21 Nisan 2021 Çarşamba

Zener diyot fiyatları

Belirlenmiş gerilim değerinin üstüne çıkana kadar akım geçirmezler. Diyot devre elemanlarını uygun fiyat , taksit imkanı ve hızlı kargo seçeneğiyle hemen satın alabilirsiniz. Diyot firmaları tarafından üretilen zener diyot fiyatları da limit değerlerine göre değişir. Aşağıdaki devreye voltluk zener bağlanmıştır. Arduino Sitemizde elektronik projelerinde kullanılan bir mikrokontrol programı olan Arduino yazılımlı robotik malzemeler bulabilirsiniz.


Zener Diyot Nasıl Ölçülür? Arduino, robotik çiplerin bilgisayar üstünden programlanarak robot işlevlerini kontrol altına almaya yarayan bir mikrokontrol platformudur. Aynı gün kargo, kapıda ödeme kolaylığı, kredi kartına taksit, müşteri memnuniyeti odaklılık. Diyot ürünlerini ve tüm endüstriyel elektronik malzeme çeşitleri fiyatlarını görebilir, online alım yapabilirsiniz.


Bir diyot çeşidi olan zener diyodun temel görevi uçlarına uygulanan gerilimi sabit tutmaktır. Belirli bir gerilime kadar akım geçirmeyen zener diyot , özellikle elektronik devrelerde koruma amaçlı kullanılıyor ve diğer elemanların güvenliği için de çok önemli bir rol oynuyor. Adetli alımlarınız için lürfen bizi arayınız.


Zener diyot fiyatları

Mesela bir zener diyot , uygun seri dirençle npn transistörün beyzini sürse , emiteri şaseye bağlansa , kollektörüne bağlı röleyi yalnızca zener diyot gerilimini aşan değerlerde çektirir. Kullanım bakımından diyot çeşitleri, zener diyot , köprü diyot , fotodiyot, nokta diyot olmak üzere stoklarımızda mevcuttur. Alışveriş sepeti Ürün (ler)-0.


TL Herhangi bir ürün Ücretsiz kargo! Ortalama teslim süresi online sipariş sonrası 5-iş günüdür. Güncel fiyat ve termin bilgisi için iletişim formunu doldurunuz.


Zener diyot fiyatları

Sigorta zener bariyerin zarar görmesini engeller. Bununla birlikte (n) noktası , kazara toprağa göre yüksek gerilim değerine ulaşırsa (f) deki bir topraklama hatası tehlikeli bir kıvılcım oluşmasına sebep olabilir. Pin diyot kullanılım alanları: P-I-N diyotlar değişken dirençli eleman olarak, mikrodalga devrelerinde, modülatör, faz kaydırıcı, zayıflatıcı, anahtar, limitör gibi değişik amaçlar için kullanılmaktadır. Voltaj sabitlenme amaçlı kullanılan diyot çeşididir. Yani diğer diyot türlerine göre ters bağlanır.


Ayrıca bu diyotlar ters polarma uygulandığında, belirli bir gerilim değerine kadar yalıtkan kalır. Bu değer aşıldığında ise iletken özelliği kazanır. KDV dahil fiyatlar Satın Al. Aynı kategorideki diğer ürünler: Sepete Ekle.


TL Kdv Dahil BATRoHS (10Adet Fiyatı ) TL Kdv Dahil BATRoHS. Yılında Güneş Paneli Fiyatları Kaç Liradır? En iyi smd zener diyotlar seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli smd zener diyotlar Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Yani zener diyot tam zener geriliminde kendini kısa devre eder ve verilen gerilim zener gerilimine düşene kadar üstünden akım geçirir. Sadece fiyat ve boyut fark eder.


Elektronik sektöründe gerçek stok çalışan ve ithalattan son tüketiciye Kaliteli Ürün Uygun Fiyat sloganıyla ulaşan Merter Elektronik online elektronik satış sitesi. HABERLER REFERANSLARIMIZ ÖDEME ve TESLİMAT. Diyot modelleri, diyot markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11.


Bizi Sosyal Medyada Takip Edin. Elektrik devrelerinde alternatörün ürettiği alternatif akımı doğru akıma çeviren ve sinyal ayırıcı ya da anahtar olarak kullanılan diyotlar, Robot Sepeti’nde! Tavsiye Et Sayfayı Yazdır. Bu özelliğinden dolayı birçok devrede koruma, gerilimi. Tüm Diyot fiyatlarını ve modellerini karşılaştırabilir, indirim fırsatlarından yararlanarak satın alabilirsiniz.


Diyotlar en uygun fiyata hobi devre de. Diğer fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde. TL üzeri siparişleriniz ücretsiz olarak gönderilmektedir. Hızlı Marka Arama Tüm Markalar.


Zener diyot fiyatları

Etiketler: 5vzener fiyat , 5vzener diyot , 5. Bu Ürünü Alanlar, Ayrıca Bunları da Aldılar. BZX55C ZENER DİYOT 15V 0. Türkiyenin elektronik komponent satış sitesi, Aktif Pasif Elektronik Komponent. Bu bilgiler günlük güncellenmektedir. Bu yüzden stok bilgilerinde değişiklik olabilmektedir.


Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-kelime olup yeterli bilgi içermeyen yorumlar. Yalıtkan durumda bozulması ve bu durumda bileşme noktasındaki iyonların çığ halinde artması zener ana prensibidir. Silikon bir diyotta ters kırılma gerilimi özellikle yüksek tutulmasına rağmen bu max.


Diyot tek yönlü akım geçiren bir devre elemanıdır. Diyot sembolünün de ok işareti gibi olduğu dikkatinizi çekmiştir. Bu sembol akımı bir yönde geçirdiği anlamına geliyor.


Toptan ve perakende elektronik komponent satışı için en uygun fiyatlar ve en kaliteli ürünleri bulabileceğiniz teknolojik ürün portalı Görsu Elektronik, indirimleri ve kampanyalarıyla da sürekli cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Samsung Kavisli Ekran Oled Tv Özellikleri ve Fiyatı. Derece Fotoğraf Çeken Top Makina (Panano) Atari iflas koruma başvurusunda bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar