30 Ekim 2015 Cuma

Tofaş şahin buji kablosu

Tofaş şahin buji kablosu

Tofaş Doğan Kartal Şahin S SL SLX. Düz motorlu araçlar için uygundur. Tofas Buji modelleri, Tofas Buji çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Serçe, 13 Doğan, Kartal, Şahin , Punto, Tempra. Oem Yedek Parça fiyatı ve özellikleri, Yedek Parça kategorisinde.


Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Bosch Buji fiyatı ve özellikleri, Yedek Parça kategorisinde.


Buji Kablosu Doğan-Kartal- Şahin Orjinal. E BUJİ KABLO TAKIM Opar - Tüm Yedek Parça yedek parçaları ve aksesuarları en uygun fiyatlarla, ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden. E ENJEKSİYONLU MODELLERİN.


Tofaş şahin buji kablosu

TL (3) üçüzlerotomotiv 97. DOĞAN-KARTAL SLX- ŞAHİN S. S marka aracım gecen yaz komple motor yıkamaya girmişti bu yıkama sonrasında yıkayan arkadaş ateşleme sistemini nemli bırakmış ama tabi bugün bujilerimi degiştirirken farkettim buji kablolarının ve. Distribütör kapağına veya motor içindeki lpg bağlantılarına, buji kablo uclarına su gelmiş yada oksitlenmiş olabilir. Kontrolleri yapılır ıslaklık varsa kurulanır oksitlenme varsa ince zımparayla temizlene bilir.


EL tek nokta enjeksiyonlu. UStam yukarıda verdiğiniz bilgiler. MOTOR KARBÜRATÖRLÜ MODELLER İÇİN ! Orjinal Şahin Buji yedek parça çeşitlerini Motor kategorisinden satın alabilirsiniz.


Tofaş şahin buji kablosu

Bu sitenin tüm özelliklerinin düzgün çalışması için Javascript çalıştırma özelliğinin açık olması gerekiyor. Aracımızın ateşleme sistemi parçalarından birisi olan buji , aracın yakıt tüketimini ve performansında oldukça önem taşıyan renault yedek parça ürünlerinden birisidir. Bujinin de belli periyotlarda kontrol edilip.


Ateşleme Bobini Doğan Kartal Şahin Slx Motorlar SLX Ateşleme Bobini. ATEŞLEME BUJİSİ NGK C7HSA CUB SCOOTER BWS 1- KYMCO AGILITY 125. Sipariş listesinde ürün yok.


Entegrasyon kategorisinde Modacar ürünleri hızlı kargo, taksit ve iade garantisi ile Bezelye. RÜNLERİMİZ AYNI GÜN KARGOLANMAKTADIR. SİPARİŞLERİNİZLE İLGİLİ İLETİŞİME GEÇEBİLİR GEREKLİ BİLGİYİ EN KISA SÜREDE. Fiat Linea Türkiye Forumu;. Opaş Otomotiv Platinleri San ve Tic.


Bildiğim kadarıyla buji kablosu arızasında tekleme,çekiş de düşüklük gaz yeme de sıkıntı gibi ateşleme sorunları olabilir bu sadece kablo sorunu da olmayabilir büji kabloları,ateşleme bobinleri silindir vs olabilir peki bu durum da motor arıza lambası yanmiyor mu. Türkiye’de online oto yedek parça satışı yaparak perakende oto yedek parça satışına hız kazandırmıştır. Hedefinde tüm araç gruplarının. Bobin ve buji kablosu temizz sorunsuz.


Grupları (Çoklu) Son Gezdiklerim. Bujiler yüksek gerilimli elektriği iki elektrot arasından atlatarak kıvılcım oluştururlar. Yerinden çıkarılan kablo distribütör üzerinden çıkartılıp motor üzerinde bir kaç.


Buji kablolarını söküp, avometre ile ölçtüm. Uzun olanlarda ise açık devre var. Benim elimde eski aracım olan MKkasa alfamdan kalma kısa kablo var. LPG ile çalışmada motora ani gaz verildiğinde patlama oluyorsa ateşleme sistemini et ( BUJI , Kablo , platin, distribütör kapağı vs) kontrol.


Tofaş şahin buji kablosu

Gaz pozisyonunda çalışırken araç gaz yemiyorsa Cihazın gaz valfindeki gaz filitresini temizle. Aracınıza Uyum Problemi Yaşamamak İçin Lütfen Şase Numaranızla İletişime Geçiniz. Gaza SPACE (boşluk bırakma) tuşu ile basıyoruz. Vitesi yukarı yön tuşu ile arttırıyoruz.


Aşağı yön tuşu ilede vitesi azaltıyoruz. Orjinal ve Yansanayi buji kablosu çeşitleri,Bol Ürün Seçenekleriyle geniş ürün yelpazesinden alışveriş edin. BUJİ KABLOSU ( FORD : MONDEO DURATECH 01- ) adlı yedek parça ürününü doğrudan stoktan teslim seçeneği ile en kısa sürede temin edebilirsiniz. NÜVAR yedek parça çeşitleri eotoyedekparca.


Piyasası günümüzde hareketli olan Şahin , uygun fiyatları ve yedek parçalarının kolay bulunabilirliği, ve ucuz olması nedeni ile Şahin hastaları tarafından el üstünde tutulmaya devam ediliyor. Motoru yürüyeni güzel yaşına göre kasası diri kordonları ip gibidir , şaselerde oynama kaynak vs yoktur. Koltuklarına kadar temizdir.


Diskler, balatalar, buji ve buji kablosundan hava filtresine kadar yeni değişmiştir. Merter Tekstil Merkezi Kasım Sok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar