7 Ekim 2020 Çarşamba

Vga usb çevirici

Vga usb çevirici

TL 3TL (1) OnlineVitrin 99. Genel Özellikler Menşei Çin Garanti Aksesuar Tipi Çevirici Taksit Seçenekleri. Tablet Pc,masaüstü, dizüstü bilgisayar üzerinden USB 2. LCD monitör, CRT monitör, projeksiyon veya VGA uyumlu HDTV gibi ek görüntüleme cihazı, bağlayabilirsiniz.


Vga tv scart çevirici devresi ( usb beslemeli) Yazar: gevv 27. Bilgisayarınızdaki görüntüyü televizyona aktarabilirsiniz. VGA portu üzerinden TV, monitör, projeksiyonlara bağlayabilirsiniz. Type-C portu sayesinde mobil cihazınızı şarj edebilirsiniz.


USB -C aksesuarlarınız ile kullanabilmeniz için adet de USB -C. TL 2TL KDV Hariç: 1TL. En Çok Satan Çevirici Adaptör. Diğer S-LINK Ürünleri Stoklarda Var. Havale-Eft Fiyatı: 4TL.


Vga usb çevirici

Karşılaştır Favorilerime Ekle. USB - Multi Display Video ÇEVIRICI Detaylar. USB NETWORK SERVER Detaylar. USB PRINTER SERVER Detaylar. USB SERVER (FARKLI CIHAZA ERISIM) Detaylar.


PC DOCKING IPOD-IPHONE SARJ ÜNYTESI Detaylar. Usb portundan alınan çıkışı UTP CATkablo bağlantısı ile metreye kadar. TIKLA WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER. Whatsapp Üzerinden de Sipariş Verebilirsiniz.


Vga usb çevirici

Hiper Hc7-vsv Vga To S-vıdeo Çevirici. Stereo Ses Efektli Ses Kartı. S-link IP-3Pembe Mikro Usb M to Usb M Çevirici Kablo ÜRÜNÜ İNCELE. S-link SMG-4Samsung Galaxy Tab AV Kablosu ÜRÜNÜ İNCELE. S-Link SL-UUsb Micro 5pin to Lan Çevirici.


TL ve üzeri ÜCRETSİZ KARGO. Koşullarını öğrenmek için tıklayınız! USB Çevirici ürünleri sitemizde. Toplam ürün görüntüleniyor. Saatte Kargo Ücretsiz Kargo.


BEEK BA- USB -RS2USB2. HDMI VGA Çevirici - HDMI TO VGA. Bu ürün üretici firma tarafından yıl garanti kapsamı altındadır. RS2(SERİ) ÇEVİRİCİ USB A 1$ Sepete At.


Apple ve Samsung marka tablet yedek parçaları, kablo ürünleri, hdmi, dvi, display port ve thunderbolt çevirici ürünleri satışı yapılmaktadır. TeknoGreen TKU-4Usb 3. Sağlam ve dayanıklı yapısı ile uzun süre kullanım sağlayabilirsiniz, sizi asla yarı yolda bırakmaz. Rs4Seri Port Çevirici.


Vga usb çevirici

Led Florasan Çevirici Kablo. Vade farksız taksit fırsatı burada! Yeni Yıla Özel İndirim Kuponu.


Bu ürünün açıklamaları, fiyatı veya diğer özelliklerinin hatalı olduğunu düşünüyorsanız aşağıdaki formu doldurarak tarafımıza geri bildirim yapabilirsiniz. VGA Dönüştürücü ile bilgisayarınıza USB portu üzerinden ekstra bir VGA monitör bağlamanıza olanak sağlar. Bu sayede yüksek performanslı video gösterimi, sunumlar v. UpTech VGA -Video Çevirici ürününü, Taksit ve kapıda ödeme avantajı ile sahip olun. TL Powermaster Port Vga Splitter 3Mhz. To Vga Çevirici özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.


Hdmı Çevirici (5Mm Ses Çıkışı) 242. SL-MUSes Çevirici , Micro USB girişine sahip cihazlarınızı VGA girişine çevirerek, televizyon gibi cihazlara bağlanmasını sağlar. Sl-muvile Müziğin tadını çıkar! ANA SAYFA BAYİ GİRİŞİ BAYİ GİRİŞ FORMU İLETİŞİM. Elektronik Ticaret ve San.


Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Güvenli alışveriş imkanı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar