8 Temmuz 2015 Çarşamba

Led tavan aydınlatmaları

Led tavan aydınlatmaları

Gündüzleri bu etkiyi yeterince hissedersiniz ancak hava karardığında renkli tavan odayı basıklaştırabilir ya da renk kendini yeterince göstermez. Bu durumda LED tavan aydınlatmaları ile renkli tavanı olduğundan bile gösterişli bir hale getirmek mümkün. Avizeler, tavan armatürleri, gizli tavan aydınlatmaları , büyük lambaderler ve farklı renklerdeki florasanları bu amaçla kullanabilirsiniz. Masa lambaları , tezgah lambaları, banyo dolabı lambaları, sarkıt lambalar , okuma lambaları, abajurlar, tuvalet masası lambaları da görev aydınlatması olarak kullanılır. Ev dekorasyonunun büyük bir parçasıdır.


Led tavan aydınlatmaları

Evinize değişik renkli ve çeşitli lamba, avize ve ışıklarla sıcak ve konforlu bir hava verebilirsiniz. Trendyol da yeni sezonda size en şık ve modern led aydınlatma, tavan aydınlatma ürünlerinden bahçe aydınlatmaya kadar birçok seçenek sunuyor. Diğer bir çeşit LED tüpler. Bunlar bilhassa iş yerlerinde floresan lambalar yerine kullanılabilir.


LED spot ışıklar ve reflektörler de epey yaygın. Dekoratif vurgu aydınlatmaları için de LED ışık zincirlerinden yararlanabilirsiniz. Lucea Lucea Alban Kollu Eskitme Plafonyer. Hem zarif hem de verimli aydınlatma sağlar üstelik enerji tüketimi oldukça azdır.


LED aydınlatmaları yalnızca tavanlarda ya da duvarlarda değil, zeminlerde de kullanabilirsiniz. Daha kaliteli yaşam alanları için led ambiyans aydınlatmaları ve tarzınıza göre klasik yada modern aydınlatma ürünlerimize bakın. HOROZ ARMATÜR HOROZ HL6TAVAN YUVARLAK DÜZ 1XESATEN KÜÇÜK. LEDLİ SENSÖRLÜ TAVAN ARMATÜRÜ BEYAZ.


Aynı şekilde ucuz aplik modelleri ile özel aydınlatmaları her alanda yapma şansına da sahipsiniz. Beklentileriniz doğrultusunda, görsel bir güzellik ve dilediğiniz ışık kalitesini size sağlarlar. Ev ve iş yerlerinde, mağazalarda, A. Gergi tavan sisteminin altına özel ürünleri ile uygulanan LED teknoloji kullanılarak yapılır.


Ilia Mega Glop Armatür -Beyaz. Ekstra indirimli fiyat. Sepetinizde daha fazla ürün yok. Aspen’in Lumuner LED Aydınlatma ürünleri, 600×6mm standart asma tavan sistemleri başta olmak üzere tüm metal, taşyünü ve ahşap asma tavan sistemlerine entegre olabilecek bir seri olarak tasarlanmıştır.


Modern tasarımlı binlerce aydınlatma armatürü Trend Aydınlatma. Biz şirketimizde yüksek kaliteli ürünler ve mükemmel hizmet alabilirsiniz umuyoruz. Müşterilerimizin en fazla merak ettiği konulardan bir tanesi gergi tavan uygulamalarının altına yapılacak LED aydınlatma ürünlerinin ne sıklıkla ve hangi prensiplerle monte edileceğidir. Anadolu, Osmanlı, Bizantin, Pers ve Fas kültürünün etkilerini gördüğünüz bu sarkıtlar ve tavan aydınlatmaların gösterişli ve şık duruşları hemen her mekanda kendilerini fark ettirecektir. Bu ürünlerde kullanılan bütün metal aksamların pirinç malzeme olmas.


Led tavan aydınlatmaları

Güçlü yapısı ve yüksek verimli Ledleri sayesinde alan aydınlatmaları , cephe aydınlatmaları ve dekoratif cephe aydınlatmaları için ideal armatürler sunulmaktadır. Dmx sistemlere uygunluğu sayesinde RGB Ledler ile birlikte kullanımda müthiş bir görsel şölen sunmaktadır. Zarif ve kullanışlı avizeler, abajurlar, lamba modelleri, ofis ve bahçe aydınlatmaları sizleri bekliyor. Doğru aydınlatma nasıl olmalıdır? Işık, nesneleri algılamamızı sağlayan yegane etkendir.


Son yıllar da inanılmaz bir ilgi gören, hareket sensörlü aydınlatmalar, merdivenler ve koridorlar gibi hemen her bölümde kullanılıyor. Koridorlar gibi az ışık alan. Led aydınlatma, aplikler. Carat Fren Çakar Modülü FStyle 42. Space Ledli Dekoratif Ampul T(Beyaz) 12V 30.


Daha fazla bilgi için gönderiyi ziyaret edin. Rotasyonel armatürlerin kullanıldığı ağaç aydınlatmaları. Kare, dikdörtgen ya da oval gibi geometrik şekillerde olabildiği gibi tamamiyle isteğe özel şekillerde de üretilebiliyor. Stars aydınlatma, ışıl ışıl parlayan sadece bebek ve çocuk odalarında değil kendi odanızda bile kullanabileceğiniz çok özel bir ürün.


QUADRA downlight Ürüne Git. LED ile donatılmış FOX tavan aydınlatması, olağanüstü ve enfes tasarımıyla ikna edici! Bu seri hem işlevsel hem de görsel açıdan çok çekici spotlar sunuyor. IMPULS serisinin duvar ve tavan aydınlatmaları her odada göz alıcıdır. Taksit avantajı ile satın alabilirsiniz.


Clip-İn tavan led armatür kasası. Eglo Pratik Aydınlatma Fikirleri. Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla! Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. Maksimum watt kullanım.


Ampül fiyata dahil değildir. Enerji tasarruflu ve ledli ampülle tavan armatürümüz. Beyaz renk elektrostatik toz boyalıdır. DEKORATİF AYDINLATMA ARMATÜRLERİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar