27 Temmuz 2015 Pazartesi

8 Pin konnektör

8 Pin konnektör

Kasalarınızın güç kaynaklarındaki (cpu) anakart pin kablosuna ek yapabilmek için gerekli konnektör (male). Siyah Renktedir, vga kablosuna uymaz! Genellikle hobi devrelerinde kullanılmaktadır. Pinleri arasındaki aralık 1. Bu PCI Express pin pin güç adaptörü kablosu, pin güç bağlantısı gerektiren yeni ATI ve Nvidia ekran kartları için, bilgisayar güç kaynağı (PSU) tarafından sağlanan standart 6- pin PCI Express güç bağlantısı ile pin olarak bağlanmanızı sağlar.


KARTAL OTOMASYON güvencesiyle en kısa sürede kargolanacaktır. Kafanıza takılan tüm sorular için lütfen nüzerinden iletişime geçiniz. TL Vergiler Hariç: 88TL. Karşılaştırma listesine ekle. Tek sıra header, çift sıra header, header konnektör , pin header konnektör çeşitlerini uygun fiyatlarla Direnc.


Csoket IPSOKETLER konnektör encoder soketi dişi erkek soket. RTC Gerçek Zaman Saati Modülleri. Siparişler (3) LiiUoDo Official Store. Pin Sayısına Göre Çeşitlilik Göstermektedir. Daha Fazla Bilgi İçin Ürünlere Göz Atın.


8 Pin konnektör

B-250A 2-3-4-5-6-7- -9-Pin. En geç Ocak Perşembe günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Mini-DIN konnektör , çok çeşitli uygulamalarda kullanılan çok kutuplu elektrik konektörlerinin bir ailesidir.


Bu mini-DIN konektörünün her birinin resmi standartlar olmasının önemli bir özelliğidir. Adetli alımlarınız için lürfen bizi arayınız. KALİTE TV UYDU KABLOSU VE LNB F KONNEKTÖR.


ALKAYA ELEKTRONİK bültenlerine üye olup yeniliklerden ve özel fiyatlı ürünlerden haberdar olun. Not: Listelenen fiyat bir adet jak içindir. S-link SL-KSUTP CATKestone Jack3U Der. IDC Pin dişi konnektör.


WD Araç KitiBu araç kiti bir çok robot pojenize uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Kaliteli malzeme ile üretilen ve uzun süre aynı verimlilikle kullanılabilen konnektör pense modelleri daha fazla rağbet görmektedir. Bimel Elektronik Mamulleri Pazarlama A. Lightning, dijital sinyal taşıyan pinli bir konektördür.


8 Pin konnektör

TE Connectivity AMP MCP 1. J09-8BMaojwei, pinli makine erkek metal konnektör. A-250C Kablo Grupları 2-3-4-5-6-7- -9-Pin. Phoenix Contact endüstriyel otomasyon için birçok ölçüde dairesel konnektör sunmaktadır. Geniş ürün gamı sinyal, data ve güç iletimi için optimum çözümler sağlar: düz veya açılı, kalıplı veya sahada monte edilen. Bu ürüne ait yorum bulunamadı!


Kredi Kartı Tek Çekim ( İndirim): TL. Havale ( İndirim): TL. Yenilikçi ScaleX kontak sistemi sayesinde, FINEPITCH serisi kartan-karta konnektörler güvenilir yüksek hızlı veri iletimi sağlar. Eğer evinizde bir modeminiz var ise ethernet bağlantısı yaptığınız soketleri inceleyebilirsiniz.


Ancak bazı tek bilgisayarın kullanıldığı tekli sistemlerde pininde kullanıldığı olmaktadır. Hoparlör bağlantıları için endüstri standardı, güvenilir bir kilitleme sistemi olan son derece güvenilir ve sağlam kablo konektörleri sunar. Ayrıca, lehim sonlandırması sunan telli kablo koruması da dahil olmak üzere vidalı terminaller ile katı kontaklara sahiptir. Dişli”(Jaws) kablo kenetleme sistemi kg (1lbs)’lik gerilime kadar dayanabilmektedir. AC serisi konnektörler vidalar olmadan – el ile veya taşınabilir sonlandırma araçi ile kolayca monte edilebilir.


Pin Soket Tip AgNi 2CO 10A Kilitli Test Buton , Hata Göstergesi. Telefon jakına benzer ancak ebat olarak biraz daha geniştir (içinde tel bulunur). Her RJkonnektöründe sekiz pin bulunur. Ethernet kablosu ile NIC kartına bağlanılmasını sağlar. Fişi Erkek ürününü, havale indirimi yada belirtilen fiyatlarla satın alabilirsiniz.


8 Pin konnektör

Konnektörler kategorisindeki rnleri satn al sayfas. Bu iddia ile ilgili herhangi bir sızmış görsel yok ve ilk kez pin konusu dile getiriliyor. Bu bakımdan iddianın biraz zayıf kaldığını söyleyebiliriz. Konektörü takıp kullancaksınız babacım. PIN HEADER (299) Heavy Duty Connectors.


ANA SAYFA BAYİ GİRİŞİ BAYİ GİRİŞ FORMU İLETİŞİM. Mini dairesel din konektörü pin snap ve kilit dikey Mini- din.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar