20 Ağustos 2019 Salı

Şarj aleti yapımı

Lityum pillerin yüksek ısıda bozulma ve yanıcı olma riski bulunduğundan kısa sürede lehim yapmaya özen gösterin. Standart bir adaptörü direkt aküye bağlayıp şarj etmeyiniz. Daha kabiliyetli şarj aletisi gerekir. Ama bu alet bile sanayideki elektrikçilerin şarj aletlerinin çoğundan iyidir.


Kablosuz şarj artık kullanılıyor ama bunun evde yapımı mümkün mü? Bu proje ile çok kullanışlı ve portatif bir şarj aleti yapımını göreceksiniz. Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu.


VDC ile çalıştırabilmeniz , içerisinde kullanılan entegreye ( veya devreye ) bağlıdır. Sizin istediğiniz şarj akımı ne kadar ise , o akımı karşılayabilecek bir 3. VDC-5VDC bir step-up konvertör yapmanız gerek. Aleti Seçiminde ve Kullanımında Bunlara Dikkat! A) elektrik gücüne ihtiyaç duyduğunu tespit edin.


Şarj aleti yapımı

A değerinde şarj aleti alın. Dışarıda prizin olmadığı her yerde telefonunuzu şarj edebileceğiniz, güvenli ve sağlam bir şarj aleti yapmaya ne dersiniz? Bazı küçük malzemeler ile kendi şarj aletinizi pratik bir şekilde yapabileceksiniz.


Küçük ev aletlerini şarj etmek için güneş enerjili bir şarj cihazı yapmak, sanıldığı kadar çok da zor değil. Piller için şarj aleti çevremizde her yerde satılmakta ancak elektrikler gittiğinde , piknik yerine gittiğimizde , denize gittiğimizde vb. Ve bu durumda devreye bizim projemiz olan güneş pilli şarj aleti girer. Projenin yapımı için Tıklayınız.


Şarj aleti yapımı

Geleneksel yöntemlerle kablosuz şarj aleti yapımı. CNC, Lazer ve ya Water Jet makinelerinin aksine, ustalarımız her parçayı elle zımparalama, yumuşatma ve parlatma gibi uzun bir süreçte ayarlanan yılların geleneklerini uygulamaya devam ederler. Ah, adaptörüm 5v, direncim var ohm ve diyot. MPMPPlayer, Cep telefonları çeşitli cihazlar bilgisayarın USB portundan şarj olabiliyor ayrıca bu cihazların şarj adaptörleride genelde standart usb kablosuna göre tasarlanmış tek usb bağlantı kablosu ile pc ve adaptörden şarj yapılabiliyor.


Mesajların hepsini okumamışsınız. Bilgisayar güç kaynağı tam volt verir. Bununla gerilimi 9-volta düşmüş aküyü 1volt civarına kadar şarj edebilirsiniz. Oysa tam şarjlı akü 1vol civarındadır. Bunun için akü doldurucu volt ve ayarlanabilir veya akünün kapasitesine göre sabit amper veren bir cihaz.


Gönderen: Webmaster Görüntülenme 3. Evinde kablosuz şarj aleti yapmak isteyen adam harikalar yarattı. GÜNÜN EN ÖNEMLİ MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN. Hemde iple ördüğüm için çok sıkı oldu. Uçları artık kolay kolay kopamaz.


Pil olarak alkalin kullanmanızda fayda var. Taşınabilir cep telefonu şarj aleti yapımı , oldukça basit malzemelerden meydana gelmektedir. Böylelikle bu güzel taşınabilir şarj aletinin kullanımı, daha zevkli hale gelecektir. Evde kablosuz şarj aleti yapma yöntemleri. Biraz bakır kablo Fotogalerinin devamı için sayfayı kaydırmaya devam edin.


Ekstra şarj etmeye gerek kalmadan, cepte taşınabilir güneş pilli şarj aleti yapı. Maddi sıkıntılar nedeniyle power bank alamamış olanlara sesleniyoruz. Boş şampuan kutularını ne yasam diye düşünmeyin. Bu şarj askısı projeleri ve benzerleri facebook aracılığıyla defalarca paylaşıldı.


Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Keçeden şarj aleti çantası yapımı. Ve karşınızda keçeden şarj aleti çantası.


Şarj aleti yapımı

Aşamaları aşağıdaki gibidir, önceki yastık çalışmamdan artan keçe kuşları kullandım çanta ve askısı keçedendir, kenarlardan diktim. Kuşları ve çiçek süsünü silikonla yapıştırdım. PROJE AMACI: pratik ve enerji tasarruflu şarj aleti elde etmek.


Watt) panellik bir sistem, ihtiyaç olan yerlerde bir evin tümelektrikihtiyacını karşılayabilir. Film Müziği PEMBE PANTER Yabancı Sinema Film Jenerik Müzikleri Keman ve Piyano Düeti Komedi Filmleri Serisi Çizgi Film Düet Yaylı Enstrümanı Aleti Çalgı. Dostum telefon şarjı için çok düzgün volta ihtiyacınız var. Batarya parkınız voltun üzerinde olmalıki bir regüle devresi ile bu voltu stabile edebilmelisiniz.


Ayrıca diyelimki batarya parkını volt yaptınız güneş paneliniz volttan daha yüksek olmalıki bataryanız şarj olmalı. Yapımı : güneş panelinin. Teknoloji ve tasarım projeleri. Bu çalışmada ise ayağımızın kabloya takılma riski yok denecek kadar az. Bu sayede telefonumuz zarar görme olanağı ortadan kalkmış oluyor.


GercekTUBE komik videolar, ilginc videolar, en begenilen videolar içerikli video sitemiz artık yayında. Arkadaşlar başlıkta belirttigim gibi, Çeşitli girişleri olan, (nokia şarj aleti girişi, usb girişinden şarj , vs.) pilleri doldurup daha sonra usb çıkışından cep telefonumu şarj edebileceğim ufak bi cihaz yapmak istiyorum. Bu soruna basit bir çözüm önerisi var aslında: tükenmez kalem yayı ve kürdan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar