23 Ekim 2015 Cuma

Ngk buji kablosu

Parça bulucumuza hoş geldiniz! Bujiler, kızdırma bujileri, ateşleme bobinleri ve kablolarından komple sensör serilerimize kadar sunduğumuz uyumlu NGK ve NTK parçalarını bulmak için aracınızın üreticisini, modelini ve gereken diğer bilgileri aşağıdan seçin. Ngk Buji Kablo modelleri, ngk buji kablo markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11.


Hızla büyüyüp dünyanın çeşitli yerlerinde fabrikalar ve şubeler açtı. Her yıl 5milyondan fazla buji üretmektedir. Yanı sıra ateşleme kabloları, ateşleme bobinleri, kızdırma bujileri, lambda ve sıcaklık sensörleri de üretir. Standart buji , asil metal buji ve çifte asil metalli buji gibi çeşitler ile sunulan buji modelleri her motor için en iyi çözümü sunarak buji ihtiyacına yanıt vermeyi başarıyor.


Jeep Grand Cherokee Buji Kablosu ZJ 5. Bujilerin ve buji de ki kabloların arıza yaptığını belirten bir diğer sorun ise motorun içerisinde ki silindirlere, buji ve buji kablolarında bulunan arızadan yüzünden ateşlenen kıvılcımın iletilememesinden dolayı enjeksiyon ve motor sisteminin daha fazla hava ve yakıt karışımı göndermesi ve bu sebeple motorun. Siparişinizdeki ürünler hazır ise 16:a kadarki siparişler aynı gün yola çıkacaktır. Tüm Araçlar İçin Yıl Garantili Buji Kablo Takımları Burada. Aynı Gün Ücretsiz Kargo ! HAVALE İLE ÖDEMELERDE EKSTRA İNDİRİM ! Opel Vectra C Z16Xep Tek Tırnak Buji Takım Gm Marka.


Ngk buji kablosu

Aprilia SPORT CITY 1CR7EIX Ngk Buji. Bu kontroller sırasında buji kablosu da gözden geçirilenlerde olmalıdır. Bu arada iridyum buji için NGK 10.


Ben de bir şey yazmamışım ama beni mentionlamışsınız. Bakır kablo , akıma belli bir direnç gösterir neteküm! Bakır çekirdekli ateşleme kablolarının kendilerine ait parazit filtreleme direnci yoktur.


Bugün yeni LPG buji kabloları aldım. Amerikadan ithal geliyormuş kablolar. Fark , Şimdi orjinal benzin buji kablolarının direnç ölçüm değerleri. AE1İÇİN BUJİ KABLOSU TAVSİYESİ ? Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.


Internette corona için NGK buji kablosu satıyorlar. Bende değiştirmek istiyorum. Sepetinizde ürün bulunmamaktadır. ORJİNAL BUJİ KABLO TAKIMI. NGK Buji Kablosu Seti garantili ve orijinaldir.


Sitesi için ngk nın değil demişsiniz ne fark eder sattığı bujiler orjinal ngk ise. Oradaki buji çeşidini hiçbiryerde bulamazsınız bende bunu test edip onayladım. Hatta sıcaklık değerlerleri birkaç çeşit bujilerde mevcut. Rialli dediğiniz yeri yeni gördüm toplasanız beş on çeşit buji mevcut.


Etkili bir ateşleme ve performans içim kaliteli buji ve buji kablosu kullanmak gerekir. Split Fire buji kabloları. Elektronik ateşleme sisteminde kullanılan yüksek kaliteli buji kablo seti. Kablo üzerindeki katmanlardan dışta olanı, dış etkilere karşı koyabilmesi için katmanlı olarak şeritlenmiş fiber ile kaplanmıştır.


Ngk buji kablosu

Alt katman ise 1 saf silikon ile kabloları sarmalamaktadır. NGK iridium buji performans arttırır mı ? Dünyanın en büyük buji üreticisidir. NGK markası altında her yıl 5milyondan fazla buji üretiliyor.


Yarış motorları için sarı kablo - Yüksek kaliteli seramik direnci - Yüksek performans - Maximum sıcaklık resistansı - Maximum voltaj. Buji kablosu arıza belirtileri görüldüğünde öncelikle kablo omh ölçer ile direnç ve genel durumu hakkında bilgi edinerek değiştirilecek kablonun hangisinde sorun olduğu bu şekilde tespit edilebilir. En son mesajdan beri baya zaman geçmiş ama ben yinede arayan birilerine lazım olur diye yazıyorum. Lancer falan yazıyor ama 1. AKÜ-NAK Akü sektöründe yıla yaklaşan tecrübesiyle kendi markasının yanı sıra dünya akü pazarının lider markalarının da mümessilliğini yapmaktadır.


Ngk buji kablosu

Bujiler, Buji seçimi,çeşitleri ve özellikleri hakkında teknik bilgiler. Deniz Motoru için Buji çeşitleri. Buji Nedir Buji Seçimi Nasıl Yapılır? Aradığınız NGK ve Champion marka Bujiler tüm modelleriyle denizdukkani. Standart orijinal bobin ve orijinal kablosu (Motorcraft) bu işi sağlar.


Bujide bu işin erbabı NGKdır. Nm değerine göre tork anahtarı ile sıkılacak) Oksijen sensöründe bu işin erbabı Denso veya NTKdır. Aracımın buji kablo larını değiştirmeyi düşünüyorum.


Aslında NGK almayı düşündüm, fiyatı 1TL idi, fakat İstanbuldaki ithalatçının da elinde olmadığını, ay sürede siparişle geleceğini söylediler. Konu açılmışken, buji kablosu ile ilgili bilgileri düzenleyelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar