12 Ağustos 2019 Pazartesi

Mini usb dişi soket

Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Diğer fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! Hemen hemen tüm elektronik cihazlarda gördüğümüz mini usb girişidir. Paket İçeriği: adet mini usb soket.


Mini usb dişi soket

En yaygın kullanılan dişi usb girişidir. Toplam ürün görüntüleniyor. Soket , USB Pin, USB Soket. Mağazaya özel 1TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. En geç Şubat Salı günü kargoya verilir.


Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Aletler Havya (Lehim Seti) Yan Keski veya Maket Bıçağı. Yine dişi kanal bırakmayı unutmayın. Mehmet bey merhaba ben note kullanicisiyim. Bir teknoloji marketinden mini usb convert hdmi kablosu aldim hatta alirkende denedim ve.


Ekstra indirimli fiyat. DC Motorlar Step Motorlar Servo Motorlar. TL Kdv Dahil Ödeme Seçenekleri. Aksesuarlar kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Usb Pin Erkek- Usb Dişi Çeviric. Micro Usb Erkek Usb Dişi Çeviric.


Vergi dahil fiyat Satın Al. ADETLİ ALIMLARDA İRTİBATA GEÇİNİZ. En iyisini satın al mini usb tip b smd dişi soket pimli kriko konektör bağlantı noktası Toptan Satış Fiyatlarına Varan Online Mağaza İndirimleri.


Mini usb dişi soket

Aynı gün kargo, kapıda ödeme ve taksit avantajlarıyla hemen sipariş verin! Konnektör ve soketler en uygun fiyatlar ile Robotistan. Diğer Parçalar kategorisi için mi bakıyorsunuz ? TL TL den başlayan taksitlerle!


Adetli alımlarınız için lürfen bizi arayınız. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Elimde bi flash disk varusb portuna giren kısmı kırılmış.


Mini usb dişi soket

Bi usb ara kablosunun ucunu kesip flash diskin devresinin üzerindeki çıkışlara bağlayarak ola. SAMSUNG HTC LG PİN MİCRO USB DİŞİ ŞARJ SOKETİ arıyorsan site site dolaşma! DÖNÜŞTÜRÜCÜLER ÜZERİNDEKİ KABLO, FİŞ, SOKET , SLOT vs. ZIF HDD TAKILACAK) adet mini USB konnektör ( USB kablosuyla bilgisayar bağlantısı için). BAĞLANTI, KONTAKLARINA, UÇLARINA EL SÜRMEYİNİZ.


Anladığım kadarı pin jumper dişi soket ve rs2usb çeviri bir konnektor gerekiyor ve bunlar kolayımda var temin edebilirim. Minimum CM, 3’lü kulaklık kablosu. Mini USB Kablo Gruplamaları.


Ben kablo olarak bozuk bir mini usb şarj aletinin kablosunu kullandım. Tabi önce kabloların sağlamlık testini yapın. Lavabo Pano adet Ayaklar Samsung için Ayraç Android Cep Telefonu Arabirimi Toptan satış fiyatı ile online satış mağazımızda.


TL Ohm L Erkek Beyaz Anten Fişi. M - Vatan Bilgisayar Bu Geceye Özel Notebooklarda Kdv Kadar İndirim! Flat light cable design,easy to carry with.


Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır. Gizlilik ve Çerez Politikası’nı inceleyiniz. IC-2USB Şase B Tip 90° Dişi. Bu sitenin tüm özelliklerinin düzgün çalışması için Javascript çalıştırma özelliğinin açık olması gerekiyor.


USB KONNEKTÖRÜ, mini USB to USB kablo ile BİLGİSAYARA TAKILACAK. DAHA SONRA USB KABLONUZU BİLGİSAYARINIZA TAKINIZ veya ÇIKARTINIZ. Bir pakette adet soket bulunmaktadır.


FLAT KABLO SOKETİ NOTEBOOK (LAPTOP) FLAT KABLO OTO FLAT KABLO PLOTTER DİJİTAL BASKI MAKİNASI PRİNTER YAZICI DATA FLAT KABLO. DqTi Io Kurulu 1 Mükemmel Çalışma. Bağlantı Noktası Lan Ethernet Kurulu 48.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar