2 Mayıs 2018 Çarşamba

Vitrin led aydınlatma

MERCEKLİ MODÜL LED BEYAZ 1. Lütfen tekrar giriş yapın. Giriş sayfası yeni bir pencerede açılacaktır. Giriş yaptıktan sonra pencereyi kapatıp bu sayfaya dönebilirsiniz.


Vitrin led aydınlatma

Philips LED mağaza aydınlatma sistemleri ile müşterilerinizi etkileyin. Led Spot, uzun ömürlüdür. Dikkat çekici mağaza ve vitrin aydınlatması ile satışlarınızı arttırın. Vitrinin ebadının yüksekliği genişliği.


Profesyonel dokunuşlarla. Modern tasarımlı vitrin spotları, mağaza vitrin aydınlatmaları, dekoratif vitrin spot modelleri ve fiyatları. Spot vitrin aydınlatmalarında kaçırılmayacak fiyatlar ! Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Vitrin led aydınlatma

Altınların öne çıkmasını sağlamak için led vitrin aydınlatmayı çok iyi bir şekilde yapmaya çalışırlar. Popular vitrin led aydınlatma of Good Quality and at Affordable Prices You can Buy on AliExpress. We believe in helping you find the product that is right for you. Sokak Armatürü ve Konsol Borular.


Balastlar ve Diğer Aydınlatma. Aydınlatma sektöründe müşterilerinin tatminini en üst düzeyde tutarak,. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun.


LED Spot tüm bakış doğrultularında kamaşmaya sebep olmayacak şekilde yerleştirilmelidir. Mağaza vitrini ve iç mekan aydınlatma ilk fark edilmelidir. DAHA FAZLASI Petrol istasyonunuzda, iyi bir aydınlatma ile sürücülerin sizi farketmesini arttırabilir, böylece rakiplerinize karşı öne çıkmış olursunuz.


Skip to navigation Skip to content. Kuyumcu Aydınlatmaları Ürün Grubu. Dinamik aydınlatma vitrininize ve dış cephenize karşı konulamaz bakma gücü yaratır. Sayısız tema çeşidine uygun perakende aydınlatma ürün çeşidimizi keşfedin ve enerji maliyetlerini belirgin ölçüde azaltın.


Vitrin led aydınlatma

Modern insan elektrik kullanarak aydınlanma ihtiyacını karşılarken farklı aydınlatma modelleri arasından kendi estetik zevkine hitap eden modelleri seçerek de yaşam alanlarını güzelleştirmektedir. Bunların yaklaşık kadarı vitrin , led dolap ışıkları ve kadarı gösteri rafı şeklindedir. TL Kdv Dahil KAMPANYALARIMIZDAN HABERDAR OLUN. Popular led vitrin aydınlatma of Good Quality and at Affordable Prices You can Buy on AliExpress.


Downlight armatürler aydınlatmanın en önemli yapıtaşlarından birini oluşturur. Atalar Elektrik aile şirketi olup İstanbul. Yüksek teknoloji ile yüksek verimlilikte üretilirler.


Armatürler, her türlü ışıksal dağılımlara cevap verebilecek, optik özellikleri ile farklı ışıksal ihtiyaçları karşılayabilecek şekilde tasarlanmıştır. Aradığınız kelimelere ilişkin sonuç bulunamadı. Bu firmalardan bazıları: WSH GmbH - Wir sind heller Ebeling Licht GmbH ve TIROLED GmbH ve diğer ülkelerdeki firmalar: Almanya Polonya Avusturya ve İspanya. W Sıva Altı Flat LED Panel Armatür 24W Sıva Altı FlatLED Panel Armatür COB LED Spot Armatür.


W COB LED Spot Armatür 8W COB LED Spot Armatür. UNİKOM LED ürünleri geleneksel aydınlatma ürünlerine göre sağladıkları 4-kat arasında değişen enerji tasarrufu ile kullanıcılara önemli ekonomik tasarruf sağlamaktadır. UNİKOM proje ve uygulama konusunda proje büyüklüğüne bağlı olarak yurtdışı çözüm ortakları ile birlekte de proje işbirliklerine girmektedir. Bu özelliğe sahip tavan aydınlatma spotlar.


Vitrin led aydınlatma

SPOT LIGHT PARK BAHÇE VE YOL YÜKSEK TAVAN FABRİKA VE HALI SAHA POWER LED PROJEKTÖR İÇ VE DIŞ MEKAN SMD LEDBAR WALLWASHER LED PANEL LED DOWNLOAD LINEER DEKORATİF ETANJ. LED spotlar tercih edilebilir. Fiyat listemiz sitemizden kaldırılmıştır.


Yeni Fiyat Listesi Hakkında. Hem zarif hem de verimli aydınlatma sağlar üstelik enerji tüketimi oldukça azdır. Her türlü vitrin aydınlatmasında kullanılabilir, ürün detaylarını en iyi şekilde gösterir ve DİKKAT çeker. WATT KUYUMCU LED VİTRİN AYDINLATMA.


Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de teknoloji hızla büyümektedir. Bunu özellikle elektronik alanlarda daha fazla görmekteyiz. Misal olarak eskiden aydınlatma için çok farklı şeyler kullanılıyordu. Hızlı Teklif Al Onlarca firmadan tek bir form ile fiyat teklifi alabileceğinizi biliyor muydunuz? Salyangoz COB LED Spot Aydınlatma.


Tek yönde 75° (derece)’ye kadar yönlendirilebilir gövde, gofrajlı anodize alüminyum reflektörü 15°,45° ve 45° derece ışık açısı opsiyonu ile odak ve homojen bir. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Siparişiniz, dekorasyon ,sofra ve tekstil ürünlerinde ortalama iş gününde teslim edilir.


Siparişinizin içerisinde mobilya ve aydınlatma ürünleri var ise ortalama iş günü içerisinde size teslim edilir. Referans Projeler Vestel LED olarak yaptığımız projelerin bazılarını sizler ile paylaşıyoruz. Sizler için seçtiğimiz projelerimize buradan göz atabilirsiniz.


Kataloglar Güncel ve önceki kataloglarımıza buradan erişerek göz atabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar