15 Şubat 2019 Cuma

Odtü robot günleri

Triatlon Robot Kategorisi. Uludağ Üniversitesi Robot Günleri. ZGİ İZLEYEN KATEGORİSİ 10. Dominoes Falling into past a journey around the world Guinness World Records) YouTub - Duration: 7:13. Robotus Robot Teknolojileri Robot Malzemeleri Ltd.


Odtü robot günleri

TERMİNATÖR Mini Sumo Robot : 6. Detaylı bilgi ve video için tıklayınız. PIC16F628A ile kontrol edilen robotta motor sürücü olarak L293D bulunmakta. Tavsiyeler ve Değerlendirmeler.


Mart günlerinde yapılacak. Yarışma ayrı kategoride düzenlenecek. Ruhsatı görmek isteyenleri, Ekim Çarşamba 18. STEM ve Kodlama Kulübü ve Robot Kulübü öğrencilerimizin ortaklaşa katıldıkları ve genelde üniversite öğrencileri ve robot topluluklarından oluşan 1katılımcı içerisinde. TEMAS AR-GE bilimsel ve endüstriyel altyapısı ve sorumluluğu ile çözüm üretmek için iş başında.


Odtü robot günleri

Günümüzde endüstriyel rekabetin uluslar arası düzeyde ulaştığı boyut yerel ekonomilerin ve bu yerel ekonomilere dayanak oluşturan salt üretim vizyonlu ve dar pazar odaklı sanayi yapılaşmasının yetersizliğini ve uzun ömürlü olma potansiyelinin zayıflığını. Kırıkkale Üniversitesi - Yüksek Mühendislik Teknolojileri Topluluğu olarak robotik alanda araştırmalar ve çalışmalar yapıyoruz. Gelecekte yarışmacı olarak katılmayı hedeflediğimiz bir platform.


Robot yarışmaları aramakurtarma, sumo, çoklu mini sumo, mayın tarlası, labirent çözen, çöp toplayan, çizgi izleyen ve serbest olmak üzere sekiz farklı kategoride düzenlenecek. Türkiye’nin ilk uluslararası robot. Yurt içi ve yurt dışından. Arkadaslar bu konu hakkında asagıdaki siteden bilgi alabilir ve çeşitli dökümanlara ulaşabilirsiniz.


ODTÜ Robot Günleri başladı. Ayrıca biraz da yarışma günlerinden bahsetmek istiyorum. Arama ve Kurtarma etkinliklerinde amaç, iki robot arasında iletişim sağlayarak, robotlardan birinin diğeri tarafından temsili olarak kurtarılması olacak. Galeriler Videolar Yazarlar. Robot Günleri , sadece düzenlenen çeşitli konferans ve atölye çalışmalarıyla robot teknolojisi ile akademik ya da profesyonel olarak ilgilenen bireyleri bir araya getirmekle kalmayıp, amatörleri de bu teknolojiye biraz daha yakınlaştırıyor.


Hacettepe Mühendislik Fakültesi 5. ODTU Robot Günleri - Merdiven Çıkan- Zonguldak EML. Nisan Matrax Show - Zonguldak EML Ar-Ge Robot Ekibi Göste. KOSGEB kapsamındaki girişimcilik eğitimlerine katılıyor. Bu sene Robot Günleri ’ nin yarışmacı ve katılım sayısı geçen senelere göre oldukça fazlaydı ki bu da amacımıza ulaştığımızın bir göstergesi sanırım:-) Bakalım seneye nasıl olacak! Programlama günleri etkinliğinden geldikten gün sonra, hooop ankaraya yolculuk başladı.


Odtü robot günleri

Yaşadığım ve tecrübe ettiğim bu güzel durumları yazmak istiyorum. Twitter will use this to make your timeline better. Robot yarışlarındaki “Çizgi İzleyen” kategorisinde İlimizi okulumuz temsil etti. Paid Keywords: See More Keywords. Katılımcılar, etkinlik gündemini, tüm programı, yarışma ve yarışmacıları kiosklar üzerinden takip etti.


Okul müdürü Ahmet Güzeldal, Bilgisayar Öğretmeni İsmet Kılıç ve öğrencinin katılımıyla hazırlanan çöp toplayan robot , farklı renklerde belli büyüklüklerde çöpleri toplayarak aynı renklerdeki kutulara boşaltıyor. Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık kitapta, dergide, gazetede KDV olmayacak. UORG-Zonguldak Endüstri Meslek Lisesi.


UORG Ana Sponsorumuz Aselsan. Bilgilendirme: Lezzetli Robot Tarifleri olarak herhangi bir etkinlikte bulunma durumumuz olması halinde ek olarak bilgilendirme yapacağız. En yeni robot teknolojilerini veya basit bir robotun nasıl yapıldığını öğrenmek isteyenleri bir araya getiren etkinliğe Avrupa ülkesinden binlerce öğrenci katılacak.


Bilgisayar öğretmeni Zekai UÇAN ile birlikte labirent, arama kurtarma, çöp toplayan, otonom insansız hava aracı, çizgi izleyen robot yarışma kategorileri hakkında bilgi toplayarak tecrübe sahibi oldular. Labirent Çözen Kategorisi 1. Yangın Söndüren Kategorisi 1. STAND AÇMIŞ OLDUĞUMUZ 11. Robot Günleri ’nde sumo, çizgi izleyen, serbest, çoklu mini sumo, mayın tarlası, arama kurtarma, labirent ve çöp toplayan olmak üzere toplam sekiz kategoride yarışmalar düzenlenecek. Astroloji Firma Rehberi Künyemiz Reklam Bize Ulaşın. Description: ODTü Robot Günleri.


A low-numbered rank means that this website gets lots of visitors. This site is relatively popular among users in the united states. It gets of its traffic from the united states. Alanında ilk olan ORT, diğer üniversitelere de örnek olmuştur ve çok sayıda insanın bu alana ilgisini uyandırmıştır. Güzel etkinlikler ve robot konusunda son gelişmeleri anlatan seminerler de olacak.


Vaktiniz varsa kaçırmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar