29 Ekim 2015 Perşembe

Micro usb ethernet dönüştürücü

Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. USB ETHERNET RJDÖNÜŞTÜRÜCÜ ÇEVİRİCİ ADAPTÖR. AYNI GÜN KARGO ÇEVİRİCİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ CATJACK NET USB 2. Bir tarafı USB diğer kısmı ethernet girişi şeklinde olan bu ürünler, bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz ikincil ağ bağdaştırıcısı işlevi görebilir. Ekstra indirimli fiyat. Dönüştürücü (DK-AC-U31XMICROW) 10.


Sepete Ekle (13) Digitus. Tablet PC kullanıcılarına kablolu ağa bağlanma kolaylığı sağlar. Uyumlu cep telefonlarını da kablolu ağlara bağlayabilirsiniz.


Teslimat Bilgisi: TL En geç Ocak Perşembe günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. BASK Bina Altı Sonlandırma Kutusu. Gigabit Ethernet Adaptörü UE30 USB 3. Ultrabook, MacBook veya masaüstü bilgisayarınızı kablolu ağlara bağlamanıza olanak tanır. PORT HUB Anasayfa USB Hub USB 3. Wake-On-LAN, tam dupleks ve güç yönetimi desteği.


Micro usb ethernet dönüştürücü

Geçici olarak temin edilemiyor! A USB to Ethernet adapter provides a connection that is more secure than WiFi. A USB to LAN adapter minimises interference from all sorts of other devices that are using WiFi. This causes connections to be more stable.


Easily connect your Mac computer to an Ethernet network with the Apple USB Ethernet Adapter. Small and light, it connects to the USB 2. USB - Ethernet dönüştürücü alacağım ancak genelde pinge dayalı oyunlar oynadığım için dönüştürücüde internet hızında herhangi bir kayıp yaşarmıyım? Yeni Nesil USB Bağlantı Arayüzü ile Kolay Görüntü Aktarımı. S-link micro usb ethernet dönüştürücü - Cep telefonu çeviri kablolar ve tüm cep telefonu aksesuarları uygun fiyatları, çeşitli markalara uyumlu modelleri ve GeT ile satın alma fırsatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden. Bu dönüştürücü , USB bağlantı noktasını LAN bağlantı noktasına dönüştürmek için bir çözüm sunar.


Micro usb ethernet dönüştürücü

SL-U6vazgeçilmeziniz olmaya aday. Micro USB ’ den Type-C Adaptörü. Android telefonunuzun micro USB çıkışına bağlayanan HDMI dönüştürücünün girişine ise monitör veya TV’den gelen HDMI kablosunu bağlamanız yeterli. FREE Shipping on eligible orders.


Tabletler, minibooklar gibi Ethernet girişi olmayan bilgisayarlarda, RJkablosundan gelen sinyali USB 2. Mbps den 100Mbps ye kadar internet hızı sağlayan adaptörü ile size büyük bir kullanım kolaylığı sunar. MiCRO USB çıkışlarını Ethernet ? Mini USB den Ethernet Çevirici Adaptör. Yorumlarınız için teşekkürler millet. Download here for free as you need once you are logged in.


Micro usb ethernet dönüştürücü

Usb to Ethernet Ethernet teknolojisiyle bir LAN içerisinde veri paketleri gönderilebilmekte ve alınabilmektedir. Plugable OTG Network Adapter - USB 2. TL (DK-AC-IPCA30LTAW) Apple 30Pin - pin Lightning D. Charger Cable for Power Supply, Aluminium. Bu sayede arzu ettiğini her yerde ve her an ethernet girişi olmamasına rağmen USB girişi sayesinde kolaylıkla enternet LAN bağlantısını kurarak işlemlerinizi kısa sürede halletmeniz mümkün olur.


Lan çevirici dönüştürücü ürünü Cortrea markası ile anında sipariş vererek satın alabilirsiniz. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. GB gibi farklı özelliklerde yer alıyor. Sitemizde Cortrea markası ile satışta bulunan USB 3. LAN çevirici dönüştürücü sayesinde yüksek performans ile bağlantınızı gerçekleştirerek isten hız değeri ile tüm bağlantı noktalarına ulaşabileceksiniz.


Micro usb ethernet dönüştürücü

Güvenlik koruması tamamlanmış olan ürün. Hızlı ve sabit veri transferleri için Ethernet portlu kompakt 3. Taşıması Kolay Kompakt Tasarımlı Hy-UÇevirici Cihazınıza Usb Portu Üzerinden Yüksek Hızlı İnternet Ağ Bağlantısı Sağlar. Unsubscribe from teknobiyotik?


Listeme Ekle Ürün Karşılaştır. Anker Premium USB -C To USB 3. Troy güvencesi ve taksit fırsatlarıyla hemen satın alın! Baseus Type-C Giriş Macbook Ethernet ,HDMİ,VGA, USB 3. USB Type-C için ethernet dönüştürücü. Hi, I need a plugable micro - usb to Ethernet adapter with option for power connector for an android device.


I want be able to connect Ethernet cable and to charge device batteries at same time – do you know something like this?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar