28 Aralık 2018 Cuma

Usb erkek dişi

KDV Hariç) olarak hesaplanmıştır. Yüksek kaliteli ABS malzeme, daha iyi koruma, istikrarlı bir arayüz benimsemek. Bir tarafı USB diğer kısmı ethernet girişi şeklinde olan bu ürünler, bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz ikincil ağ bağdaştırıcısı işlevi görebilir. USB standardında maksimum kablo mesafesi metre ile sınırlıdır.


TL KDV Dahil KDV BİZDEN 4. Soket, USB Pin, USB Soket. A erkek - a dişi usb kablosu 1. Sitemiz ürünlerin en kalitelisini satışa sunmaktadır. Jacklar-Fişler-Kablolar Kategorisini Keşfedin.


TL ve üzeri ÜCRETSİZ KARGO. Koşullarını öğrenmek için tıklayınız! Buca: Göster: Favorilerime Ekle Favorilerimde. Dişi Dönüştürücü Eski USB2. USB Type C Erkek - Mini USB Erkek Kablo 0. MT: 2TL: 2TL( havale indirimi).


Elektronik Ticaret ve San. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! MudanisAVM olarak önceliğimiz memnuniyetinizdir.


Mbps) şaşırtıcı bir 10x özelliği - USB 3. Gbps kadar bir verimlilik sunuyor. Yorum Yap Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir. USB ADAPTÖR DİRSEKLİ erkek - dişi renk : BEYAZ kullanım rahatlığı, veri depolama, yükseltme veya test için bir alternatif sağlar. BU ÜRÜNÜN PERAKENDE AMBALAJI YOKTUR. SHIRINK AMBALAJI ve KARGO PAKETİ YAPILARAK GÖNDERİLECEKTİR.


Mt ürününü ve USB Kablolar kategorisindeki ürünlerin çeşitleri ve fiyatlarını görebilirsiniz. Sepetinizde hiç ürün yok. Hytech HY-DSDisplay To Vga Cm Çevirici. Micro USB Erkek - Mini USB Dişi. Bu Üründen puan kazanabilirsiniz.


Bu sitenin tüm özelliklerinin düzgün çalışması için Javascript çalıştırma özelliğinin açık olması gerekiyor. Usb Uzatma Kablosu Metre Erkek Dişi. Usb Erkek Erkek Metre Şeffaf Kablo. Pod Şarj Aleti Kablosu Pin Geniş 1. Acı su da tatlı su da berraktır. Görünüşte herkes insandır ama gerçek insan HAL ehli olandır!


Usb erkek dişi

Metre Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Yüksek değerli video ve ses içeriğini yetkisiz müdahaleye karşı korur. Tüm ölçülerde ve özelliklerde kablo çeşitleri mevcuttur. Tüm Uzaktan Kumanda Çeşitleri ile Yıldır Hizmetinizdeyiz!


Hoşgeldin ziyaretçi giriş yapın ya da kayıt olun. English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi. Kedvező árú USB OTG HUB kábel, két USB A és egy microUSB B aljzattal. Egyszerre két periféria (billentyűzet és egér), vagy két USB adattároló is ráköthető a. Bir USB porta bir paralel yazıcı bağlayın. Bir yazıcı oluşturur – DBport uyumlu.


Usb erkek dişi

Bağlantı: USB erkek USB dişi 8. PAYNET BAYİ Ödeme Sistemi. En Çok Satan Çevirici Adaptör. Evrensel Mini USB Adaptörü Mini USB dişi mikro USB Erkek Konnektör Adaptörü Dönüştürücü Siyah. C Electron Dropshipping Store.


Siparişler (926) İstek Listesine Ekleyin. Hub, Kalite Yeri stoklarından sipariş verilen ürünler titizlikle ayrıştırılıp paketlendikten sonra siz değerli müşterilerimize gönderilmektedir. Kalite Yeri yıllardır faaliyet gösterdiği sektörel tecrübesiyle profesyonel e-ticaret uzmanlarıyla birlikte hem.


Usb erkek dişi

BeagleBone, Raspberry ya da pcDuino’yu kutuda muhafaza etmek istediğinde oldukça faydalı olabileceğini düşündük. Jack’lerden birinin kenarlarında boşluklar ve 30mm aralıklı Mvidalar bulunmaktadır. Usb girişlerin daha uzak mesafelere taşınmasını sağlar.


Usb kablosunun bir ucu erkek diğer ucu dişidir. Fiber Optik TestSonlandirma F. Cihazları - Çeviriciler Kategorisini Keşfedin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar