13 Aralık 2018 Perşembe

Nyaf kablo fiyat

Nyaf kablo fiyat

Buna ek olarak daha kaliteli ürünlerde fiyat bir miktar daha artabiliyor. Uygun fiyat avantajından yararlanın. NYAF Kablolar Arsel den satın alın. C seçenekli çalışma sıcaklılkı PVC yalıtımlı fleksibl kablolar. Enerji, şebeke ve aydınlatma kablosu olarak hariçte, kablo kanallarında, toprak altında özel olarak imal edildiği taktirde tatlı ve tuzlu suda kullanılır.


Farklı firmalar kendi belirledikleri kablo fiyatların tedarikçi firmalar aracılığı ile kullanıcılara sunmaktadır. TL gibi rakamlara satın almak mümkün oluyor. Güncel Katalog (Küçük Boyut) İndirmek İçin Tıklayınız. Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-kelime olup yeterli bilgi içermeyen yorumlar.


Taksit Taksit Tutar ı Toplam Tutar. Her türlü kablo ihtiyacınızı karşılayabilecek öznur nya kablo uygun fiyat ve ürün garantisi ile sizlerinde vazgeçilmezi olacak. Listelenen Ürün Adedi : 21. Bursa Osmangazi: Göster: Favorilerime Ekle Favorilerimde. Nyaf kablolar içeriklerinde bakır 0. PVC izolasyon malzemesi ile kaplanmaktadır.


KDV, En uygun fiyat garantisi, Bu fiyata kaçmaz. Kablo HO7V-K TL fiyat var 0. TL Kdv Dahil 1TL Kdv Dahil İNCELE. Ortalama 1dereceye kadar ısıya direnç göstermektedir.


Karşılaştır Karşılaştır KAMPANYALARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN KAYIT OLUN ! SURTEL KABLO SANAYÏÏ Sefaköy Fevzi Çakmak Caddesi, 9. H07V-U ( NYA ) Bakır iletkenli , pvc izoleli kablo. Genellikle max dereceye kadar çalışırlar. Kullanıldığı yerler : Dağıtım panolarında, sabit tesislerde , tesisatlarda boru içinde , kapalı ve kuru ortamlarda kullanılır. H07V-R ( NYA ) Bakır iletkenli , pvc izoleli kablo.


Kategoriler: NYAF halojen free kablolar Etiketler: 0. Kod H07V-U Teknik Bilgiler Max. NYAF (H07V-K) yumuşak çok telli kablo. Türkiye kablo piyasasında geniş stok çeşidi, fiyatları ve hizmet kalitesi ile şubeleşmeye devam etmek ve istikrarlı bir şekilde büyümeyi sürdürmektir. Mitsubishi Electric D 7Serisi. METRE Artır Azalt Tavsiye Et.


Nyaf 1xMmElektrik Kablosu 7TL ve ücretsiz kargo ile n11. Ucuz ve standart dışı kablolar Can ve Mal güvenliğinize zarar verebilir, yangına sebep olabilir, elektrikli cihazların bozularak garanti. AN Elektrik KABLOLAR kategorisinde yüzlerce kablo çeşitlerimizi inceleyebilir, hemen online sipariş verebilirsiniz! Kapalı, kuru yerlerde, sabit tesislerde, dağıtım panolarında, sıva altı ve sıva üstünde boru içerisinde, kroşeler üzerinde. Web sayfamıza hoş geldiniz.


Zil Teli ve Patlatma Kabloları 15. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Seri Bitişik Hoparlör Kabloları 15. YAPISI 1) İnce ve çok telli bükülgen bakır iletken 2) PVC İzole.


KULLANILDIĞI YERLER Hareketli cihazların bağlantılarında, sıva altı veya sıva üstünde boru içinde kuru yerlerde kullanılır. Bir cevap yazın Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. TTR NYAF kabloların gruplu halinden oluşur. ANTİGRON ise NYA kabloların gruplu halinden oluşur.


Nyaf kablo fiyat

MONTAJ KABLOSU 1x00mm İÇİ ÇOK TELLİ KABLO H05V-K NYAF PVC KAPLI 1x1mm İÇİ ÇOK DAMARLI RENK STOK DURUMUNA GÖRE GÖNDERİLECEKTİR. Birim fiyat metre fiyatıdır. LETİŞİFabrika : Adres: ÖMERLİ MAH.


Hizmet Kalitesi ve Fiyat Avantajları Atalar Elektrik yıllık tecrübesi ile müşterilerine en iyi ürün ve hizmeti sunmayı kendisine ilke edinmiştir. Kurumsal müşterimiz olarak, ihtiyacınız olan tüm elektrik ve aydınlatma ürünlerini ilk. Profesyonel Ses Sistemleri.


Nyaf kablo fiyat

Maksimum kısa devre sıcaklığı ise 160°C’dir. Fiyatları etkileyen birçok farklı değişken vardır. Bunların başında kabloyu üreten firmanın hangisi olduğu gelmektedir. Ayrıca kabloların mmözellikleri, dış çapı, net ağırlığı, sevk uzunluğu, iletken direnci, akım taşıma kapasitesi gibi konulara göre bir fiyatlandırma.


Giriş yap veya hesap oluştur Close. Bültene Abone Ol Yeni ürünlerden ve özel indirimlerden ilk sizin haberiniz olsun. Bu kategoride ürün bulunamadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar