18 Ocak 2016 Pazartesi

Ray spot montajı

Arlight, faaliyetlerine Fagerhult Grup bünyesinde devam etmektedir. Waldmann markası yenilikçi aydınlatma çözümleri anlamına geliyor. Ray Spot modelleri, ray spot markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11.


Ray Spot Rayı Metre Boyutunda Aparatları İle Birlikte Gönderilir Tüm Ray Spot Modellerimiz Garantilidir. Ray spot led armatürleri kullanımı oldukça kolaydır. Ray üzerine kolayca montaj edilerek ister tavanda isterseniz duvar üzerine montaj sağlanır ve montaj olduğu bölgede son derece estetik bir görünüm sergiler. Ray tipi spot aydınlatma ürününün montajı oldukça kolaydır ve hareket kabiliyetine sahiptir. Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla!


Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. Ray Spot , mağaza ve marketlerde vitrin ve özel bölüm aydınlatmalarında, müze ve sergi alanlarında güçlü ışık sağlar. Güvenli alışveriş yapabilirsiniz. Spot armatürlerin montajı çok kolay yapılır.


Ray spot montajı

Montaj Yüzeyi: Sıva üstü. Aynı lümen değerindeki diğer lamba türlerine göre en az daha tasarrufludurlar. Led spotlar , ekonomiktir. Gömme spotlar , modern tasarımları, güçlü ve yüksek kaliteli ışık çıkışları ile ev ve iş yeri kullanımında sıklıkla tercih ediliyor.


Günde yaklaşık saatlik kullanım ile ortalama yıl boyunca kullanılabileceği hesaplanmış olan gömme spotlar , en az 40. En yakın distribütörü veya ortağı bulmak için tercih ettiğiniz ülkeyi seçin. WATT LED BANT ARMATÜR PANEL YATAY KASA KOLAY MONTAJ : Entegre LED: 1 TL. Beyoğlu: Göster: Favorilerime Ekle Favorilerimde.


Ray spot montajı

Kasa ölçüleri sabit, soğutucusu uzatılabilmektedir. Driver kutusunu kendi bünyesinde bulundurmaktadır. Ray sistemi ile de kullanılabilir. Ray Spot Uygulamaları için Demonte Kasa, Osram COB LE LED Holder, Osram LED Driver ile Paket Çözümlerimiz Tam Size Göre.


Uğraşmadan, Tek Bir Yerden Tüm Kaliteli Komponentleri Alabilir, Kendi Ürününüzü Kendiniz Oluşturabilirsiniz. Watt Ray Spot Armatür Beyaz Farklı güç ve renkte ışık kaynağı seçenekleri, yönlendirilebilir ve yüksek verimli ışık, düşük enerji tüketimi ve bakım maliyeti, uzun ömür, değişik açılarda lens ve reflektör seçenekleri, kolay montaj , kaliteli malzeme ve farklı gövde rengi seçenekleri ile profesyonel, şık ve amaçlara uygun tasarım tüm dünya led. Monofaze ray armatürleri spot ürünlerinin montajı ve dekoratif bir aydınlatma için farklı metrajları seçebilirsiniz. Kullanım alanları her geçen gün genişleyen ray spot ürünleri kullanıldığı alanda çok şık ve estetik görünümün yanı sıra aydınlattığı bölgeyide dikkat çekici hale getiren bir üründür.


Dekoratif bir ürün olmasının yanında hareket kabiliyeti de bulunan ray spotlar , led ile aydınlatma sağladığı için oldukça düşük enerji tüketimiyle yüksek ışık gücü sağlamaktadır. Fazlı Ray Entegre Kapak Ünitesi (1) Boş Atlama Ünitesi (1) Plastik Boş Atlama Kapağı (1). Sizlere kolaylıkla yapacağınız bir yöntem. Alçıpan gizli ışıklandırma kutubantı nasıl yapılır.


Osram chipli, metal döküm kasalı ray spotlar soğutucu özelliğiyle daha uzun ömürlü kullanımı sağlar. RAY SPOT NEDİR NASIL BAĞLANIR-LED RAY SPOT MONTAJI. RÜN ADI Watt Ray Spot. Soket raya tek yönlü olarak takılabilmektedir, bu nedenle soketi raya takamıyorsanız soketin yönünün doğruluğunu kontrol ediniz. Spot ile birlikte ürün içeriğinde bulunan mandallar yardımı ile sıva altına monte edilerek kullanılan bu ürün, montajı bittik den sonra ürün ile beraber gönderilen led trafosu ile bağlanılarak akım verilir.


Ray spot montajı

Yerli İmalat Proje ürünü döküm nevo kasa soğutucu. Enerji tasarrufu konusunda aydınlatmanın birçok alanına hitap eden watt led ray spotlar , mağazalar başta olmak üzere ürün ve ortam ışıklandırması konusunda başarılı ürünlerdir. FRIDA-R, soğutma finlerini kapatan katmanlı gövde yapısı ile yalın ve kibar bir dil kullanır. Düşey konumlanmış sürücü kutusu, kompakt bir görünüm sergiler.


Dekoratif Ray Spot , Mağaza ve ofisler için dekoratif ray spot çeşitlerini İstanbul Karaköy fiyat avantajı ile sunan site! Forlife marka, toptan, ithal ray tipi led spot armatür çeşitleri ve fiyatları. LED PANEL ARMATÜRLER YUVARLAK LED PANEL ARMATÜRLER SATEN KASA SIVA ÜSTÜ PANEL TAŞYÜNÜ LED TAVAN ARMATÜRLERİ TAVAN MONTAJ KASALARI ACİL DURUM. Video çekimleri yapan oğlumun odası için aldım.


Daha sonra kendi ofis odam için de almayı planlıyorum. Online sipariş verilebilir. Geleneksel armatürler gibi ısı yaymadıkları için mağazalarda sürekli yanan. Mağaza aydınlatmalarından ev ofis aydınlatmalarına, stant aydınlatmalarına kadar akla gelebilecek sayısız alanda Ray Spotla r kullanılabilir. How to wire an F connector.


Bu kategoride ürün bulunamadı. Uygun fiyat avantajından yararlanın. Ray Tipi Modüler Ürünler- Ray Tipi Modüler Ürünler Arsel den satın alın. Mağazalarda, marketlerde, evlerde, apartman boşluklarında, balkon ve teraslarda geniş kullanım alanı vardır. Bu neden ile spotlar sökülmeden önce gerekli aletlerin tam olduğundan emin olmanız işinizin yarım kalmaması için önemlidir.


Spotlar sökülürken de takarken olduğu gibi anahtarın ve elektriğin kapalı olduğundan emin olmalısınız. Spot lamba modelleri dış kenar kısmından yassı tornavidanın takılması ile sökülebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar