17 Mayıs 2018 Perşembe

Ipad air usb kablosu

Ipad air usb kablosu

Son modelleri modüler yapıya sahip olan bu adaptörlerin üzerlerindeki şarj kablosu çıkarılıp bilgisayar ile tablet arasında veri aktarımı yapmak ya da USB port üzerinden şarj etmek için kullanılabilir. Teşekkür ederim başarılarınızın devamını dilerim. Wi-Fi Tablet PC Uzay Grisi. Cihazıma usb disk bağlamak istiyorum kadıköyden tl çivarında fiyata camera adaptör kiti yani kablosu aldım, bu kabloyu bağladığımda BU KABLO VEYA AKSESUAR ONAYLI DEĞİL şeklinde bir uyarı alıyorum. USB girişi ile bilgisayarlarla kolayca bağlantı kuran ürünler birden farklı marka seçeneği ile bulunabiliyor.


Hepimizin bildiği üzere günümüz modern dünyasında artık birçok günlük aktivitemiz akıllı telefonlar sayesinde gerçekleşiyor. Ipad Air Cep telefonu kabloları ve dahası aksesuar kategorisinde! Bu metrelik bir uzunluğa sahip olan USB 2. ENERGIZER LCAEHUSBABHİGHTECH USB 3. USB Kablo fiyatlarını ve özelliklerini en popüler, en ucuz,. USB kablo modelleri, farklı cihazlardan tabletlere veri aktarımı yapmayı kolaylaştırırken, tablet bilgisayarların şarj olmasına da yardımcı oluyor. Troy güvencesi ve taksit fırsatlarıyla hemen satın alın!


Usb ile şarj ediyorsanız bağlantıdan yeterince güç gelmeyebilir, adaptörle prize takmayı deneyin. Sarj cihazi ve kablosu diger ipad air cihazlarini calistiriyor. Sarj soketinde bir sorun gorunurde yok, icinde olabilir tabiki.


Mustafa bey bilgileriniz ICIN cok teşekkür ederim benim sorum su olacak elimizdeki mevcut şarj kablosuyla USB çıkışlı bir tv ye bağlayıp resim ve videoları izleyebilirmiyiz? Merhaba ben belkin marka tv out kablosu aldim bir merakim war acaba bu dreambox uydu alicisini dreambox app yada air video app ile evimizdeki uydu. Bağlan CEP TELEFONU YEDEK PARÇA. Sonra bugün şarj olmamaya başladı. Ama Perşembe günü iyi bir şekilde şarj etti.


Ya bune ya yani yine gidip şarj aleti alıcam. Unsubscribe from MonoTech? Sostituzione connettore alimentazione micro usb step by step - Duration: 4:09. Usb cable for ipad air products are most popular in North America, Western Europe, and Domestic Market.


Evde atıl duran herhangi bir ama biraz kaliteli bir usb kablosunu kullanıyoruz,ben kalın bir usb kablosu seçtim hazır elimde de vardı. Pad Pro’lar ile uyumludur. Bozulduğu Kısım İse Usb Kısmının Ucundaki Kablo Orjinali Alabileceğim Sağlam Bir Yer Varmı Önereceğiniz.


MacBook Air kullanıyorum kablo zamanla aşındı ve soyulmalar başladı. Find great deals on eBay for ipad air usb. Bay Logo: Shop by category. Mobil müşterilere özel fırsatlardan yararlanmak için tıklayın!


Ipad air usb kablosu

Benzer ürünler için Telefon Kabloları kategorimizi inceleyin. USB üzerinden Data senkronizasyonu yapabilme;. Görülmemiş tasarımYıldırım 8pin ve mikro usb için birlikte kaynaşmış, iki farklı cihaz için bir kablo. USB fişi, benzersiz tasarım, moda görünümü. Adaptör oldukça pahalı (Yurt dışı fiyatı Pound) ve ek olarak HDMI kablosu almanız gerekir.


Orjinal kablo aldatmacasından kurtulmak için lisanslı ürün tercih ediniz. Sipariş sonrası Siyah veya Beyaz olarak renk tercihinizi mesaj ile belirtiniz. USB Bellek Bilgisayar ve Tablet Aksesuarları PC Joystick ve Gamepad.


Ipad air usb kablosu

Uydu Kablosu Video Kablosu Akım Koruyucu Priz TV Kablosu Anten Kablosu HDMI Kablo Ses ve Müzik Ses ve Müzik. Apple tabletlere Ipad ismi de veriliyor. Tek Kablo İle Tüm Cihazlarınızı Şarj Edin.


System (White) by Crelander. FREE Shipping on eligible orders. Giriş Yaparak hemen alışverişe başlayın. Kampanyalar Kampanyalar Menü Hakkımızda.


Cihazımızı usb kablosu ile bilgisayarımıza takıyoruz veprogramını çalıştırıyoruz. Yukardaki anlatım iPAD air ile yapılmıştır. USB Şarj ve Senkronizasyon Kablosu TL-AC2MFI Sertifikalı. Yöntem kesinlikle çalışmaktadır.


Bir Cevap Yazın Cevabı iptal et. ABD ve diğer ülkelerde tescilli markalarıdır. A USB TYPE-A to Lighting 8-pin Data Sync Charger Kablosu 1Cm.


Toptan Teklif Al Bu bölümü Sadece Bayimiz Olmayan KURUMSAL FİRMALAR Kullanabilir. Buy Cheap Usb Cable Ipad Air Now. Televizyon Aksesuarları Kablo ve Soketler en uygun fiyat ve ürün garantisi Teknosa Mağazaları ve teknosa. Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır.


Gizlilik ve Çerez Politikası’nı inceleyiniz. PHONE - 4S -İPOD İPAD iPHONE USB ŞARJ ŞARZ DATA KABLO : 1 TL. Tablet Kablosu listesine yeni bir ilan eklendiğinde size anında haber vermemizi ister misiniz? Aramayı Favorilere Kaydet.


As well as from free samples, paid samples. There are 4ipad air to usb suppliers, mainly located in Asia. The top supplying countries are China (Mainland), Germany, and India, which supply , , and of ipad air to usb respectively.


Ipad air to usb products are most popular in North America, South America, and Southeast Asia.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar