28 Şubat 2019 Perşembe

Iphone 4 sensör

Iphone 4 sensör

Hemen Bir Yorum Bırakın Yorumunuz editör onayından sonra yayına alınacaktır. Güç ve sensör kablosunu AliExpress’ten aldım, haftaya yakın bir sürede geldi. Kalitesinden ilerleyen satırlarda dem vuracağım. Yasal Bildirim Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T. Yakınlık sensörü telefonla konuşurken telefonu kulağınıza götürdüğünüzde ekranın kapanmasını ve telefonu kulağınızdan çektiğinizde ekranın açılmasını sağlamaktadır.


Sonra sensörle arama yapma var, mesajlarda iken kulağına götürünce arama yapıyor o kişiyi vb. Please let me know in the comment box if any of you have had problems with your. Yeni Ürünlerimizden haberdar olmak için sitemize üye olun. HEMEN ÜYE OL BAYİ KAYIT FORMU FACEBOOK İLE BAĞLAN. Bu özelliğin amacından bahsedecek olursak, telefonunuzun çalması esnasında veya mesaj gelmesi durumunda ses ile titreşim yanı sıra arka tarafta yer alan LED ışığının yanarak farklı bir uyarıda bulunması.


Arkadaşla benim telefonumu duvara attım ve kırıldı kasa felan darma dagın oldu ney se toparladım kasasını filmlerini falan ama naptıysam telefonun yüz sensörünü çalıstıramadım birisini aradıgımda kulagıma koydugumda sesini kapatı yor sesize alıyoe hopörlöre veriyor aramayı kapatıyor falan. On Off Tuş Ve Sensör Flex Kablosu 2TL ve ücretsiz kargo ile n11. When combining the gyroscope with the accelerometer, this combo gives these devices six axes on which it can operate. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır.


Iphone 4 sensör

Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Yüklenmiş olarak gelen uygulamalar yaklaşık GB alan kullanır. Bu uygulamaları silebilir ve geri yükleyebilirsiniz.


Boyut ve ağırlık, yapılandırmaya ve üretim sürecine göre değişir. Sensör , karanlık ortamlarda parlaklığı azaltırken aydınlık ortamlarda artırır. Garanti bittiğine göre parasını verip yaptırmalısın. Resimlerle: En iyi kameralı cep telefonu modeli! Kameraların sensör boyutu, bize sundukları fotoğraf kalitesinde en önemli rol oynayan faktörlerden.


Iphone 4 sensör

Bu yorumlar size yardımcı oldu mu? Sensörler Jiroskop Pusula Yakınlık Sensör. TL Samsung Galaxy SMini 1. Megapiksel çözünürlük ve f2. Arka aydınlatma sensörü ve kusursuz otomatik beyaz ayarı gibi üstün özelliklere sahiptir.


Cep Telefonu Aksesuarları, Cep Telefonu Teknik Malzeme, Cep telefonu ekran ve lc Cep Telefonu Kapak Kasa, Tuş, Tuş Bordu, Film, Dokunmatik, Nokıa, Samsung. Adet: Ücretsiz Kargo: Mağaza Öder En geç Şubat Cuma günü kargoya verilir. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. S Led Flash Nasıl Açılır?


Gelen aramalarda yada mesajlarda uyarı olarak göz alıcı bir özelliği var bu cihazda. Arama yaparken yada mesaj geldiği zaman yanıp sönmesini istiyorsanız bu özelliğini aktif etmeniz gerekmektedir. Arıza tespitinde ürün orjinali ile değiştirilir. Arkadaşlar yeni açılan öğretmen lojmanımızda adet fotoselli lamba var.


Sorun lambalar gündüz de yanıyor,ve lojman okul bahçesinde olduğu için öğrencilerin hareketlerine duyarlı olarak nerdeyse hiç sönmüyor. Bunu yaptığınızda karşınıza teknik bilgiler içeren bir dizi menü gelecek. OS kurulu Sanırım Jailbreak de yapılmış Cydia uygulaması mevcut.


Deneyimli teknik servisimiz tarafından cihazın proximity sensörünün değişmesi sonucunda arıza düzeltilir. Pieces (Min. Order) YRS. Guangzhou Ideal Electronic Technology Co.


Proximity Light Sensor incl Face Detection 1. FREE Shipping on eligible orders. Only left in stock - order soon. Do you want to remove all your recent searches?


Its sensor is megapixels, compared to the previous megapixels. Firmamız sadece Apple markalı ürünlerde özel teknik servis hizmetleri yürütmektedir. The glitch, according to a. While the Apple Web site devoted to announcing the update focuses on new bells and whistles, the importance of iOS 4. DonnieZ macrumors member. Never did with 2G or 3GS. Mikrofon iptal, yakınlık sensörü , ışık sensörü fleksi ve butonlar.


Kalite ve uzun ömürlü kullanıma uygun malzemeden üretilmiş ekipmanlar. It might be time to replace the power and sensor cable! Check which screws you have, and ensure you also have the correct screwdriver in order to remove them.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar