8 Mayıs 2018 Salı

Elektronik devre temizleyici sprey

Onaylanmayan satıcılar, ürünlerden oluşan fiyat farklılıklarından ModaCar sorumlu değildir. Elektronik Devre Kart Temizleyici Sprey 2Ml. ENCİR (YAĞLI) – Elektrik Devre Temizleyici Sprey Hassas elektronik ve elektrik ekipmanlarını reçine, yağ, kir, gres artıkları ve yabancı maddelerden temizler. Yüzeyden nemin uzaklaşmasını sağlar.


Motorların yanında otomatik. Best EL2Contact Cleaner 2Ml. Yağsız Devre Temizleyici Sprey. Kontakt Devre Temizleyici Sprey (YAĞSIZ) 4ml.


Elektrik ve elektronik devrelerin oksidasyona, neme karşı korunmasında ve temizlenmesinde kullanılan güvenilir bir üründür. Nereden bulunur, nereden satın alınır hiç fikrim yok, bilen yazarsa çok iyi olur. Siparişin dakika da kargoda hemde bedava! Koltuk Temizleme Spreyi Köpük 400ml. Oto Torpido Temizleme Spreyi Köpüklü Deniz Kokulu.


Elektronik devre temizleyici sprey

Farklı ürün çeşitlerimize aşagıdan ulaşabilirsiniz. Kirli elektronik devreyi neyle temizlemek gerek? PCB sanayide kullanılan özel temizleyiciler var kuru temizleyicilerde kullanılan kimyasallara benzer ama bulamazsın 1-TRICHLOROETHANE gibi.


Devrenin elemanlarında kopukluk olduğunu sanmıyorum çünkü. Her türlü elektronik ve elektrikli hassas devrelerin temizliğinde kullanılır. Yoğunluğu sudan düşüktür. Vernik, kauçuğa zarar vermez. Devre Temizleme Spreyi , elektronik veya elektrikli sistemlerde zaman içerisinde oluşan rutubet, toz ve yağ gibi istenmeyen artıkların temizlenmesi için özel olarak formüle edilmiş uçucu özelikte yağsız temizleme spreyidir.


Bu ürünler, her türlü elektrikli ve elektronik ortam hasarlarının önlenmesinden onarılmasına kadar tüm bakım programının önemli bir parçası olacaktır. Bu özellikleri sayesinde bir sprey temizleyici olarak hemen hemen her ortamda kullanılabilir. Devre temizleyici spret iyi temizler ama tamamen temizler.


Ergin bey bilgiler için teşekkürler demmekki devre veya elektrik li parçaların temizliğinde kullanılan contact cleaner kullanıcaz örneğin Philips 390DCS Yağ Çözücü Temizleyici Sprey. LCD Ekran Temizleyici Sprey 2TL. Kategoriler: Temizleyiciler. Yüzlerce devre bulunan sistem içerisinde hemen her devre sürekli olarak dış etkenlerden ve elbette geçen zamandan etkilenirler.


Elektronik devre temizleyici sprey

Bu durumda bu elektrik ve elektronik devrelerin Devre Temizleyici ürünleri ile revize edilmeleri gerekecektir. Zira elektrik ve elektronik unsurlar herhangi bir temizleyici ile temizlenmezler. Fluks temizleyici , etiket sökücü. Onurlu Yapı Market olarak, kaliteli hizmet ve kolay alışveriş. Hırdavat Çeşitleri Toptan ve Perakende Satış.


Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! Dueci A-Plus 400ml Sogutucu Sprey. ELEKTRONİK KONTAKT TEMİZLEYİCİ SPREYİ ÜRETİM.


Elektronik devre temizleyici sprey

Due-Ci V-yalıtıcı kaplama ile kaplanacak tüm baskı devrelerin hazırlanmasında kullanılabilecek mükemmel. Etkin formülü sayesinde hızlı kuruma sağlar. Hassas yüzeyleri temizlemek için özel olarak hazırlanmıştır. Tozlu kontaktörlerin ve elektrik panolarındaki diğer ekipmanların temizliğinde kullanılır.


Su ve nem bulaşan elektrik ve elektronik akşamların temizliğinde. Valvoline Clean Tronic, tek pakette elektrik kontaklarını temizler, korur ve yağlar. Sorunuzu aşağıdaki alana yazınız. Amway Zoom Konsantre Sprey Temizleyici (Litre) (Adet) 5TL Fiyatları Görfiyat var;. TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK E-TİCARET SİTESİ: TRENDYOL Moda e-ticaretinde sektör lideri, moda ve alışveriş deyince akla ilk gelen isim olan online alışveriş sitesi Trendyol.


Elektronik devre temizleyici sprey

ELEKTRİK DEVRE TEMİZLEYİCİ CONTACT SPREY Ürün Tanımı Elektrik donanımının servis ve bakımı içindir. Bobin ve sargı izolasyonu olan yerlerde sıkılmaz. YILLIK TECRÜBEMİZLE SİZİNLEYİZ.


Federal Kimya endüstriyel bakım ve koruma kimyasalları alanında faaliyet gösteren bir kuruluştur. Yalıtım Bobinleri ve Transformatörler, Baskılı Devre Kartlarını Koruma, Metal, Kağıt, Süs Eşyaları, Resim Tabloları, Mobilya vb. Elektro Temizleyici elektronik kontakların oksidasyon ve sülfit kaplamasını hızlı ve etkin şekilde giderir.


Best sprey boya ürünleri en uygun fiyatlarla al. Teklif talep oluşturmak ve göndermek için lütfen buraya tıklayın. Please click here to create and submit a quotation.


Püskürtme ve daldırma yöntemi ile kullanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar