2 Nisan 2021 Cuma

Yüksek tavan aydınlatma

Bu alanda sunmakta olduğumuz yüksek tavan aydınlatma ürünleri ne sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz. En yakın distribütörü veya ortağı bulmak için tercih ettiğiniz ülkeyi seçin. Yüksek tavan - Philips Lighting. Oval ve dikdörtgen modellerin yanı sıra, tavan yapısı ile uyum sağlayacak her seçenek, gerçekten sizin için bulunduğunuz mekânı daha iyi şartlarda aydınlatacaktır. Avrupa menseili yüksek verimli Optik Kapak Temperli cam Reflektör saflıkta alüminyum Opsiyonlar DALI ve 1-10V dim uygulaması.


Yüksek tavan aydınlatma

Acil durum aydınlatma uygulaması. Farklı RAL kodlarında elektrostatik toz boya uygulaması. Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla!


Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. W MEKANİK Balastlı Etanj Armatür 13TL 6TL. Sarkıt lambalar yüksek tavan armatürü ihtiyacı olan alanların aydınlatma çözümlerinde tercih edilen ürünlerin başında geliyor. Pınar Mühendislik tarafından kurulan PM Lighting, sektörün endüstriyel aydınlatma , dış mekan aydınlatması ve yüksek tavan aydınlatması ihtiyacını karşılamaktadır. ODIN, yüksek tavanlı geniş alanlara sahip binalarda genel aydınlatma için ideal çözümdür: metreye kadar yüksekliğe sahip mekanlarda etkili aydınlatma sağlıyoruz.


Yüksek tavan aydınlatma

Bu da, çalışanların performansını ve yaptıkları işin kalitesini arttırmaktadır. Pamir Lighting manufactures decorative and technical T Tfluorescent, led lighting fixtures in Turkey and offers professional solutions for projects. LG Led Highbay Armatür serisi 8. Hareketli vinçlerin kullanıldığı alanlar, depolama alanları, fabrikaların açık alanları, yedek parça depoları, sevkiyat alanları ve çalışma ofisleri dahil üretim. Böyle bir aydınlatma ürünü, tavanı da olduğundan yüksek gösterir. Uzun bir koridor için seçilen bu üç lamba alçak tavanlı evler için modern ve dekoratif bir seçim olabilir.


Sade ve tavana yakın bir model ama yine de zarif iskeleti sayesinde kendine has bir tarzı olduğunu söylemek mümkün. Kullanım Alanı : Sıva Üstü. NS-YT1YÜKSEK TAVAN ARMATÜRÜ.


Yüksek tavan aydınlatma

Büyük ve yüksek tavanlı mekanları standart aydınlatma ürünleri ile doğru ve yeterli bir şekilde aydınlatmak mümkün olmadığından verimliliği daha. YÜKSEK TAVAN LED AYDINLATMA SV-CHB serisi yüksek tavan led aydınlatma armatürleri klasik dizayn tasarımını yıkarak modern, şık bir dış görünüme sahiptir. Switch to English İnsan Kaynaklar. Elektrostatik toz boyalı alüminyum gövde.


Polole LED teknolojisinden faydalanan pratik yüksek tavan aydınlatma armatürüdür. Günümüzün düşük marjlı ekonomik koşullarında, yüksek tavanlı tesislerde faaliyet gösteren tüm işletmeler enerji tasarrufuna ihtiyaç duyarlar. High bay ve low bay, Türkçe karşılıklarıyla yüksek tavan ve alçak tavan , aydınlatma endüstrisi için standart terimlerdir.


Yazımızda ana farklılıkları ve kullanım alanlarıyla ilgili açıklamaları bulabilirsiniz. Low bay, metre ve altındaki alçak tavan tiplerine ve bu tür alanlarda kullanılan aydınlatma armatürlerine verilen isimdir. Endüstri tesislerinin tamamında ve depolarda güvenle kullanılabilmektedir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Siparişten dört hafta sonra, yüksek tavan aydınlatma armatürü sağlam bir paket içinde ofise ulaştı.


Ekip kapağın altında patentli bir sürücü ile karşılaşmayı beklerken, aradığın bulamadı. Işığın mekanla iletişimini kurar. Sepet sayfasına git Devam et-. Ayarlanabilir parlaklığı ve değiştirilebilir renkleriyle led aydınlatma ürünleri istediğiniz ortamı oluşturmaya büyük yararlar sağlıyor.


LG LED TRIDONIC DRIVER OSRAM. Endüstriyel tesislerde, aydınlatma , gerek tesis gerek işletme olarak önemli bir maliyet kalemini teşkil etmektedir. Aydınlatma , Süper Market Aydınlatma , Yüzme Havuzu Aydınlatma. Fabrikalar, üretim tesisleri ve depolar için özel olarak tasarlanmaktadır.


G Akım Transformatörleri Kaçak Akım Algılama Rölesi Kaçak Akım Koruma Şalterleri Otomatik Sigortalar. Işık eğrisi, ışığın alana nasıl yayıldığını grafiksel olarak gösterir. YÜKSEK TAVAN AYDINLATMA 50w 100w 120w 150w 200w 300w ORJINAL WATT - AKIM KORUMALI TRAFO - YÜKSEK TAVAN MONTAJA UYGUN Ürün yorumu yok. Bir cevap yazın Cancel comment reply. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle. GELECEĞİNİZİ LED TEKNOLOJİSİ. ENDÜSTRİYEL YÜKSEK TAVAN ARMATÜRLERİ. Lider aydınlatma ürün tasarımcı ve üretici firma Orion Energy Systems, patentli enerji tasarruflu yüksek tavan endüstriyel aydınlatma ürünlerini pazara tanıttı.


Elbette LED tavan aydınlatması kullanmak için mekanın mutlaka alçak tavanlı olması şartı yok. Nasıl bir atmosfer istediğinize bağlı olarak ışığı bu yönde kullanabilirsiniz. Elektrik ve aydınlatma ürünlerinden olan armatürlerin floresan, le sensorlü, tavan armatürü gibi çeşitleri bulunmaktadır. Genellikle 6-metre yükseklikteki alanların aydınlatılmasında kullanılır.


Yüksek tavan aydınlatma

Bu armatürler, özel ışık dağılımıyla yüksek mekanlarda iyi bir aydınlatma sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar