9 Aralık 2018 Pazar

Otg dönüştürücü

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir.


Usb Dişi To Type-C Erkek Dönüştürücü OTG Çevirici Adaptör Metal - Yıl Türkiye Garantili - Kutulu. Son eklenen otg dönüştürücü çeşitleri. Baseus USB Type-C OTG ve Kart Okuyucu.


Samsung Orjinal USB Beyaz OTG Bağlantı Kiti EPL-AU10WEGSTD 23. Telefona takmak için otg kablo kullanıyordum. Orjinal Lisanslı Ürün - Mükemmel Uyum - Ücretsiz Kargo. OS cihazlar lightning bağlantısına sahip olduğu için bu portu desteklememektedir. TL 1TL (94) OnlineVitrin 99.


Gmd de zaten mini-usb soketi dışarıya güç vermediğinden dolayı bir tarafına güç adaptörü ya da powerbank takabilmeniz için Y şeklinde bir otg kablosu kullanmamız gerekiyor. USB OTG , “USB On-The-Go ”nun kısaltılmış halidir. Bir dönüştürücü kablo ile ( ya da destekleyen ürünlerle direkt olarak ) cihazınızı, diğer cihazlara bağlamamızı ve bu bağlantı üzerinden cihazlarla dosya alışverişi yapmamızı sağlar. A Rose Gold OTG Data Kablosu.


Wiwu OTG Çoklu Dönüştürücü Silver Adaptör. Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz.


Otg dönüştürücü

Yeni nesil baglanti birimi olan USB TYPE-C girişi bulunan tüm cihazlara usb 2. mpdönüştürücü ? Otg dönüştürücü adaptör ve kablolarımızla veri transferi yapabilir cihazlarınız arasında bağlantı kurabilirsiniz harici cihazlar bağlayabilir yada görüntü aktarabilirsiniz. Akıllı telefonunuza OTG ile farklı aksesuar veya aparatlar bağlamak için kullanabileceğiniz tüm dönüştürücü adaptörler Teknostore’da! Kaliteli malzemeden üretilen dönüştürücüler sayesinde telefon veya tablet bilgisayarınıza birçok çevre birimini bağlayabilirsiniz. OTG Dönüştürücü Açıklama Tabletinize ve mobil cihazınıza USB depolama birimi ya da aygıtlarınızı bağlamaya imkan sağlayan bir teknolojidir.


Tak-Çalıştır özelliğine sahip olan OTG Dönüştürücü kurulum gerektirmez. Açılımı On-The-Go olan OTG , cihazlara USB portu ekleyerek birçok faydalı özellik katıyor. Genel Özellikler Menşei Çin Garanti Aksesuar Tipi Çevirici Taksit Seçenekleri. Bu cihazlardan birisi de OTG bağlantı kablosu. Aslında OTG bağlantı kablosu dönüştürücü kablo sınıfına giriyor.


Otg dönüştürücü

Akıllı telefonlarda ve tabletlerde kullanılan OTG kabloları son dönemde en çok kullanılan bağlantı kabloları arasında gösteriliyor. Güvenli e-Ticaret ile satıcının belirlemiş olduğu fiyattan satın alabilirsiniz. USB Type C Otg Sayesinde Cihazınıza Birçok Cihazı Bağlayabiliriniz.


Bu adaptör sayesinde Cihazınıza Printer - Mouse - Flash Bellek - Klavye - Card Reader gibi cihazları bağlayabilirsiniz. TIKLA WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER. Whatsapp Üzerinden de Sipariş Verebilirsiniz. Ben test etmek için bir JB 4. Bazı testler yapmak için herkes lütfen bana bildirin!


Usb On The Go ingilizcesi. Aslında usb girişi olan her cihazda bu özellik vardır. Usb sinden dosya alışverişi yapılan her cihaz aslında OTG özelliğine sahip cihazdır. Burada önemli olan, o cihazın usb sini OTG olarak kullanacağımız, otg kablosu dediğimiz ara kabloyu temin etmek. USB HOST özelliği gösteren tüm mobil cihazlarla kullanılabilir.


Hoco UAType-C Otg Dönüştürücü Kablo. Mobil Uygulamamızı İndirin. Nedeni ise otg desteğinin olmamasıdır. Benim şu anda kullandığım cihazımın de da OTG Desteği normalde yok ama ben bir kaç program ve yaptığım bir Y OTG sayesinde OTGden flaş , mouse vs. Resimdeki Usb ve Otg kabloyu ortadan kes.


Otg dönüştürücü

Kart okuyucu özellikli 3’ü arada USB 3. Otg nin dişi kabloları ile usb nin kablolarına ölçü aletini temas ettir. Syrox Usb-den Type-C ye Dönüştürücü ( OTG ) DTarıyorsan site site dolaşma! Dişi OTG Dönüştürücü Adaptör fiyatı 26.


TL olarak hemen sipariş vermek için tıklayın. Micro Usb giriş Lightning çıkış verir. Type-C cihazlarınızda USB aygıtlarınızı Dark USB3.


Apple Macbook bilgisayarınıza dişi usb portu kazandırmanın yanı sıra, Type C çıkışı olan telefon ve tablet cihazlarınıza klavye, mouse, flash disk gibi ekipmanlar bağlamanıza olanak sağlayan otg kablosudur. OTG dönüştürücü ile rahatlıkla kullanabileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar