20 Ekim 2015 Salı

Audi a4 usb girişi

Bildirimlerinizi görmek için Üye Girişi yapın. Diğer arabalara göre farklı bir dizayna sahip bu araç kişilik, üstü açılabilen ve siyah de. Toptan satış usb aux audi aUcuz usb aux audi aPartilerden, Güvenilir usb aux audi aToptancılardan satın alın. Kendi girişine takılan ve diğer ucu usb girişi olan bir alet var audinin orijinal interface kablosuymuş. AMI girişi üzerinden bağlantı yaptığınızda bu sefer kontrol imkanıda oluyor.


AS-VW8P) Ürün yorumu yok. Aracınızın orjinal teybinde USB ve SD giriş özelliği bulunmuyorsa, bu özelliklere sahip ayrı bir teyp almanıza gerek yok. Araçta usb girişi olduğunu duydum ama konsolda bulamadım.


Kullananınız veya bileniniz varsa nerede tam olarak? Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Gateway 5diye bir aparat var Direk sistemden kontrol edebiliyorsunuz.


Konuya tekrar dönüş yapacak olursak, passat baux girişine bir dişi USB adaptör kablosu bağlayıp USB stickten müzik dinlemek mümkün mü, hiç deneyen oldu mu acaba? Aux girişi sadece Stereo sinyal alır. Yani kulaklık çıkışı tarzı. Ofis Elektroniği Ofis Malzemeleri Masaüstü Gereçleri Kalem AKağıd.


HER MARKA MODEL ARAC IÇIN ORJINAL TEYIBINİIZE UYUMLU USB BAGLANTI APARATI. VW Tiguan, GTI, CC, Magotan. Support playing the music files in the USB disk and other devices. Skoda models fitted with the iPod interface. Audi AAcceleration 0-2km-h.


A wide variety of audi ausb options are available to you, such as free samples, paid samples. Adı dijital cd changer usb ve sd kart girişleri oluyor aynı zamanda aux girişide mevcut ben RCD2teypim de kullanıyorum fiyatı 145tl idi kendim taktım sadece soketi var. Mobil son cihazın USB adaptörü üzerinden şarj edilmesi: Mobil son cihazınızı -1- Şek. Electronics Skip to main content.


AUDI AMI - USB Adaptör Kablosu. About of these are charger. Adapter cable for connecting a music storage device with a USB connector, e. Find the best deals for used audi ausb. Online shopping a variety of best audi ausb at DHgate. Buy cheap usb audio transmitter receiver online from China today!


Audi a4 usb girişi

We offers audi ausb products. Enjoy fast delivery, best quality and cheap price. Free worldwide shipping available! Bu cihazı takmak için Cd changer olması şart mı? See the bottom of the page for installation videos and other helpful information.


Please check whether it is fit or. USB , auxiliary input, and Mini- USB. Turbocharger, usb port descriptionone owner, full service history, tyre pressure. Adapter wire for connecting a music storage device with a USB connector e. Used to play back MPfiles.


Find Chinese best audi ausb suppliers on DHgate. Purchase high quality goods directly from China audi ausb manufacturers. OEOriginal Equipment Manufacturer (Orijinal Ürün Üreticisi) anlamına gelmektedir. Başka bir firma için parça, ekipman veya başka bir ürün üreten imalatçı firmadır.


Forumu ilk ziyaretiniz ise, yukarıda bulunan Yardım linkine tıklayıp bu bölümü kontrol ediniz. Mesaj göndermeye başlamak için kayıt olmanız gerekebilir. While the base model is priced at $372 the feature-packed Premium Plus model can costs more than $5000.


GERİ VİTES KAMERA GİRİŞİ. ARAÇ BİLGİLERİNİ GÖSTERME. EKRAN LOGOSU YARATABİLME. Satın almak için Tıklayınız. USB adapter cable set, for mobile devices with an Apple Lightning port, angle and Micro- USB port, angled 68.


MMI 2G High, MPsupport, MMI SW:33. TFSI #128663; İlanı Arasından İstediğin Özellikte Modelini İncele#128269;, Hayalindeki Otomobile Kavuş. Am sistem bluetooth dar nu am reusit sa redau muzica in boxe, doar apelarea functioneaza.


GBP Choosing this equipment feature makes it necessary to deselect a previously selected feature.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar