27 Kasım 2019 Çarşamba

Sata girişi usb çevirme

Sata Usb Çevirici modelleri, sata usb çevirici markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Usb Sata çevirici fiyat avantajını yakala! Muhtemelen anakart bağlantısında da sorun yaşamazsın. Hoşgeldin ziyaretçi giriş yapın ya da kayıt olun. Sata Ide Çevirici Kablo - Usb To İde Sata 5TL ile n11.


Kablolar fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde. Bir tarafı USB diğer kısmı ethernet girişi şeklinde olan bu ürünler, bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz ikincil ağ bağdaştırıcısı işlevi görebilir. Benim önerdiğim ide ler içindi,siz sata olan için alın. Daha hızlı olması için usb 3. GG den almış olduğum harici hdd gayet hızlı bir şekilde çalışıyor.


Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. TL ve ücretsiz kargo ile n11.


Usb Aksesuarları fiyatı Bilgisayar kategorisinde. Bunların yaklaşık kadarı veri kabloları, bilgisayar kabloları ve konnektörleri ve kadarı hdd koruyucu şeklindedir. C: esata girişini usb yi çevirme kullanamazsınız esata girişinde eger bu giriş hem esata hemde usb olarak kullanılabilir ifadesi yer almıyorsa hiçbir şekilde takamazsınız. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. HIZLI ve ÜCRETSİZ KARGO 2 TL.


Kullanmadım ama önde diskten diske yedekleme. Ancak bu girişin hızlı bir giriş yani sata III olmasına gerek yok zaten benim hard disk yerim onu destekliyor. Bende bir SSD alıp şu anki hard disk yerine takıp sistemi oraya. DİSKLERİNİZİ KOLAYCA USB PORT ÜZERİNDEN KULLANABİLİRSİNİZ. Adaptörü dönüştürücü kablosu için sabit disk HDD 2. Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.


Mağazamızdaki ürünler orjinal, markalı ve faturalı ürünlerdir. Sitede bulunan kategoride bulunan adet ürün içinden toplam sipariş verilmiştir. Arkadaşlar bilgisayarıma xperdator xmarka kasa aldım kasanın ön panelinde usb3. Universal Serial Bus ya da Türkçe karşılığı ile Evrensel Seri Veriyolu, bilgisayar ve dış donanımların iletişim kurmasını sağlayan bir bağlantı biçimi. Bir yorum göndermek için giriş yapmış olmalısınız.


Fazladan bekleme yapmadan arşivinize ulaşabilir ve işlemlerinizi hızlı şekilde halledebilirsiniz. Harici Usb DVD-RW Yapmak İstiyorum ( Sata To Usb ) Çevirici ? Koruma Kutusu - Mavi Renk - USB 3. Sata Harddisk Çevirici Kablo USB 3. Listeme Ekle Ürün Karşılaştır. Okadar önemli değil hangisini aldığın.


SS Flash ve Sabit Diskler. Giriş Kayıt Ol Ana Sayfa. Mbps kadar veri aktarım hızlarını destekler. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?


Böyle bir aparat var midir? Sata hdd yi sata portu olmayan anakarta bu çevirici veya başka çevirici ile takıp aynı ide gibi kullanabiliyormuyuz? Skip to navigation Skip to content. Kablonun konnektöre bağlanacak kısmı daha geniş biçimde oluştrulmuştur. Kablo normal sata kablolarına göre daha stabil olması için plastik katman ile kaplanmıştır.


Buda kullanılabilirlik ömrünü uzatmaktadır. SATA Gbps ve Hi-Speed USB 2. To Sata Çevirici Kablo S-link SL-SATAUsb 2. SİZ İSTEYİN HERŞEY AYAĞINIZA GELSİN ! Pin Hard Disk Driver Convertor Adapter Kablo. USB portlarına uyumlu kablo çeşitleri ve dönüştürücü kablolar, converter ve adaptör yedek parça satışı yapmaktayız.


USB Dönüştürücü ve Kablolar, Çevirici Adaptörler - Kablosepeti. USB Çevirici ürünleri sitemizde. Mbps) standartlarını destekler.


Seri tipi cihazların USB portuna bağlantısını sağlar. PDA ve modem bağlantılarında kullanılır. Masaüstü ve Notebook bilgisayarlarınız için harddiskiniz arasında köprü oluşturur.


KUTU ÜCRETSİZ KARGO ÇEVİRİCİ APARATLAR Cevap Yaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar