11 Aralık 2018 Salı

Fiesta bi xenon far

Fiesta bi xenon far

Daha öncelerde sadece kendi aracıma uygulama yapmıştım. Kullanılacak malzemeHella genbalanstHella yeni tip mercekOshram d1s ampulFarlari acmak biraz riskli ve zahmet gerektiren bir durum öncelikle bunu belirtmek isterim. Galip sakın üste led koyma sakın. Alta motorun yanlarındaki delikleri kullan.


Fiesta bi xenon far

Gayet basit, gece uçuşundan İlker beye sipariş ettim, far tasına mercek ve kapağı monteleyip bana yolluyor, bende farı açıp takıyorum, şuan hazır, sadece kapak seçicem bana kargoluyacak, mercek olarak d1s ve d2s kullanmak için aparatlı yeni tip Bosc bi - xenon mercek kullandık. Buğra ne kadar yok dese de, far ayar cihazında belli ediyor kendini. Fabrikadan çıkmış gibi olmuyor maalesef. Netice de tane ayak uydurarak, uydurmaca bir uygulama yapılıyor. Xenon Far Kit bölümünden tüm modelleri, özellikleri ve fiyatlarıyla birlikte inceledikten sonra sepete eklediğiniz üründen kaç adet almak istediğinizi girdikten sonra teslim edilecek olan adresi eksiksiz olarak girmeniz gerekiyor.


Ayrıca far camında oluşacak max sıcaklık dereceyı gecmez. Xenon yada halojen ampül ısısı 4dereceyi bulurken mercek max dereceye kadar ısınıyor. Toplam sonuçtan ile arasındakiler gösteriliyor.


This feature is not available right now. Unsubscribe from Mustafa Vurucu? Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz.


Yılından itibaren otomobil far temizliginden başlayarak her geçengün kalitemizi ve hizmetlerimizi geliştirerek profesyonel otomobil aydınlatma uygulamaları konusunda hizmet vermekteyiz. Kullandığımız malzeme kalitesine ve üretim teknolojisine verdiğimiz değer önemlidir. Normalde far yüksekliği ayarlandıkça içerideki parlak reflektör kısım hareket eder.


Fiesta bi xenon far

Mercek modifiyesindede mercek bu bölüme takıldığı için yükseklik ayarlandıkça mercek yukarı aşağı hareket eder yükseklik ayarı eskisi gibi çalışmayı sürdürür. Xenon balastlarıda uygun yere somunlu vida ile sabitledim. Gündüz farı bağlantısı araç kontak açılınca yanacak şekilde ve parklar açılınca sönecek şekilde olması için çift kontaklı role kullanarak devresini ayarladım. Motor kısmındaki sigorta kutusunu açıyoruz ve aşağıdaki resimdeki gibi kabloyu oraya bağlayacağız. Siparişler (0) BinXinNuo Store.


Yokuş kalkış desteği,otomatik park, lastik basınç sensörü, bi - xenon far ve far yıkama,viraj içi aydınlatma,yağmur sensörü, otomatik katlanır ayna. Model Ti̇tani̇um X Paket Ki̇şi̇li̇k En Dolusu Hatasiz. Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün.


Ford Focus Fiesta Mondeo HLed Xenon Far Bağlantı Montaj Aparatı. Far ( Bi Xenon ) Far (Halojen) Far (LED) Far (Sis) Far ( Xenon ) Far Gece Sensörü. Park Sensörü (Arka) Park Sensörü (Ön) Sunroof. Her marka ve her model araca isteğe göre, kişisel, özel ve bütçeye göre tasarımlar.


Bi xenon mercek montajı sonrası aracınızın far yükselik ayarı eskiden olduğu gibi çalışmaya devam edecekdir. Xenon tip far ampülü, görmek ve görünmek konusunda sorunlar yaşayan motosiklet kullanıcıları için de ideal bir çözüm sunar. Xenon teknolojisinin getirdiği daha kaliteli aydınlatma sürücünün gece sürüşlerinde gözlerinin daha az ve daha geç yorulmasını sağlar. Her zaman dediğim gibi çan çin çon hiç bir ürüne yer yok Çünkü ampuller H4.


Yalniz far camlari cok kotu vaziyetteymis sanirim. Mondeo MkÇift mercek,Bmw Angel,Power led sinyal. Bi - Xenon ve Led Tasarım Farlar.


Oto far Merkezine yıl önce gittim woksvagen jetta aracıma bi xenon merçek montajı yaptırdım İbrahi. Vw golf ön far çift mercekli bi - xenon led. Tüm kredi kartı bilgileriniz 256bit SSL Sertifikası ile korunmaktadır. TDCI 7 Sıfır FORD FIESTA , ankara ikinci el otomobil FORD FIESTA , en iyi ikinci el otomobil FORD FIESTA , garantili ikinci el otomobil FORD FIESTA. ALFA - Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden.


Hizmet Teklifi Al Araç Sat. Ortaklarından anında teklif al, aracını hemen. OTOFAR MERKEZİ - Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden. Lastikler yeni motor yürüyende sıkıntı yok içi dışı pırıl pırıl sadece arka bağajda bir karış boya vardır onun dışında tamamen orijinaldir alıcısına hayırlı uğurlu olsun.


Stop lambası nasıl temizlenir? Arızalı stop lambası nasıl onarılır? Otomobil farlarının içi nasıl temizlenir? Araçlarda sinyal lambası nasıl değiştirilir? SÜRÜCÜ VE YOLCU HAVA YASTIĞI.


Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. KM PARÇA BOYA VAR Ford Fiesta 1. Fotoğraftaki fiesta 'da mercekli far sistemi var. Yalnız ampülü sarı olabilir.


Xenon far göz alırken bixenon montajı yapılmış far göz almaz. Yasal düzenlemeyi tam olarak bilmiyorum ama belki bu yüzden muayeneden geçiyor olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar