15 Temmuz 2015 Çarşamba

Hoparlör devresi

Dosya indirme LINK listesi (TXT formatında) link-235. Basit ve güvenilir hoparlör koruma devresi Diğer Bilgiler Ana sayfada yayınlanabileceğini düşündüğünüz herhangi bir bilgiyi buraya gönderin. Bazen tercih etmek gerekir bilmemeyi bilmeye. Bu devre ile bir hoparlörü mikrofon olarak kullanabiliriz. Kullanılan hoparlör veya ohm olabilir.


W Hoparlör - Oval Basit elektronik devrelerde kullanıma uygun diyafram korumalı. Merhaba Arkadaşlar ben deneme amaçlı bir mikrfon aldım birde hoparlör. PNP transistör beyzi ile şase arasına bir 47.


Elimde snopy marka adi bir hoparlör var. Bu hoparlör çok çızırtılı çalışıyordu bende içini açdım ve bozdum. Devre tasarımı - Ahmed YERLİ. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Tayvan ve Hong Kong şeklindedir ve sırasıyla hoparlör devre ürününün , ve kadarını karşılarlar. Hoparlör devre ürünleri en çok North America, Domestic Marketve Western Europe ülkelerinde popülerdir.


Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini güvence. Evinizdeki hoparlör leri kolaylık la kontrol edebilirsiniz bu devre sayesinde. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş.


Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Diyafon devrelerinde ve hoparlörü mic. Ben devreyi volt pille denedim. Elindeki watlık hoparlörleri buna takarsan duman olurlar.


Hoparlör devresi

Bu simetrik beslemeli bir devre. Elektriksel sinyali ses sinyaline çevirir. Multimetre (Avometre) Bir devredeki elektriksel büyüklüklerin ölçülmesinde kullanılır. Hoparlörün empedansı ve gücü devre şemasında belirtilir.


Electron Audio - PS 5PREMIUM Serisi Üç Yollu Hoparlör Filtresi. Ana Ünite başına altı adet hoparlör devresi ve devre başına adede kadar İzolatör Kartı. Hoparlör göbekleri (konları), hoparlörün doğru veya ters bağlanışına göre içeri veya dışarı doğru hareket eder. Bu hareketler incelenerek hoparlörün kutupları tespit edilebilir. Bu yüzden genellikle ses sistemlerinde hem büyük hem de küçük hoparlörler birlikte kullanılır.


Düşük frekansları woofer denilen büyük hoparlör , yüksek frekansları ise tweeter denilen küçük hoparlör üretir. Ses sisteminden doğru frekansları elde etmek için filtre devreleri kullanılır. BC Hoparlör kategorisinde alt bozulma için bakır demodülasyon özelliğine sahip, yüksek verimli çıplak hoparlör modelleri bulunur.


En ucuz bc hoparlör fiyatı yonkamuzikmarket. Crossover ses filtreleri, Pasif crossover, tiz koruma devresi , tek yollu crossover ses filtresi. Haftalık Programlanabilir Okul Saatleri.


Akıllı Programlanabilir Okul Saatleri. Düşük empedanslı kulaklık ya da hoparlör sürüş için bir yükseltme aşamasında çıkış eklenmelidir. Hoparlör kabinleri için iki yollu pasif filtre devresi örneği Şekilde verilen basit devre yükselteçten gelen sinyalleri bas ve tiz şeklinde ikiye ayırır.


Buzzer dediğimiz devre elemanını ufak bir hoparlör olarak düşünebiliriz. Hoparlörler kadar yüksek ve detaylı ses üremeseler de, “bip” leme seslerini çıkartmada oldukça başarılıdırlar. Bu tarz buzzer fiyatları çok uygundur. Bildiğimiz gibi hemen hemen her sesin kendine ait bir notası vardır.


Hoparlör prizi Refkontak Haricî telefon prizi sortisi Numaratör Topraklayıcı İşaret lambası. Phılıps firmasının buluşudur. Bas Hoparlör merkezine pxe kristal-Piezoelektrik eleman yerleştirilmiştir. Besleme devresi bulunmakta Ses dışarıya düzeltilerek verilmektedir. Oluklu Bas Refleks ya Kanallı Hoparlör Kutusu yada Akustik Faz İnvertörü denir.


Beşgen altıgen şekilde dizayn edilebilir. Bu konumuzda sizlere kullanışlı olabilecek birkaç tane driver devresi göstereceğiz. Yükleri çalıştırabilmek için yapılan devrelere sürücü devreleri denir.


Hoparlör devresi

CMOS sürücüler, röleler, lambalar , speakerler, vs. Mcs 30x x-over devresi ile maksimum 6watt ses çıkış gücüne sahip hoparlörlerde koruma, filtreleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kendi topladığınız yollu hoparlörlerinizde veya mevcut yollu hoparlörlerinizde güvenle kullanabileceğiniz Mcs 30x x-over hoparlör koruma devresi ile tam koruma sağlayabilirsiniz.


Birşeyler ögrenme hevesi içinde oldugunu görüyorum (ama böyle hazır anfi alarak_ çalışan devre şeması ile olmaz malesef ,yanlışı görmeden dogruya erişmek zordur ),araştırıcı olacaksın devre çalışmadı diye vazgeçip hazır arayışlar içine azından bi müddet girmeyeceksin(araştırma -analiz safhası) neden çalışmadıgının nedenlerini araştıracaksın, ama. Mcs 38x devre , 8watt ve altı hoparlörlerinin bağlayabileceğiniz crossower devre modelidir. WATT A KADAR Kİ HOPARLÖRLERİNİZİ. RAHATLIKLA BAĞLAYABİLECEĞİNİZ.


GRK Elektronik Işık ve Ses Sist. Yayınlanan içerikte hakaret, telif hakkı, politik ve ideolojik, warez, spam, haksız menfaat veya yasa dışı bir paylaşım olduğunu düşünüyorsanız bize bildirin. Universal FOREX-Plastik Cm 400W Kabin Hoparlör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar