27 Ekim 2020 Salı

Yangın kablosu

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Bu nedenle özellikle yangın alarm sistemlerinde montaj için kullanılır. Başlıca yangın alarm, güvenlik ve dahili telefon sistemlerinde tercih edilir.


Yangın kablosu

Yangın Alarm Kablosu Nedir? Ekranlı olan bu kablolar dış elektriksel girişimden korunarak sinyal kalitesinde süreklilik sağlar. Bu kablolar yangın alarm sistemlerinde, yangın halinde çalışması gereken cihaz, asansör ve makinelerin kumanda kabloları olarak, yangın alarm sistemlerine bağlı havalandırma sistemlerinde besleme kablosu olarak, kablonun yangın esnasında yanarak zehirli gaz çıkarmasının istenmediği ortamlarda hastane, iş merkezlerinde.


Binalarda yangın güvenliği kapsamında kablo seçimi. Kullanılan mu maddeler, yangınlarda farklı etki yaratmaktadır. Kablo üretiminde en fazla PVC tabanlı malzemeler, polietilen malzemeler, halojensiz ve düşük duman yoğunluklu malzemeler ile yangına dayanıklılık sağlayan malzemeler kullanılmaktadır. Bina içi sabit tesisatlarda kullanılan yangın alarm kablolardır.


Yangın kablosu

Lg kablolarda HFFR malzeme kullanılmakta olup, geç tutuşur ve büyük ölçüde kendiliğinden sönerler. Düşük duman yoğunluğuna sahip olup, zehirli ve aşındırıcı gaz çıkartmazlar. Kablo , alçak gerilim kabloları üreten yerli kablo üreticisidir.


MKAB markası altında alçak gerilim kabloları, LOOKAB markası altında ses ve görüntü kablolarını, FIREKAB markası altında, yangına dayanıklı kabloları üretmektedir. Bükülme ve Yarı çapının az olması sebebiyle dar alanlar da rahatlıkla kullanılabilir. Günümüzde, inşa edilen yapılarda yüksek miktarda kullanılan malzemelerden biri olmalarından dolayı, “kabloların seçimi” güvenli yaşam alanlarının inşa edilmesinde çok kritik ve önemli bir rol oynamaktadır.


Kablo seçiminde yangın performansının önemi. Aşağıda belirtilen fiyat makara kablo boyunun toplam fiyatıdır. Almak istediğiniz kablo boyuna tıklayarak seçiminizi gerçekleştirebilirsiniz. Hoşgeldin ziyaretçi Oturum A. Kablolar, ısıya karşı dayanıklı olmalı ve yangın ekipmanları arasındaki karşılıklı iletişim anında kablolar birbirinden etkilenmemelidir.


Dikkat bu kablo yanmaz değildir yangına belirli bir süre dayanıklıdır. Otel, hastane, okul, alışveriş ve iş merkezleri gibi toplu alanlarda kullanılırlar. Kabloların en önemli özelliği özel silikondan yapılmış olmalarıdır.


Yangın kablosu

D Çevrim direnci Ø 80mm max. Koaksiyel Kablo üretimi faaliyetlerini başlatarak kısa sürede zayıf akım sektörünün önemli firmaları arasına girmiştir. GİRİŞ Sistemin çok önemli bir bileşe-ni olan kablo seçimi ve kriterlerinin doğru belirlenmesi bu nokta da hayat kurtarıcı olmaktadır. YANGIN DAYANIKLI KABLOLAR. Halojenden arındırılmış bu kablolar, kablo yapısı itibariyle yangın esnasında duman ve zehirli korozif gazlar çıkarmama özelliğinden dolayı, insanların ortak kullanım alanları olan alışveriş merkezleri, hastaneler, okullar, sinema ve tiyatro gibi eğlence merkezleri, havaalanları ve kamu binaları gibi yoğun yerler de bina içi tesisatlar da.


KABLOLAR Günümüz de bina ve alt yapılarda gelişen teknolojiler nedeniyle yoğun olarak kablo kullanımı olmaktadır. Amerika ve Avrupada terk edilmiş olan PVC yalıtkanlı kabloların kullanılmasına. Duman Tipleri ve Özellikleri. Yanginin Tanimi ve Özellikleri 2. Eğer sigorta açmazsa, kablo aşırı ısınacak ve yangını birkaç saniyede başlatacaktır. B kolunun bu yükü taşıyamayacak kablo ile beslenmesidir.


Kurulduğunda seslendirme kabloları üreten firmamız daha sonra ürün yelpazesini genişletmiş ve bugün altı kategoride üretim yapar hale gelmiştir. Topluma açık yapılarda oluşan bir yangın esnasında PVC esaslı kablo ve yapı malzemelerinin yanması sonucu ortaya çıkan hidrojen klorid (HCL), hidrojen florid (HF) ve hidrojen bromide (HBr) gibi zehirli gazlar insanların birincil ölüm sebebidir. Metal yapı elemanlarını ve elektronik aksamları hızla korozyona uğratır. Listelenen Ürün Adedi : 2. HALOJENSİZ, ALEV İLETMEYEN ÇOK DAMARLI KABLOLAR HALOGEN FREE, FLAME RETARDANT MULTI-CORE CABLES.


Ana Sayfa Bize Ulaşın Bayi Kayıt Formu Markalar. Balıkesir Bandırma doğumluyum. Tünel ,Havalandırma Kanalları , şaftlar , Kablo tavaları , Enerji santralleri ve endüstriyel tesislerdeki klasik yangın algılama dedektörleri ile çözülemeyecek yangın algılama sorunlarında riskli noktalara döşenecek özel kablo tipi algılayıcılar ile bulunduğu noktalardaki ani sıcaklık değişimlerinin algılanmasıyla yangın.


Yangın kablosu

ZNUR KABLO , yangına karşı güvenli alev iletmeyen halojensiz H07Z NHXMH, N2XH tipi, alevin yayılmasını engelleyen, zehirli gaz çıkarmayan, görüşe mani olabilecek duman oranı çok düşük, aşındırıcı ortam oluşturmayan özellikte üretilen halojenden arındırılmış kablolar ile özel güvenlik sistemlerinde kullanılan. Web sitemizin bu kategorisinde ev ve işyerlerinizdeki güvenlik tesisatlarınız için kablo çözümlerimiz yer almaktadır. Kaliteli yangın ve alarm kabloları çeşitlerimizi uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. E-Bülten - Yeni ürünler,indirimler ve sizlere özel. Mağazaya özel 1TL ve üzeri Ücretsiz Kargo.


En geç Şubat Salı günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Diğer bütün standartlarda NEC kablo ve cihazın korunmasını öngörmüş ve şartları buna göre koymuştur, ancak yangın pompası devrelerinde öncelik her ne olursa olsun pompanın dönmesidir.


Son dönemde ciddi yangın vakaları yaşanmaktadır. Büyük oranda elektrik kontağından kaynaklanan bu yangınlarda kablo da önemli bir bileşendir. Bu yazıda yangın sırasında önemi ortaya çıkan yangına dayanıklı kablolar ele alınmıştır.


Bina içi tesisatlarda yangın ihbar kablosu olarak kullanılır. Buna ek olarak kısa mesafeli ve küçük bükülme yarı çapının kullanılmasını gerektiren dar alanlarda kullanılır. Elektrik malzemeleri ve aydınlatma malzemeleri, elektrik market sitemizde ! Ucuz elektrik malzemeleri, spot elektrik malzemeleri fiyat listesi, herşey burada ! Ana kofradan çekilen kablolar mesafe uzadıkça uygun çaplarda olmalıdır. Bu çapları hesap etmek için 7.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar