5 Kasım 2019 Salı

Siyah kablo bağı

TL 1TL (3) Antenci 99. Siyah Renk Paketinde 1Adet Bulunmaktadır - Fiyat Paket yani 1adet içindir 2. Kelepçe olarak da adlanırılabilir. Kablo Bağı 1Adet Beyaz-KB 100.


Siyah kablo bağı

Paket içerisinde 1adet kablo bağı bulunmaktadır. Bir çok boy, kalınlık, renk de çeşidi bulunmaktadır. Siyah (1adet) ürünü en uygun fiyatlar ve vade farksız taksit seçenekleri.


TL fiyatla satılmaktadır. Sitede bulunan kategoride bulunan adet ürün içinden toplam sipariş verilmiştir. Bültene Kaydol Ürünlerimizden Haberdar olmak için. PA66)UL- Valev yürütmeyenÇalışma Sıcaklığı.


TÇin Malı li İstasyon Havya Ucu. Proskit AS-501B 65mm Uzun Antistatik Fırça. Sunline 9Lehimleme ve Vakum Havya İstasyonu. Potansiyometre ve Dial Çeşitleri. ALKAYA ELEKTRONİK bültenlerine üye olup yeniliklerden ve özel fiyatlı ürünlerden haberdar olun.


Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. Satın almış olduğunuz ürünü kullanım ve kurulum kılavuzunda yer alan talimatlara göre kullanabilirsiniz. MTL-200ST Gwest, 200x6mm 3paslanmaz metal kablo bağı. Tel toka ile kilit açma (full detayli anlatim)-yeni kanal sokak magandası - Duration: 3:52. Elektronik sektöründe gerçek stok çalışan ve ithalattan son tüketiciye Kaliteli Ürün Uygun Fiyat sloganıyla ulaşan Merter Elektronik online elektronik satış sitesi Merterelektronik.


Siyah kablo bağı

Online elektronik satış sektör öncülerinden olan Merter Elektronik, her. Dünya Markalarını Uygun Fiyata Bulabilirsiniz. UV dayanımlı siyah kablo bağı temin edilir. GIANTLOK GT-200M-B 200x2. Malzemenin nem oranı çekme kuvvetini ve sertliğini etkiler.


MTL-370ST Gwest, 370x6mm 3paslanmaz metal kablo bağı. N , Karşılanan Standartlar UL 94V-, Yangın Davranışı Kendi Kendine Sönen , Tip Serbest Bırakılamaz , Malzeme Naylon , bu sayfada gösterilmektedir. Kaynaklı Saplamalar için, tek parça kendinden tespitli kablo bağı Poliamid 6. Elekrik Malzemeleri Online Satış.


Siyah Beyaz Renk Seçeneği BENZER ÜRÜNLER. Her pakette dörder adet sarı, siyah , kırmızı, beyaz, yeşil ve mavi olmak üzere adet bağ bulunur. SÜRAT KARGO ŞUBESİ OLMAYAN YA DA DAĞITIM ALANI DIŞINDA KALAN YERLER İÇİN ADRESE TESLİM MÜMKÜN DEĞİLDİR. Home Improvement Mall US $6. KABLO BAĞI 6X2SİYAH (1ADET) Resmi Büyüt.


Renk : Natürel ve siyah renkler standart, diğer renkler isteğe bağlı üretilir. Genel Bilgiler Malzeme PA 6. Yanıcılık Sınıfı Vİlmik Kopma Mukavemeti Kg Ebatlar Genişlik 2. Güvencesi İle Karşınızda. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Otomasyon Grubu en ucuz ürün fiyat ve stok bilgisi için bize iletişim bilgilerimizden ulaşabilirsiniz.


Siyah kablo bağı

X920mm -100adet Siyah 33TL 23TL 30. X780mm -100adet Siyah 28TL 19TL 30. X710mm -100adet Siyah 25TL 18TL 30. Arkadaşlar merhaba aranızda geçici çözüm olması bakımından kablo bağı (çırt-çırt) ile lastiğin çevresini bağlayarak kullanan arkadaşlar var mı?


Bir pakette adet soket bulunmaktadır. Tahmini Kargo Ücreti: Ücretsiz Kargo. SEPETE EKLE Ödeme Seçenekleri. Hp Bullet Ezik Uç Kademeli Uç (mm x mm) Notebook Laptop Adaptör. Pakette 1adet kablo bağı vardır.


Siyah kablo bağı

Güncel fiyatlar ve iskonto oranları için lütfen bizi arayınız. TBY Elektrik web sitesinde, firmanın faaliyetlerine , ürün yelpazesine ve iletişim formuna ulaşabilirsiniz. PCB (Baskı Devre) Malzemeleri. Orta ve Yüksek Gerilim Ürünler Tüm Ürünler. Alternatif Enerji Ürünleri Tüm Ürünler.


Kendi kendini söndürme özelliğine sahip Polyamid 6 UL 94V-2. Siyah renk, PA66HIR - Darbe dayanımlı malzemeden imaldir. Hafif ağırlıktaki yükleri taşıyan kablo bağlarının montajı için dizayn edilen kendinden yapışkanlı bu kroşeleri, temiz, düz ve yağsız yüzeylere yapıştırınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar