7 Ağustos 2019 Çarşamba

Philips tavan armatürü

Belirli ürün yapılandırmaları hakkındaki sorularınız için lütfen bizimle temasa geçin. Armatür Özcan 30Cm Lena Krom. Klasik avize veya aplik gibi aydınlatma ürünleri dışında sarkıt veya sabit tavan lambalarını kullanmanız armatürler sayesinde mümkün. Bunları takıp çıkarmak da çok kolay.


Philips tavan armatürü

TL (6) AçılımElektrik 100. Bu Ürünü Alan Müşterilerin Aldığı Diğer Ürünler. PHILIPS (1) TEK-İŞ (1) TEKZEN (10) Seçenek. Dış ve iç mekanlarda kullanışlı olmasıyla göz dolduran tavan armatürleri oldukça farklı modellere sahiptir. Dış mekanda kullanılabilen bir balkon lambası.


Kaşkar Tavan Fan Vantilatörler. Ayaklı Ve Masa Tipi Vantilatörler. Sanayi Tipi Vantilatörler. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Phılıps armatür led alüminyum 21w ledli tavan armatürü teknik spesifikasyonlar tasarım ve kaplama malzeme metal renk alüminyum teknik spesifikasyonlar phılıps.


Teslimat Bilgisi: Ücretsiz Kargo En geç Ocak Çarşamba günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. LED TAVAN ARMATÜRÜ KUMANDALI.


TL indirim 26TL. Evinizi dekore etmek ve aydınlatmak için ilham verici fikirlerle dolu çok farklı tasarımlar arasından seçim yapabilirsiniz. Ledli şarjlı sensörlü armatürlerimizle her zaman aydınlıktasınız. Philips Hearst Pendant Beyaz Sarkıt - 1x60W 230V. PLUS model etanj armatürlerimizde kalite ve estetiği birleştirdik.


Philips tavan armatürü

Verdiği sıcak beyaz ışıkla yaşadığınız yeri aydınlatır ve yaşam tarzı olarak şıklığı ve sadeliği verir. Uçaklar basit plastik üzerine basılmış ve boyutlu, üst kısmı da tamamen basit plastik. Hafif olması açısından iyi.


Daha kaliteli yaşam alanları için led ambiyans aydınlatmaları ve tarzınıza göre klasik yada modern aydınlatma ürünlerimize bakın. Aydınlatma gücü oldukça az, bu yüzden iade ediyorum. Yüksek tavan armatürü olarak karşımıza çıkan aydınlatma ürün seçenekleri, değişik ölçü ve ebatlarda birlikte enerji konusunda da farklı bir kimlik ortaya koyuyor.


Philips tavan armatürü

Oval ve dikdörtgen modellerin yanı sıra, tavan yapısı ile uyum sağlayacak her seçenek, gerçekten sizin için bulunduğunuz mekânı daha iyi şartlarda aydınlatacaktır. Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz. TıklaGel olarak sipariş oluşturduğunuzda, siparişiniz belirtilen tarihlerde mağazaya iletilir.


Siparişiniz hazır olduğunda size sms ve e-posta yolu ile bilgi verilir. Tükendi Sepete Eklendi Favorilere Ekle Teslimat : - Şubat. Bilgileri gün içinde ücretsiz iade.


Bu sitenin tüm özelliklerinin düzgün çalışması için Javascript çalıştırma özelliğinin açık olması gerekiyor. Sıva üstü ise asma tavan olmayan bölümlerde kullanıma uygundur dış kasası ile sabit tavana kolayca monte edebilir ve kullanabilirsiniz. Tavana Montaj, Fabrika Kolonu Montajı veya Sarkıt Olarak Kullanılabilir.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar