10 Mayıs 2018 Perşembe

Ofis aydınlatma armatürleri

Ofis aydınlatma armatürleri

Ofis binalarında aydınlatma amaçlı harcanan yıllık elektrik tüketim değeri, küresel ısınmayı tetikleyen sera gazlarının oluşumunda büyük paya sahiptir. OFİS DIŞ AYDINLATMA ARMATÜRLERİ. Ofis dış ortamlarında, yatay ve düşey düzlemlerde yeterli aydınlık sağlayan, rahatsız edici kamaşma yaratmayan aydınlatma armatürlerinin kullanımı önerilir. Kurgulanacak sistemin keskin–sert gölgeler oluşturmaması idealdir. Waldmann aydınlatma armatürleri bakım gerektirmeden 60.


Ofis , depo, fabrika, garaj ve hastanelerde bağlantılı aydınlatma sistemleri ile tasarruf sağlayın, çalışan memnuniyetini arttırın. Projeye özel aydınlatma armatürleri. Carrefour AVM Retrofitleri. Türkiye’nin en kapsamlı ofis merkezi olan Koza Plaza, akıllı plaza uygulamalarının en iyi örneklerinden biridir. Kaşkar Tavan Fan Vantilatörler.


Ayaklı Ve Masa Tipi Vantilatörler. Sanayi Tipi Vantilatörler. Sıva Altı Ofis Armatürleri. Doğru ve verimli aydınlatma ofisler için büyük önem arz eder. Kaliteli armatürlerle doğru aydınlatılmış bir ofis ortamında çalışanların yüksek memnuniyeti ile rahatı, işin verimini ve performansını artırır.


Pelsan Sarkıt Armatürler. Doğru konumlandırılmış, yeterli ışık verimliliği sağlayan armatürler hem ofis içerisinde bulunan havayı tamamen değiştirir hem de çalışanların daha verimli çalışmasını sağlar. Belirli ürün yapılandırmaları hakkındaki sorularınız için lütfen bizimle temasa geçin. Waldmann, endüstriyel aydınlatma , ofis ve mimari aydınlatma , makine içi aydınlatma , fabrika ve genel aydınlatma ürünlerinde led aydınlatma çözümleri sunmaktadır.


Telefonlar,İletişim Ürünleri. Omletistanbul Tasarım Ofisi ve İkizler AR-GE ekibi tarafından ortak tasarlanan Nest, aydınlatmanın mimarı tasarımla olan bütünlüğüne dikkat çekiyor. Office Superstore bünyesinden yapacağınız alışverişinizde ofisinizin büyüklüğüne,.


Ofis aydınlatma armatürleri

Patlamaya Karşı Korunmuş CEAG Acil Durum ve Yönlendirme Armatürleri ;. Gün geçtikçe dijital hale gelen ve küreselleşen. Ofis Armatürleri Ofis içerisinde rahat kullanım imkanı elde edebileceğiniz çok sayıda farklı ofis armatürleri arasından seçim yapmak isteyenler kategori üzerinden yapacakları inceleme ile en uygun seçeneklere ulaşabilirler. Sahibi olunan aydınlatma belgeleri, ürünler, gerçekleştirilen projelere ait resimler, iletişim bilgileri yer almakta. Buna ilave olarak son dönemlerde özellikle ofis ve çalışma ortamlarının çok daha dekoratif çözümlerle aydınlık hale geldiğini görüyoruz.


Ofis tavanları için sıva altı, sıva. Lüks mekan dekorasyonlarında, ofislerde, iş yerlerinde, mağazalarda ve ürün tanıtım çalışmalarında sıklıkla kullanılan led aydınlatma armatürleri , bulunduğu alana ışığı daha güçlü yayarak, mekanda ki görsel bütünlüğü sağlıyor. Daha kaliteli yaşam alanları için led ambiyans aydınlatmaları ve tarzınıza göre klasik yada modern aydınlatma ürünlerimize bakın. W değere kadar verimlilik, ek enerji tasarufu için sabit ışık teknolojisi mevcuttur.


Mimari görünüş için görüntüsel bir tasarım çizgisi oluşturulmuştur. Daha da fazla tasaruf için adreslenebilir dimleme teknolojisi kullanılmıştır. Ofis , okul, hastane gibi birçok alanda kullanılabilmektedirler. Doğan Ofis Armatürleri ile Ofisler Daha Şık Backlight LED ofis armatürlerimizde şıklık tasarrufla birleşti.


Her gün artan çeşitlerimizle ihtiyaçlarınızı daha iyi karşılıyoruz. SMD LED projektörlerimizle problemsiz ve ekonomik aydınlatma çözüm. Ve led aydınlatma ofis armatürleri ürününün ce, bv veya ccc olmasını seçebilirsiniz. Ofis -Büro, Çalışma alanları ve plaza gibi mekanların aydınlatılmasında kullanılan Panel tipi, Reflektörlü Parabolik, lineer – lineer sarkıt ve dekorasyona uyumu armatürleri bu kategoride bulabilirsiniz.


Ev aydınlatması boyutlu simülasyon için tıklayınız. LED aydınlatma , servis ömrünün uzun, enerji tüketiminin düşük olması sebebi ile ofis ve idari binalarda hızla kullanılmaya başlamıştır. Ofis aydınlatması ürünlerimiz için tıklayınız.


Yeni nesil Led teknolojisi, sağladığı görsel konfor, enerji verimliliği, düşük karbon emisyonu, kısa amortisman. Endüstriyel tesisler ve ofis ortamlarında tavsiye edilen aydınlatma seviyeleri aşağıdaki tabloda verilmiştir. Gül Elektrik hizmette kalite anlayışı, bilgisi ve tecrübesiyle aydınlatma sektörünün öncü kuruluşlarındandır. Türkiye’de uzun yıllar Osram ile birlikte çalışan Gül Elektrik, ampul alanındaki tüm çeşitleri ve yenilikleri toptancılar vasıtasıyla müşterilerine sunmuştur.


Aydınlatma ve Aydınlatma Armatürleri. Bunu önlemenin yolu da doğru aydınlatma armatürleri kullanmak, bu armatürleri ofis içine uygun yerleşimini sağlamaktan geçiyor. Doğru ürünü, zamanında, uygun fiyat ve kalitede sunmak önceliğimizdir. Asma tavan ofis aydınlatma lambaları ile sıva üstü ofis tavan lambaları.


Taşyünü, clip-in ve alçıpan tavanlar için sıva altı ofis tavan aydınlatma armatürleri. Led aydınlatmalardan, yılbaşı aydınlatmalarına kadar her tür ihtiyaca seçenek sunmaya devam edecek. Zarif ve kullanışlı avizeler, abajurlar, lamba modelleri, ofis ve bahçe aydınlatmaları sizleri bekliyor. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun.


We are a firm of LED designers, manufacturers, exporters and appliers based in Istanbul, Turkey. Our LED products have a wide range of application areas -both public and private-. Bütün aydınlatma ürünleri, çevrenin ve objelerin en iyi şekilde algılanmasını sağlamak için geliştirilir. YERLERĐNDE AYDINLATMA Esin A. Tavan Armatürleri modelleri, tavan armatürleri markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Lüminesans: Lüminesans bir yüzey tarafından yansıyan ya da emilen ışık miktarıdır.


BETA AYDINLATMA , dış mekan kullanımlarındaki yüksek aydınlatma armatürleri , çim armatürleri ve kent mobilyaları üretmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar