10 Kasım 2019 Pazar

Tunçmatik 1000va

Tunçmatik 1000va

Online Kesintisiz Güç Kaynakları. Hem küçük, hem sessiz, hem de yakıt derdi yok. Modern ve zarif görünümlü. Ekstra indirimli fiyat.


Tunçmatik 1000va

Kesintisiz güç kaynağı alırken bütçenizi de düşünmeniz gerektiğini biliyoruz. TL (2) Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Fiyatına göre iyi bir ürün.


Kullanandan bir inceleme görememiştim. Kararsız kişileri sana yönlendiririz artık. Daha önce pek çok ürününe bu sayfalarda yer verdik. Teslimat Hizmetini Keşfedin.


Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. Binlerce üründe aynı gün ücretsiz kargo. Sorunsuzca bugune kadar kullandım ama Bugun bir 10sn self test yapım dedim ups akü moduna geçince elektrik bir anda gitti herşey kapandı.


Akü gözlerinden bir veya birkaçında iç sıkıntı vardır, bu yüzden voltaj düşmesi çok ani olduğundan. TL KDV Dahil Favorilere Ekle. TL indirim 45TL. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Akıllı Telefon Samsung Telefon Xiaomi Telefon Huawei Telefon.


Bu ürünün yerine tercih edebileceğiniz ürünler. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Destek bölümlerine sorunla ilgili e-posta attım, cevap bekliyorum. En Çok Satılan UPS Listesi.


Liyakat atlisiyla uzaklara gidebilecek fakat ayrilmak istemeyen bir genc. Elektrik kesildiğinde bilgisayar. Tuncmatik Lite II 850VA kullanıyorum yıla yakındır.


Digitech Pro 650VA, kesintisiz güç kaynaklarına farklı bir dokunuş getiriyor. Bu cihazlar konusunda çok iyi bilgim yok. Ancak şunu diyebilirim ki almış olduğunuz cihaz bence yetersiz. Line-Interactive Tasarım.


Sizi kim yönlendirdi bilmiyorum. Bir kaç ups firmasının sitesine baktım. Hepsinde de ups güç hesaplama tablosu var.


Tunçmatik 1000va

Sitemizde yer alan bilgiler üzerine büyük bir hassasiyet göstersek de tüm bilgilerin 1doğru olduğu garanti edilememektedir. Tunçmatik Ups modelleri, Tunçmatik Ups çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Duvara monte edilebilen yapısı sayesinde yerdeki kablo karmaşasına son veren Kombi UPS, performansı ile de beğenimizi kazanan bir ürün. Enerji tasarrufu sağlayan çevreci bir elektronik tasarıma sahip. Kesintisiz Güç Kaynağı ve Jeneratör kategorisi, tunçmatik markası için teknik destek alabileceğiniz site linkleri bu bölümde listelenmiştir.


Türkiye’deki yetkili ithalatçı ve üretici firmaların garantisi altındadır, Uluslararası markaların sadece Türkiye için üretilen veya özelleştirilen ve yetkili servislerin ülke garantisi sağladığı modelleri sizlere sunulmaktadır. Mültimetre ile aküleri seri ağladığımda 26volt gösteriyor. Tek tek bağladığımda volt gösteriyor her ikiside. Amperi ölçmek için multimetrenin kırmızı kablosunu sigortasız olan 20A ya bağladım ve DC 20m ye ayarladım. Videoda tunçmatik adı geçip tasarımdan dolayı eleştiri yapılmış ama onlarında ürünleri çok kalitelidir hakkını yememek lazım , belirtilseydi iyi olurdu.


Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Haber listemize kaydolarak tüm yeniliklerden haberdar olabilirsiniz. Güvenli CPU kontrolüLite II bütün işlevlerini doğru ve zamanında yapabilmek için yüksek hızlı CPU ile donatılmıştır. Lütfen satın alma işlemini tamamlamadan önce ürünü.


Yani Çin malı ama bu kadar da Çin Malı olunmaz ki. Tunçmatik Ah aküyü kaldırıyor, bu fazladan Ah aküyü kaldıramadı. Tamire gönderdim, yapılırsa ne ala.


Başka bir markadan adet 12v 7a lık akü alıp taktım. Tunçmatik Reguline-1Kva Reguline 1Kva Regülatör Yorum Yap - Yorum ( ) Sepete Ekle Stok Tükenmiştir. Aküleri sifir degisti, sorunsuz. Karşılaştırmak için ekle. Eve gelip fişe taktigimda herhangi bir tepki vermedi.


Mesaj yazmak için giriş yapmalı ya da kayıt olmalısınız. B TUNCMATIK LITE II 850VA yetersiz mi? Sitemizden satın alacağınız kesintisiz güç kaynakları yıl garantisi kapsamındadır.


Sitemizde , , ve diğer markalara ait kesintisiz güç kaynakları bulunmaktadır. Tüm markalara ait ups modellerini kategorisinde inceleyebilir ve güvenle satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar