21 Ekim 2020 Çarşamba

Yüksek lümen el feneri

Yüksek lümen el feneri

Siz de yüksek performanslı el fenerleri için hepsiburada. Siparişlerim Günün Fırsatlar. SF-ATEX Kendinden Emniyetli LED El Feneri. Fenerin içerisinde yanıcı gaz kalmasını önlemek için, gazların atılmasını sağlayan boşaltma valfi bulunur. Marka : BlackWatton Ürün Kodu.


TL Vergiler Hariç: 12TL. Karşılaştırma listesine ekle. El tantamda yanımda sürekli taşımak üzere, hafif, küçük ve yaktığımda çok iyi ışık veren bir el feneri arıyorum.


TL ve ücretsiz kargo ile n11. El feneri fiyatları çok cazip ve performansları da oldukça yüksek. Adı: XML TLED El Feneri 10. Fonksiyonlu Dalgıç Feneri Yapışkanlı Lamba TH-011.


Bigem Bm-310-Şeritli Zoomlu Fener. Olight M2X-UT Javelot El Feneri İncelemesi. Bu piyasadaki en parlak el feneri , ve en iyisi.


E tek bir AAA pil ile çalışan maksimum lümen ile son derece kompakt bir el feneridir. E feneri Philips LUXEON TX LED yüksek performanslı ve metreye kadar ulaşan ışık için odaklanan bir PMMA TIR objektife sahiptir. E cebe ya da çantaya kolayca sığar ve bir anahtarlığa takılabilir.


Yüksek lümen el feneri

LED sürücü devresine, ışık frekansına ve lense göre farklılık gösterir. Sitemizdeki tüm ürünler Türkiye Distribütörü garantisi altındadır. XHPHD LED ile donatılmıştır. El Feneri modelleri, şarjlı el feneri markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Nitecore tmel feneri inceleme.


Ring RILMini Led Fener. Ultra düşük lümen saat. El fenerleri arasında en düşük güçten en yüksek güce kadar pek çok farklı tipte fener bulunmaktadır. Yüksek 8lümen saat.


Düşük ışıtma gücüne sahip fenerler ev içi kullanımlar için ideal ürünlerdir. Düşük bütçeden yüksek fiyatlara kadar değişiklik gösteren el feneri fiyatlarının ile bin Türk Lirası arasında değiştiği görünmektedir. Ortalama kaliteli düzeyde ihtiyacı karşılayabilecek bir el fenerinin fiyatı Türk Lirası civarındadır. Sabit LED Aydınlatma: DYNAMO 7USB dinamolu el fenerinin aydınlatma performansı pilin yüksek aydınlatma sağladığı durumlarda gitgide azalır. FORCLAZ DYNAMO 1EL FENERİ - LÜMEN - SİYAH 34.


Daha fazla bilgi için YORUMLARINIZ. Farklı renklerde modelleri bulunan Nite Ize mini el fenerleri de farklı ışık moduna sahip. LUMEN FLASHLIGHT EL FENERİ , BU FİYATA YOK! Talıma kılıfı ve askı kayışları ile sevk edilmektedir. Watton WT-0Süper zoomlu el feneri , kullandığı son LED teknoloji ile kendi sınıfındaki en yüksek ışık performansına sahip ender cep feneridir.


Nıtecore PEl Feneri 9Lümen : Nıtecore PEl Feneri 9Lümen , adet şarzlı pil ile 5saat aralıksız ışık verebilen 1gr ağırlıkta yüksek kalite ve kuvvetli beyaz ışık verebilen el feneri. Watton WT-0acil durum el feneri , kullandığı son LED teknoloji ile kendi sınıfındaki en yüksek ışık performansına sahip. IPX-standartlarında geliştirilen TM2 bu sayede metre su içerisinde dahi soru geçirmeden çalışabiliyor ve dahili OLED ekranı. Watton Wt-3Mini Kuvvetli EL Feneri mini güçlü dayanıklı kaliteli sağlam el feneri uzun mesafe aydınlatan pilli fener şarjlı el feneri zoomlu el feneri. LED el feneri , NiteCore TMyıl 44.


Işık Mesafesi :Karanlık Ortamda 2mt. Fener güzel gözüküyor ve kaç lümen. Maksimum 8lümen çıkış. Kamp organizasyonlarında kompakt el fenerleri , kamp ışıldakları,. Arama kurtarma da kullanılan geniş mercekli, yüksek ışık gücüne sahip ve uzun menzili olan modeller tercih edilmekte.


Yüksek lümen el feneri

Bisiklet çiler için kompakt,.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar