6 Ocak 2020 Pazartesi

Trafik dubası

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. TPU(Termoplastik Poliüretan) malzemesinden üretilen delinator, malzemeden kaynaklanan özellikle nedeniyle esnektir, kırılmaz.


Bu özelliği sayesinde hem araca zarar vermez hem de kendisi darbeler karşısında uzun ömürlüdür. Bize uğramadan karar vermeyin. Kırılmaz trafik konileri imalatı sırasında kullanılan malzemeden dolayı darbe emici ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Reklam dubaları,park dubaları,bayrak,olta bayrak modellerini inceleyebilir, tl den başlayan fiyatlarla online sipariş verebilirsiniz.


TRAFİK KONİSİ CM SERT PLASTİK KONİ OTOPARK DUBA DELİNATÖR. TL 2TL (4) erenmakine 100. REKLAM PARK DUBASI TOTEM DUBA. KOD-MASAÜSTÜ BROŞÜRLÜK. Bu ürünler genellikle kumandalı park dubası olarak isimlendirilmektedir.


Sektörümüz trafik güvenliği açısından çok önem taşıdığından dolayı,kaliteden asla taviz vermeyerek hizmetlerimize devam etmekteyiz. Malzeme Türü : PPC ve Kauçuk Ağırlık : 8. Reklam dubası pratiktir kolay taşınabilir portatif ve her alanda dikkat çeker! Yazı alanına firma logonuzu, park yapılmaz işareti vb.


Skip to navigation Skip to content. Reklam Dubaları ürünleri en iyi fiyatla trafikgerecleri. Bu tip durumlar daha çok yol yapım çalışmaları sırasında, trafiğe yeni açılan yerlerde, park ya da inşaat alanlarında meydana gelir. Online sipariş verilebilir.


Ultra Park Yapılmaz Dubası. Kurumsal ve bireysel müşterilerimizde 1müşteri memnuniyeti ile hizmet garanti ediyoruz. Renk Siyah Ağırlık Kg.


Gündüz güneş enerjisini toplar havanın hafif kararması ile birlikte yanmaya başlar. Binlerce kurumsal firma, uluslar arası firmalar, yabancı devletler ve devletimiz bize güvendi. Kampanyalar Siteyi Ekle İletişim Site Haritas. Tüm Hakları Güney Plastik aittir.


Trafik dubası

Delinatör veya trafik konilerinin üzerlerine ara aparat ile birlikte takılır. Gizlilik ve Çerezler: Bu sitede çerez kullanılmaktadır. Bu web sitesini kullanmaya devam ederek bunların kullanımını kabul edersiniz.


Power LED`li Oklu Oto Sinyal Verici. Kategoriler: Öne Çıkan Ürünler Etiketler: duba, duba çeşitleri ve fiyatları, duba fiyatı, esnek duba, trafik dubası , yol dubası fiyat. Yorumlar (0) İncelemeler.


Bu hafta yollarda görmeye alışkın olduğumuz yanıp sönen ikaz lambalarını inceledim. Güneş enerjisi ile çalışan bu sistemler oldukça basit bir yapıya sahip. Delinatörler, stoktan hemen teslim seçeneği ile siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunuluyor. Refuj Dubası , Refüj Ayırıcı Duba, Refüj dubaları, şerit düzenleme butonları, refüj ayırıcı yol dubaları.


Park Dubası dış ortamlarda bulunduğunda dolayı baskıların hava şartlarına dayanacak şekilde kaliteli. Kargolar Alıcı tarafından ödenecektir. Tek Kompenantlı Yol Çizgisi. Sahaları - Fabrika Çizgisi.


Trafik dubası

Duvar ve Kolon Şeritleri. Esnek Refüj Başı Levhaları. PVC den üretilen reklam dubaları genellikle iş yerlerinin önüne hem reklam hemde iş yeri önüne istenmeyen otoların park etmesini engellemek amacıyla kullanılır. Ayrıca kalabalık trafik olan yerlerde trafiğin akışını düzenlemek yaya ve araç güzergahlarını ayırmak için geçici olarak.


CTP Yol Kenar Dikmesi CTP Yol kenar dikmesi, gece sürüşü. Kilitli Yatar Otopark Direği 49. Gündüz gün eş enerjisini toplar havanın hafif kararması ile birlikte yanmaya başlar.


Park Dubası Her boy ve ebatta park dubası , reklam dubası , trafik konisi, delinatör, trafik dikmesi, ışıklı duba, eczane dubası baskılı ve baskısız olarak teslim edilebilir. Dubalı Uyarı Dikmesi 4TL Kdv Dahil. Trafik Yol Dubası 3TL Kdv Dahil. Kullanma Levhası (Tırmanma) Tırmanma şeridi bulunan yol kesimlerinde ağır araçların tırmanma şeridini izlemelerini, orta şeridin diğer hafif araçlara bırakılmasını, en soldaki şeride geçilemeyeceğini bildirir.


Kaza yada uyarı durumlarında kullanılan dubalar artık güneş enerjisiyle önceden şarj edilebilecek ve sizin için gerektiğinde yanıp sönerek her türlü tehlikeden sizi korumaya çalışacak. Direk ve duvar aparatları ile beraber. Sabit Demir Duba - Metal Delinatör indirim.


Trafik dubası

TL 8TL DSACategoryId.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar