20 Nisan 2020 Pazartesi

Yüksek tavan led aydınlatma

Pınar Mühendislik aydınlatma sektöründeki yıllık tecrübesini PM Lighting markası altında birleştirdi. Endüstriyel alanda aydınlatma çözümleri üretmeye. Alpha LED ve bir çok model ile birlikte yeni.


Hareketli vinçlerin kullanıldığı alanlar, depolama alanları, fabrikaların açık alanları, yedek parça depoları, sevkiyat alanları ve çalışma ofisleri dahil üretim. Oysa tavanla aynı hizada aydınlatma ürünleri hem odayı dilediğinizce aydınlatabilmenize hem de mekanı ferah göstermenize yardımcı olur. Elbette LED tavan aydınlatması kullanmak için mekanın mutlaka alçak tavanlı olması şartı yok.


Her alana, projeye ve bütçeye uygun İç mekan ve dış mekan aydınlatma ürünleri en uygun fiyat ve kampanya seçenekleriyle ledaydinlatma. Mekanların ışıksal ihtiyaçlarına cevap vermek ve aydınlatma problemlerine çözümler sunmak asıl amacımız ve ilkemizdir. Armatür Kapağı Rengi (opsiyonel) İNCELE.


Yüksek tavan led aydınlatma

Carrefour Alışveriş Merkezlerinin LED Dönüşümü. LED SMD mid power Gövde Eloksal kaplı alüminyum Sürücü Avrupa menseili yüksek verimli Optik Kapak Temperli cam Reflektör saflıkta alüminyum Opsiyonlar DALI ve 1-10V dim uygulaması. Acil durum aydınlatma uygulaması. Mekanlarda ister alçak ister yüksek tavan olsun, yepyeni bir ürün olan LEDPİYER‘i (gizli ışıklı kartonpiyer ve bordür sistemleri) öneririm.


YÜKSEK TAVAN LED AYDINLATMA. Bulunduğu mekana dekoratif görüntüsü ile hem görsel zenginlik katıyor hem de yeterli seviyede aydınlık elde. Just Home Kuğu Led Masa Lambas.


En yakın distribütörü veya ortağı bulmak için tercih ettiğiniz ülkeyi seçin. SMD LED ARAÇ TAVAN LAMBASI BAGAJ LED BEYAZ IŞIK. Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla!


LED , “ light emitting diode ”, yani ışık yayan diyotun kısaltmasıdır. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. LED aydınlatmayı anlamak için öncelikle LED ’in ne olduğunu anlamak gerekir. Philips, GentleSpace LED armatürünün piyasaya sürülmesiyle, güç tüketiminde büyük bir düşüş, uzun bir kullanım süresi ve yenilikçi bir tasarım sunarak yüksek tavan aydınlatmasında bir atılım gerçekleştirdi.


Yüksek tavan led aydınlatma

Kanopi armatürler özellikle benzin istasyonlarında kullanılmak üzere tasarlanmış, dış ortam şartlarına uygun, yüksek koruma sınıflı armatürlerdir. Uzun süre sorunsuz çalışacak şekilde tasarlanır. Bunun yanında yüksek enerji tasarufları ile işletme giderini minimum düzeylere çekmektedir.


Pamir Lighting manufactures decorative and technical T Tfluorescent, led lighting fixtures in Turkey and offers professional solutions for projects. Sıva üstü aydınlatma günümüzde evler, ofisler ve birçok iç aydınlatma ortamında en çok tercih edilen aydınlatma ürünlerindendir. Bu alanda daha çok yüksek tavan armatürü ve LED bant armatür kategorimizdeki ürünlerimiz kullanılmaktadır. Arama Yeri: Ürün Kategorileri.


Polole LED teknolojisinden faydalanan pratik yüksek tavan aydınlatma armatürüdür. Günümüzün düşük marjlı ekonomik koşullarında, yüksek tavanlı tesislerde faaliyet gösteren tüm işletmeler enerji tasarrufuna ihtiyaç duyarlar. Rusya’da icat edilmiştir. Led aydınlatma adıyla da sık sık duyduğumuz bir terimdir. LED şerit, maliyet tasarrufu sağlayan bir aydınlatma aracıdır.


Daha az enerji kullanımı açısından olumlu bir karardır. Alman malı OSRAM LED , Kasa ve Driver (sürücü) özelliklerinden dolayı yıl koşulsuz değişim garantisi vardır. Parklarda,bahçelerde,ofislerde,köprülerde,müzelerde,evlerde ve daha birçok yerde yüksek tavan led aydınlatma ürünleri mevcuttur. Led armatürleri bulunduğu ortama farklı bir büyü katar.


Bir tabloya yansıtacağınız led ışığı doğru açılarda olursa o tablonun değerine değer katar. LED , ( Light Emitting Diode ) ışık yayan diyot anlamına gelmektedir. Yarı iletken elektronik devre elemanıdır.


LG LED TRIDONIC DRIVER OSRAM. Tedarikçiler ve İhracatçılar LED yüksek tavan ışıkları. Aydınlatma , Süper Market Aydınlatma , Yüzme Havuzu Aydınlatma. Yeni Nesil Led Teknolojisi ile. Yüksek kaliteli işçilik, son teknolojiye sahip aydınlatma teknolojisi, yüksek koruma sınıfı (IP65) ile en iyi koşulları sunar.


Yüksek tavan led aydınlatma

Yüksek tavan led Watt, geniş ve kaliteli aydınlatma istenen tüm iç mekanlarda uygulanabilmektedir. BayMAX LED yüksek tavan armatürü şekil olarak florasan ürünler gibi doğrusal yapıda. Vikipedia sayfasına göre, LED (yani açılımıyla Light Emitting Diode , Türkçesi Işık Yayan Diyot), yarı-iletken, diyot temelli, ışık yayan bir elektronik devre elemanıdır.


Olaylar, Satışlar ve Teklifler hakkında en güncel bilgileri alın. Bugün bülten için kaydolun. Günümüzde teknolojinin hızlı bir şekilde ilerlemesi ve teknolojinin hayatımızın her alana girmesi ile birlikte artık aydınlatma konusunda da çok farklı alternatif ürünler karşımıza çıkabiliyor.


Mücevher ve Takı sektöründeki en önemli nokta ürüne özel aydınlatmadır. Kullanım Alanı : Sıva Üstü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar