27 Ocak 2016 Çarşamba

24 Volt korna

24 Volt korna

Hella Korna Süper Ton Volt. TOTPANCI FİYAT GARANTİSİYLE. Nuri Alço Korna Rolesi melodili 12- volt ücretsiz kargo. Araçta hava tankı olmalıdır. Bar hava ile çalışmaktadır.


Havalı Korna fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Hava bağlantısı ve elektrik bağlantısı gerekir. Hava kompresörü olmayan araçlarda doldurulabilen hava tüpleri ile çalışır. Botu kısmı ABS plastiktir.


Tvet Gong Korna Sesli Yankılı 12V 70. Bu kornalar , üzerinde hava tankı olan araçlarda kullanılabilmektedir. Kompresörlü kornalar Yedek Parça kategorisinde!


24 Volt korna

MARCO İTALYAN ARAP KORNA 12- VOLT. BORULU ELEKTİRİK ARTI HAVA İLE ÇALIŞIR. HELLA VOLT GERİ VİTES KORNASI. Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden. Güvenlik açısından korna alırken bunlara mutlaka dikkat etmek grerekir.


VOLT ÇAT ÇAT KORNA TAKIM FİYATIDIR. MONTAJ APARATLARI VE ROLE İÇERİSİNDEDİR. Bu ürün 3defa incelenmiştir. Henüz Yorum Eklenmemiştir. Macun Mahallesi içinde, ikinci el satılık volt havalı korna - Ahmet Yenice tarafından Macun Mahallesi içinde paylaşılmış volt havalı korna.


24 Volt korna

CRETSİZ GÖNDERİ 100TL ve üzeri,. Alışveriş sepeti tutarınız kdv dahil 1TL yi geçerse kargo ücreti bizden. Kamyon,otobüs sınıfı araçlarda ve volt akülü teknelerde kullanım içindir. Aynı kategoride farklı ürün.


Tır Kamyon Otobüs Gemi Kornası Tek borulu Volt Tek Nikelaj boru Carub marka. Transformacion, Marine,Kamyon VOLT Krom KornaTransformacion, Marine,Kamyon VOLT Krom Korna Transformacion, Marine,Kamyon VOLT Krom Korn Transformacion. Etiketler: cat-cat- korna - volt -cat-cat- korna. Vetus Trompet korna , elektrikli.


24 Volt korna

Dahili den bizimle irtibata geçiniz. Elektrikli hava kompresörü. Marin Tekne Kornaları En İyi Fiyat İle. ARACINIZDA HAVA TESİSATI OLMASI GEREKMEKTEDİR.


HAVA TANKI veya KOMPRESÖR) 2) SADECE Didonk. Hz, ince 510Hz ses üretir. Afi havalı korna , sarı üzeri kromaj. Ses şiddeti mt´de 1db (a) boy: cm. B ses gücü ile yüksek sesli uyarı yapar.


KORNALAR OTO GÜVENLİK OTO KILIF VE PASPAS SES VE GÖRÜNTÜ SİST. Fırsat Treni SÜPERTONE KORNA 24V CARUB Korna Tüm yerliithalmarka. Paket özelliği : adet (ince ve kalın ses) Ürün Özellikleri : Orijinal fabrika çıkışı Dİ-DİT sesini veren universal her araca uygun korna setidir. Kuvvetli ses çıkışına sahiptir. BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİNİZ.


HAVALI KORNA ürünleri Yatmalzemeleri. Tabanı yeni italyan tasarımıdır. Klima Kalorifer Motorları.


Oto Alarm Volt (Oto-Kamyonet) Oto Dış Aksesuar - Alfa Romeo Ön Silecek Takımı - Araca Özel Brandalar - Arka Silecekler - Audi Ön Silecek Takımı - Bagaj Spoileri - Rüzgarlığı - Bagaj Taşıyıcı - Bmw Ön Silecek Takımı - Body Kit Arka Difüzör - Chevrolet Cam Rüzgarlığı - Chevrolet Ön Silecek Takımı - Citroen Cam. Uygun fiyat ile hemen al. Ayrıca resimleri, hakkındaki yorumlar, tanıtım videosu ve detaylı bilgilerde burada.


F disk tipi korna , mükemmel ve aynı zamanda sade bir dizayna sahiptir. F di-dit korna oldukça performanslı bir korna olup, her türlü araç üzerinde kullanılabilmektedir. Taksitle uygun fiyatlarla arabayaservis. FACEBOOK İLE GİRİŞ YAP KAYIT OL. Whatsapp üzerinden sipariş verebilirsiniz.


Korna Volt Çan Korna Volt , TIKLA WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar