sıkışıklıklarını, tutukluk yapan civataları, paslanmış tüm bağlantı elemanlarını anti-rust özelliği sayesinde gevşeterek tekrar işlevlik kazandırır. Gıcırdama ve ötmeleri önler. Sıcak ve nemli ortamlarda mükemmel koruyucu ve yalıtım sağlar.


Sprey vernik de bakım spreyleri arasında sayacağımız ürünlerden biridir. Hem iç mekanlarda hem de dış mekanlarda bulunan ahşap materyaller haricinde metal ve cam yüzeylerde de kullanabileceğiniz sprey vernik sayesinde pek çok alanda harikalar yaratabilirsiniz. Siparişin dakika da kargoda hemde bedava! PAS Sökücü Koruyucu Sprey.


Beta Soğutucu Sprey 4TL En Uygun Fiyatla Merterelektronik. Sarf Malzemeler Diğer Kategorisini Keşfedin. Yarı iletkenler ve baskı devre arızalarını hızla tespit eder. Rusya’da NanoProtech adlı şirket tarafından üretilen bir sprey elektronik cihazların suyla olan temasını engelleyerek cihazların kısa devre yapmasını.


Elektronik devre koruyucu sprey

Pas sökücü sprey mi arıyorsunuz? Beta F-Adaptör Açıcı Sprey Özellikler. Lehimleme esnasında kullanımında devre elemanlarında hata görmesini önler. ALL IN ONE ÇOK AMAÇLI SPREY.


All in One, özel formülü sayesinde temizleyici, yağlayıcı ve koruyucu özellikleri aynı anda sunan genel amaçlı temizlik ve bakım spreyidir. Oto temizleyici koruyucu ürünler (19) Oto yıkama ürünleri (11) Profesyonel ürünler (21). ELEKTRONİK DEVRE KARTI TEMİZLEME SPREYİ. MASTERCARE elektronik devre kart temizleyicidir. Her türlü elektronik ve elektrikli hassas devrelerin temizliğinde kullanılır.


UAT Akrilik Bazlı Devre Koruyucu Kaplama için İnceltici daldırma ve sprey uygulamalarında akrilik olmayan kaplama malzemeleri inceltmek amacıyla kullanılır. Stac Plastic Lastik Parlatıcı Sprey 4ML - İTALYAN 1. SINIF Aynı Gün Ücretsiz Kargo 1. Sınıf Kaliteli Kendini Kanıtlamış Ürün. Bu ürünler, her türlü elektrikli ve elektronik ortam hasarlarının önlenmesinden onarılmasına kadar tüm bakım programının önemli bir parçası olacaktır.


Tygris Devre Soğutucu Sprey (Düşük GWP). TYGRIS R24 elektronik ekipman arızalarının tespiti, küçük çaplı su boruları üzerinde çalıșma ve sıkı toleranslı metal parçaların sıcak geçilmesi dahil olmak üzere sıcaklığın hızlı bir șekilde düșürülmesinin yararlı olduğu bir dizi uygulamada kullanılan hızlı. Prototip testlerini yaptığım için şuan tüm komponentleri büyük zahmetlerle kendim elde diziyorum.


Electrolube Türkiye stoktan teslim elektronik devre koruyucu konformal kaplama malzemeleri ile kartlarınızı nemden, kimyasallardan, tozdan koruyun. Dökme kaplama malzemesi varsa çalkalanmış, kullanmadan önce hava kabarcıkları dağılıncaya kadar beklemeye bırakınız. Etikletleri Electrolube AFA Konformal Kaplama Akrilik Şırınga afa pcb konformal kaplama silikon konformal kaplama elektronik devre koruyucu kaplama. Firmamız, GEMAOIL madeni yağlarının Mersin Bölge Distribütörlüğü ve FLASH UNIVERSAL oto bakım ve endüstriyel sprey ürünlerinin Adana, Mersin, Osmaniye ve Hatay illerinin Bölge Distribütörlüğünü yapmaktadır.


Smg Kimya Endüstriyel Bakim Ve Koruma Kimyasallari, Rizeh, Rize, Turkey. Smg kimya Ülkemizde her geçen gün gelişmekte olan. Twıst Stop Spreal Koruyucu Konnektör. Dueci A-Plus 400ml Sogutucu Sprey.


Elektronik devre koruyucu sprey

Deniz Aşırı Sevkiyat Yalıtkan Koruyucu Yağ. Işık şiddetini etkilemez. Mesafeli Satış Sözleşmesi. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. Tahtakale Hesap Bilgileri.


Baskı devre çıkartılmazsa elektronik cihazların boyutları oldukça büyük olur. Montaj zorluğu ile karşılaşılır. Ancak lak UV- ışığa duyarlı olduğundan, doğrudan güneş ışığını görmesi engellenmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar