21 Aralık 2018 Cuma

Işıklı gergi tavan

Işıklı gergi tavan

Aydınlatmada kullanılan gergi tavan kumaşı transparan bir kumaş olmalı ve kaliteli olmalı. Evinize veya işyerinize uygulayacağınız ışıklı gergi tavan sistemini seçerken Marka ve işçiliğe dikkat edilmeli. Lake doku kumaş, transparan kumaş, süet kumaş, akustik kumaş, ışıklı doku kumaş çeşitleri ve gergi tavan profilleri, led aydınlatma ürünleri ve geniş bayii ağı ile stoklu çalışmaktadır. Duvardan duvara, zeminden tavana , bölgesel veya armatür formda her türlü ihtiyaca uygun olarak kullanılabilir.


Işıklı gergi tavan

Alternatif tavan ürünleriyle kıyaslandığında kat daha hızlı, kat daha az iş gücü ile uygulanabilir. PVC bir membran olup, geniş profil yelpazesi ile her türlü tasarıma yanıt verebilecek niteliktedir. Düz beton tavanlara uygulanabilecek hazır sistemdir. Digital baskı gergi tavan , uv baskı gergi tavan , transparan gergi tavan , lake gergi. Ve hatta dijital baskı gergi tavan kumaşı transparan kumaşı ile aynı ürün kumaşı diyebiliriz.


Baskılı duvar kağıdı ve gergi tavan ile saat üretim yapıyoruz. Köşelerden başlanarak gergi tavan yukarıda anlatıldığı gibi uygulanır. Altındaki ışığı dağıtmadan direk alta vermektedir. Hem estetik hemde ekonomiktir.


Dizayn kartonpiyer olarak ücretsiz keşif hizmetimiz ile İstanbul Anadolu ( Kadıköy, Ataşehir, Üsküdar, Maltepe, Kartal, Ümraniye, Beykoz ) ve Avrupa yakasında ( Şişli, Beşiktaş, Sarıyer, Taksim, Beyoğlu, Eminönü, Fatih , Bahçelievler, Bağcılar, Bayrampaşa, ) hizmet vermektedir. Gergi tavan uygun fiyat secenekleri. Sayfanın altarafında bulunan galeri kısmında led ışklı tavan.


Firmamız kurumsal yada bireysel firmalar, işyerleri, şirketler, esnaflar özel tasarım bir gergi tavan sahip olmak istiyorsanız firmamızın bu kapsamda köklü hizmetleri bulunmaktadır. Dolayısıyla gergi tavan tasarımlarını firmanızı temsil eden çeşitli görselleri bilgisayar ortamında hazırlayarak baskıya veriyoruz. Teknosa mağazalarının alüminyum kasadan oluşan ışıklı dijital baskılı gergi tavan projesinin imalat ve montajını kusursuz bir şekilde teslim ettik. Işıklı kumaş ve gergi tavan gibi uygulamalarda, malzemenin arkasından ışık verildiği için, baskının renk yoğunluğu çok önemli.


Bu makinede, makine boyayı kusuyor, çünkü arkadan ışık verildiğinde renklerin doygunluğunu ve canlılığını korumak gerekiyor. Yani tavanın ışıklı doku, dijital baskı, lake kumaş gibi tavan uygulamalarından hangisi ile yapılacağı önemlidir. Seçkin ve şık bir gergi tavan uygulaması arzu edenler için, istenilen tasarıma göre bir gergi tavan fiyat politikası uygulanacaktır. Halk arasında germe tavan , gergin tavan , ışıklı tavan gibi isimlerle bilinen gergi tavan , dekoratif bir aydınlatma ürünüdür.


Yaşadığınız mekanları daha konforlu ve daha modern bir şekilde kullanmak istiyorsanız anahtar teslim dekorasyon hizmeti almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ankara gergi tavan aydınlatma hizmetleri olarak bir ev için gerekli olan tüm dekorasyon ihtiyaçlarını uzman ekiplerimizle yapıyoruz. Yüksek ışık kalitesi ve kullanılan kaliteli mebran ile gergi tavanda muazzam bir sunum imkanı sağlamaktadır. Farklı Duvar Saati Modelleri. PVC gergi tavan sistemi montajı, uygulama yapılacak alana uygun gergi tavan profil tiplerinin yerine montajından sonra, etrafına fitil dikili vaziyette ölçüsüne göre kesilmiş PVC membranların, bu profillere ısıtıcı vasıtasıyla gerilmesi ve sıkı geçirilmesi şeklinde yapılır.


Işıklı gergi tavanlarda modül led yapısı ile az fatura ve yüksek görüntü kalitesiyle daha zarif durmaktadır. Tavan dekorasyonu konusunda asma tavan , ışıklı tavan , ters tavan , gergi tavan gibi birbirinden farklı dekoratif uygulamalar vardır. Hem aydınlatmada hemde dekorasyonda kullanılmaktadır. Uşakta ışıklı gergi tavan sistemi ile hizmet veren UGT YAPI sizlere Avrupa standartlarında gergi tavanlar ile hizmet vermektedir. Fatih ilçesi samatya semtinde müşterimiz tarafından belirlenen görseller ışık bandı ile tavan dekoru hazırlanarak gergi tavan çalışması başarıyla tamamlanmıştır.


Yapı dekorasyon ailesi olarak, gergi tavan , tezgah arası cam panel ile uv baskı sektöründe aktif olarak çalışmaya devam ediyoruz. Işık gergi tavan örnek projelerini aşağıdaki resim galerinden inceleyebilirsiniz. Tüm gergi tavan modelleri için tıklayınız. D Modelleme ile artık işyerinizi veya evinizi Tadilat yapmadan önce nasıl o. PROJE DETAY : Denem Yazısıdır. Tuzla led ışıklı gergi tavan sistemleri, yaygın olarak tercih edilen modellerin başında gelmektedir.


Burada dikkat edilmesi gereken kaliteli ledlerin tercih edilmemsidir. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Tavanlarınızın estetiği ise tartışılmaz. Hem şık, hem uzun ömürlü, hem de ekonomik tavanlar artık Işıklı doku gergi tavan ile mümkün.


Tavan dekorasyonunu yapılırken ekonomik led aydınlatma ile kullanılan transparan gergi tavan modelleri hakkında daha fazla bilgi almak ve ışıklı gergi tavan diye bilinen bu ürünlerden sipariş vermek için lütfen iletişime geçiniz. Genellikle iş yerlerinde tercih edilen transparan germe tavan , yalın ve kaliteli yapısı ile evlerde de tercih edilebilir. Led ışıklı gizli asma tavan çalışmalarımız devam etmektedir. Alçıpan havuzu tamamlanan çalışmamızda gizli led ışıklı asma tavanda gökyüzü resmi seçimi yapılmıştır.


Işıklı gergi tavan

Dijital Baskı gergi Tavan. BAKIŞ AÇINIZI GENİŞLETİN. PONGS Duvar ve Tavan Sistemleri, hem estetik hem de uygulama olarak tam esneklik sunar. Mekanlarınızın ışıklandırma sistemini değiştirmenin zamanı geldi. Lake doku gergi tavan kumaşı parlak ve pürüzsüz dokusu ile uygulanan mekana bir başka.


Enerji kaynağından aldığı ışığı mekanın her köşesine eşit şekilde dağıtır. Transparan (barrisol) ışıklı doku veya dijital baskıl. Referanslar Daha önce çalıştığımız değerli müşterilerimizi inceleyin. RÜNÜMÜZÜN ÖZELLİKLERİ: Üzerine UV resim baskı yapılabilir.


Email Geçerli bir e-posta. Bilgilerinizi Girin Biz Arayalım. Telefon No Telefon Numaranızı Girin. Mesaj daha fazla ayrıntılı mesaj girin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar