27 Ocak 2020 Pazartesi

Usb data kablosu

Usb data kablosu

Ayrıca bu kablo birçok Nokia telefonu şarj edebiliyor. Aynı marka ve seriye ait bir kabloyu diğer seri ürünlerde de kullanabilme imkanına sahip olduğunuz da böylece hatırlatmış olalım. Bunların yanı sıra Ttec firmasının ürettiği micro USB data kablosu da birçok cep telefonu ve akıllı telefon ile uyumlu halde. Mini usb kablo ise micro usb kablodan daha kalın görünümlüdür ve genelde fotoğraf makinası, cep telefonu ve mpplayer gibi cihazların kullandığı bir usb kablosu çeşididir.


Usb data kablosu

Apple gibi bazı markalar, kendine özel bir usb kablosu (Lightning) geliştirdiği için micro usb türünün dışındadır. Turkcell’li değilseniz, Turkcell ailesinin avantajlı dünyasına katılmak için hemen tıklayın. Tüm ürünler Türkiye distribütörü.


Farklı kablo boylarında ve teknik donanımlarda olan şarj aletleri arasından ihtiyacınıza ve telefonunuza en uygun olanı seçerek kendinize büyük bir iyilik yapabilirsiniz. USB -AF 5G Adaptör ÜRÜNÜ İNCELE. Gizlilik ve Çerez Politikası’nı inceleyiniz. Cihazınızın şarjı bitmesin ve her zaman bağlantıda kalın. Bu kabloyla mikro USB cihazlarınızı şarj edebilir ve güncellemeleri yüklemek veya indirmek için akıllı telefonunuzu bilgisayar ile senkronize edebilirsiniz.


Ben Denedim usb kablosu aldım içi gözüken mavi usb uzatma kablosu 1. Renkleri Ayırdım ve lehimlettirdim. Piyasadaki en kaliteli micro kablolardandır. USB kablo satın alırken en ucuzunu satın almak iyi bir fikir gibi gelebilir, ancak bu tür kablolar kolaylıkla kopabiliyor. Hasar görmüş bir şarj kablosu ise neredeyse hiç işinize yaramayacak demektir. Sanal Marketteki ürünleri güncelleyebilmek için lütfen teslimat adresi ekleyin.


Tek kablo ile bu denli hayati işlerin gerçekleşebilmesi şüphesiz çok büyük bir avantajdır. Bu ürünün resmi görüntülenmiyor. Bu web sitesi en iyi Chrome, Firefox, Safari, Edge gibi güncel tarayıcılar ile görüntülenir.


Usb data kablosu

Kablo uzunluğu: 3inç(M) 9. Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz. Siparişler (0) HTH INDUSTRIAL CO. Ereyon İzmir : Dexim-DAKS 10. Micro USB uçlu tüm cihazlara uyumludur.


Telefonunuzu bilgisayara bağlamanızı sağlar. Dark MAC ve PC arası USB 3. MAC ve PC Arası Direkt Dosya Transfer kablosu CD içindeki PClinqyazılımı üzerinden dos. DATA KABLOSU - SERIAL ATA DİSK DATA KABLOSU - SERIAL ATA DİSK süper bir kablo performansı da çok güzel. Hele böyle ucuz şeyleri almak için hiç zahmete girmiyorsunuz. Kredi kartına taksit vardır.


Orijinal usb kablosunu alarak uzun soluklu kullanabilirsiniz. USB şarj kablo modelleri en uygun, en ucuz fiyatlar ve taksit seçenekleri ile Bularabul. TL 6TL Aukey CB-ACUSB 3. Hızlı Şarj (QC ve QC) destekler. HTC FLYER MİCRO HDMI TO HDMI-HD TV KABLOSU 1. Fiyatı Düşünce Haber Ver. Dosya aktarımı da sağlayabildiği için emsallerine göre daha kalitelidir.


DynamicSportsİPTV SAAT FULL TEST PAKET. Doğrulama işlemi tamamlanmadı! Baseus kopmaz çelik örgü Lightning to type c to USB 3inşarj kablosu , dış yüzeyini saran çelik örgü ile neredeyse kopması imkânsız hale gelen yüksek kaliteli ve son derece sağlam bir kablodur. Secron mikro usb kablosu metre boyundadır.


Usb data kablosu

Tip-c için yeni geliş metal manyetik kablo Bir saniyede bağlayın, hem metal hem de manyetizmanın eşsiz kombinasyonu, 2. USB bellekler veri şifreleme ( data encryption) ve boot etme ( usb booting, Dual HDDZIP) özelliklerine sahiptir. Teknolojik cihazların bir biri ile bağlantı kurabilmesini sağlayan ve aynı zamanda cep telefonu, tablet ya da bilgisayar gibi cihazları şarj etmek için gereksinim duyulabilen kablo çeşitlerini kategorimiz içerisinde inceleyebilirsiniz. Açıklama S-Link Swapp Araç Şarj Cihazı Ve Apple Lisanslı 5V 3. Bu da telefonunuz usb girişine sahip bir şarj adaptörüne veya bilgisayarınıza takılıyken size benzeri zor bulunan bir rahatlık sağlıyor.


Cihaz sorunsuz görüyor ise ve şarj alıyorsa data aktarabiliyorsanız işlem tamamdır. Daha sonrasında ise açıkta olan uçları tek tek elektrik bandı ile izole edip kapatıyoruz,çok kalın yapmayın derim yoksa üstten makaron geçmeyebilir. TTL arayüzüne sahip herhangi bir sensör birimini veya deneme kartını bu kablo aracılığı ile USB portu üzerinden bilgisayarınıza bağlayarak iki birim arasında haberleşme sağlayabilirsiniz. Aynı gün içerisinde kargo ile gönderim sağlanır.


APPLE IPHONE ŞARJ ve DATA KABLOSU. Sana sanırım yan sanayi ürünü pili şarj eden sim kartı yedekleyen bir kablo vermişler. Driver yüklerken de o dosyayı windowstan istiyor olabilir. ARJ DATA KABLOSU QPORT Q-USBKM 1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar