25 Şubat 2019 Pazartesi

Seramik kondansatör

Seramik kondansatör

Disk biçimindeki seramik kondansatörlere mercimek kondansatörler adı verilir. Bu tip kondansatörlerin kapasite değerleri sıcaklık ve nemden kolay etkilenir. VİDALI ELEKTROTİK Kondansatör. D-SUB GENDER ÇEVİRİCİLER. Yüksek frekanslı devre uygulamalarında çalışabilecek hassasiyet de üretilirler.


Kutupsuz olarak üretilirler. Bu kategoride hiçbir ürün bulunmaktadır, daha sonra tekrar deneyiniz. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. En çok kullanılan kondansatör çeşitlerinden biridir.


Ses ve RF devrelerinde tercih edilir. Ucuz ve güvenilir olmalarından dolayı en sık tercih edilen tipteki kapasitörler arasında yer alırlar. Adetli alımlarınız için lürfen bizi arayınız.


Seramik kondansatör

Sermaik kondansatörlerin enerji ayıpları düşük olduğu için yüksek frekanslı devrelerde kullanılabilirler. Mağazaya özel 1TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. En geç Şubat Perşembe günü kargoya verilir.


Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Bu Mağazadan minimum TL tutarında alışveriş. Bu çeşit kondansatörlerde, metalden oluşan zar levhalar doğrudan doğruya dielektrik kısmı kaplar. Kullanılan elektrolit sıvı, nemli veya kuru olabilir. Set içeriğinde aynı üründen adet bulunmaktadır.


Seramik kondansatör

Kondansatör fiyatları her firmaya, kullanılacak kondansatöre göre değişir. Bütün elektronik devrelerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu firmalardan bazıları: Alumina Systems GmbH Yangzhou Positioning Tech. HVC Capacitor Manufacturing Co.


Ltd ve diğer ülkelerdeki firmalar: Almanya Çin Güney Kore İspanya ve İsviçre. Eğer bu konu hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız. Kondansatörler çeşit olarak, Sabit ve Ayarlı olarak iki grupta incelenmektedir. SMD kondansatörler çeşitli şekilde yer bulunabilmektedir.


SMD dirençler gibi standart kılıf yapılarında üretilir. SMD seramik kondansatörler düşük kapasiteli ve kutupsuzdur. Genellikle seramik , elektrolitik ve tantal malzemelerden yapılır.


Filtreleme, doğrultma, enerji dopalama, kompanzasyon başta olmak üzere birçok uygulamada kullanılmaktadır. EDuylu Led Lamba 2Volt. Güvenlik Sistemleri konusunda hizmet vermekteyiz. Aynı miktar kapasite seramik kondansatörlerde, kağıt kondansatöre göre çok daha küçük boyutlarda elde edilebilir.


Güvenli e-Ticaret (GeT) sistemiyle yapılan alışverişlerde hem ürün, hem de ödeme güvence altına alınır. Tıklayın, telefonunuzu bırakın. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque luctus sit amet est quis euismod.


Saat 15:00’a kadar verilen siparişleriniz AYNI GÜN KARGODA! Elektrolitik ve tantal kondansatörler. HCV marka ve yüksek voltaj seramik kondansatör ve yüksek gerilim direncinin üst üreticisi ortaya çıkmaktadır.


V Monofaze Metal Kasa Adaptör. Yüzey birleştirmesi için yonga kondansatörleri olarak kullanılan bu küçücük kondansatörler neredeyse her elektronik cihazın devre platinlerinde bulunabilir. Bu seramik çok katmanlı kondansatörler prensip itibarıyla üst üste dizili ve paralel bağlantı halinde teması sağlanan çok sayıda münferit kondansatörden oluşur. Basitçe söylemek gerekirse, kutuplanmış bir kondansatör , devreye bağlanırken uzun olan bacağı pozitife, kısa bacağı ise toprağa bağlanması gerekir.


Seramiğin yalıtkanlık sabiti çok büyüktür. Bu nedenle, küçük hacimli büyük kapasiteli seramik kodansatörler üretilebilmektedir. Seramik disk ve mylar film kapasitörleri kutupsuzdur. Piezo seramik kondansatör piezoelektrik etkisi arasında ses ve elektrik enerji iletim gerçekleştirmek için kullanır. Bir radyasyon baş, elektrot, cap, öngerilmeli cıvata, piezoelektrik çip ve ısı yalıtım tüp oluşmaktadır.


LCD Ekran LDR Led Çeşitleri. Lehim Teli,Pasta,Havya MICROCONTROLLER. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Grupları - gorsuelektronik. Bizi Tercih Ettiğiniz için Teşekkür Ederiz.


FATURASIZ ÜRÜN ALMAK SUÇTUR, LÜTFEN BU HAKSIZ KAZANCA İZİN VERMEYİNİZ. Aşırı sıcaklıklara maruz kalır ise kondansatör kuruyabilir şişebilir veya patlayabilir. Kısaca 1gördüğünüz zaman sayısının yanına tane daha 0(sıfır) koymalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar