26 Ağustos 2019 Pazartesi

Vc97 multimetre

Vc97 multimetre

Sitede bulunan kategoride bulunan adet ürün içinden toplam sipariş verilmiştir. Binlerce elektronik malzemeleri, sarf malzemeleri çeşitliliğini bulabileceğiniz sektörde yıllık lider. Unı-T Ut 2Ac Dc Pensampermetre Digiworld.


A low cost true RMS meter with a nice big display. New type holster, streamline design. Large LCD makes the reading clearly. Metallic screen board with stronger antimagnetic and anti-interferential function.


Fluke 1gerçekten fiyatına değer. Manuel operasyonlara kolaylıkla geçilebilen ve en iyi LED ekrana sahip modern otomatik aralıklı bir sistemdir. Benzersiz tasarımı için, bir multimetreden istediğiniz tüm özellikleri bulunur.


VCdijital multimetre şeması. Hoşgeldiniz, Picproje Elektronik Sitesi. OPERATION MANUAL OPERATION OPERATION MANUAL. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır.


Bu özellik ölçümlerinizde size kolaylık sağlayacaktır. Orta tarafında bulunan döner anahtarı sayesinde kolay bir şekilde ölçümlerinizi tamamlayabilirsiniz. Your shopping cart is empty! Duty cycle measurement Relative measurement Data hol wrong input alert Auto ranging and.


Vcmodelleri, vcmarkaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Showing selected. See all for vcmultimeter. FREE Shipping on eligible orders. Lütfen satın alma işlemini tamamlamadan önce ürünü satın almayı planladığınız online mağaza üzerinden doğruluğunu kontrol ediniz.


Find great deals on eBay for vcmultimeter and multimeter vc99. Strong antimagnetic and anti-jamming performance. Full function protection. Unit symbol display, very easy to reading.


Merhaba arkadaşlar, dijital bir multimetre almak istiyorum. En fazla 1tl ye kadar çıkabilirim. Almışken iyi bişey almak istiyorum ama hesaplı bişey almak istiyorum. Urunun guncel fiyat ve stok bilgisine ulasmak icin sitemizde bulunan iletisim formunu kullaniniz. Listeme Ekle Ürün Karşılaştır.


TL 13TL (70) ElectroKEY 97. Quality service and professional assistance is provided when you shop with AliExpress, so don’t wait to take. Teklif istediğiniz ürün ile ilgili eksiksiz bir şekilde formu doldurup iletin, hızlı bir şekilde fiyat teklifimizi iletelim.


Vc97 multimetre

Turbo konusunda en çok tercih edilen markaların yetkili türkiye distribütörü Güven Turbo resmi web sitesidir. Well, Simon everything in The Vichy VCSeems Better Then The Amprobe. Robots, Robot Parts, Robotics. The Only Thing Is Safety At Higher Voltages and if someone can remain careful or does not intend to do those measurement its not a bad multimeter ,Plus BTW the amprobe is ugly looking to me Yukkk.


Also with the function of unit signal. Siparişinizi ödeyin ve indirim kazanın! Daha fazla uygulamaya özel fırsatlar için buraya tıklayınız. Gün İçinde Para İadesi ya da.


The function includes DCV,. A multimeter , also called a volt-ohm meter or VOM, is a device that measures resistance, voltage and current in electronic circuits. Some also test diodes and continuity. Multimeters are small, lightweight. NERİ VE ŞİKAYET Lütfen size daha iyi hizmet veremebilmemiz için aşağıdaki formu doldurup gönderiniz.


Source from Shenzhen Vicimeter Technology Co. Ayrıca sesle ikaz (buzzer, buzer), transistör ve diyot testi, polarite, yanlış kullanıma karşı otomatik koruma gibi ek donanımlara da sahiptir. Availability: Usually ships the same business day. It is a high performance and accuracy with large LCD display to measure DC and AC voltage, DC and AC current, Resistance, Capacitance, Frequency, Temperature, Duty circle, Transistor, Diode and Continuity Test.


Download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd. Flag for inappropriate content. Additional functions for specialized multimeter applications include temperature measurements with a thermocouple probe, inductance, connectivity to a computer, and even the capability for the multimeter to speak a measured value aloud.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar