20 Ocak 2020 Pazartesi

Subap fincanı

Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Genellikle turbo motorlarda görülür. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz.


Subap fincanı

Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Başımdan geçen ve benden sonrakilere büyük yardım sağlayacak bir konu açmak istedim.


SUBAP FINCANI (MEKANIK) (MM) KNG-CLIO-MGN 1. Motor Parçaları (Tümü) Ateşleme Sistemi. Opel Sübap Fincanı fiyatları görüntülemek için şase numarası veya Opel Sübap Fincanı özelliklerini seçerek listeleyebilirsiniz. Isıtma, soğutma sistemleri Yedek Parça kategorisinde! Dizel K9K Clio Megane Fluence.


Lancia marka orijinal yedek parça. Silindir bloğu veya kapağındaki yuvaları silindirin yanma odalarına açılan ağız deliği yüzeyini teşkil eder. Bu yuvaların uzun süre görevlerini yapabilmeleri için ısıya, aşınmaya, korozyona ve supapların açıp kapanması sonucu oluşan basınca dayanıklı olması gerekir. Normalde hidrolik subap iticili motorlar subap ayarına ihtiyaç duymazlar.


Ancak bazı modellerde piyano üzerinde ayar vidası bulunur. Bu tip motorlarda subap ayarı sadece silindir kapağı değiştiğinde , subap mekanizması vs. Takım olarak (Adet) gönderilmektedir. Bazı yedek parçalarda aracınızın marka, model vb.


Subap fincanı

Sepetinizde ürün bulunmuyor. Tüm Chevrolet Yedek Parçalarını Bizden Temin Edebilirsiniz. Siparişiniz sırasında aracınıza ait şase numarasını not olarak ekleyebilir, ya da bize. Online sipariş verilebilir.


OYGARSAN, Renault Dacia 1. Multijet motorlu araçlara uygundur. Ayrıca tüm Hyundai yedek parçalarını ve Getz yedekparçalarını sitemizden temin edebilirsiniz. Milin yukarı itmesi ile supaplar açılır.


Subap fincanı

Supap fincanı supaplarla egzantrik milinin bağlantısını sağlar. Farklı marka seçenekleri için aşağıdaki Alternetif Ürünler sekmesine bakabilirsiniz. Hakkında Bilgi Al (0) Yorum Yap. TL indirimli fiyatı ve PTT Kargo güvencesiyle.


Adınıza Ya Da Firmanıza Faturalı Olarak Gönderilmektedir. Markası Belirtilen Dışında Ürün Gönderilmez. Honda ve Rover orijinal ve alternatif motor parçalarını garanti kapsamında şirketimizden güvenle temin edebilirsiniz. En uygun fiyatlı Taunus 1. Bu Ürün İNA Marka Olup Orjinal Üründür. Suzuki Oto Yedek parça, honda Yedek parça, Daewoo yedek parça, daihatsu yedek parça, subaru yedek parça, çıkma japon araçları yedek parça, kia yedek parça, toyota yedek parça, oto yedek parça satış yeri, oto yedek parça deposu, kampanyalı yedek parça satış yeri, en ucuz yedek parça, çıkma yedek parça, mitsubishi yedek parça, hyundai yedek parça, ssangyong oto yedek.


Subap Takımı sadece 18TL. MADENİ YAĞ-SIVI Marka Arama. Mas Otomotiv Web Sitesidir. INA marka benzinli motor tipine uyumlu sübap fincanıdır. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır.


Tüm referans numaraları, açıklamalar ve görseller sadece bilgi amaçlıdır. Lütfen Aranacak Kelime Giriniz. Proton subap emme egzoz Proton subap gaydı Proton subap fincanı Proton subap iteceği.


Proton piston kolu Proton krank mili Proton krank dişlisi Proton krank kasnağı Proton yağ pompası Proton hava filtresi Proton benzin filtresi Proton yağ filtresi Proton polen filtresi. Supap, Gay Tırnak, Tij ve Supap Başlığı ürünlerinde araç üreticilerinin orjinal parça tedarikçisidir. TL SAFRANE Ön Kaput Kilidi. Yanmar 4tnemotor silindir kapağı, Yanmar motor silindir kapağı, Mitsubishi, s4s, s6s, s6s-dt, s6k-e5t, Isuzu, c24 c240pkj, 6bg1qp, 4jg 6bg.


Birde avans ayarı için motorcu avans derecesini derece yaptı bir sıkıntım yok ama o ayarda kaç derece olmalı iyi akşamlar. Parçayı internette bulamayınca dikkatimi çekti, 1. Bu konularda forumdaki ustalardan veya aynı araçtan kullanmış ve bunu tecrübe etmiş arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Olabilirler değil de net cevap olumasını tercih ediyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar