17 Ocak 2019 Perşembe

Led aydınlatma ankara

Hastane, okul, kütüphane, fabrika, park, halısaha, otopark, ofis ve evinize kadar her türlü kullanım alanına uygun çözümler sunmaktayız. Dış aydınlatma armatürlerimizi keşfedin Ürünleri İncele. Modern insan elektrik kullanarak aydınlanma ihtiyacını karşılarken farklı aydınlatma modelleri arasından kendi estetik zevkine hitap eden modelleri seçerek de yaşam alanlarını güzelleştirmektedir.


En iyi kalite, en uygun led aydınlatma fiyatları. Modüle LED ’li aydınlatma armatürleri ve yenilenebilir. Son teknoloji alternatif bahçe aydınlatma seçenekleri. Her alana, projeye ve bütçeye uygun İç mekan ve dış mekan aydınlatma ürünleri en uygun fiyat ve kampanya seçenekleriyle ledaydinlatma.


AVİZE İŞLERİNDE BİR NUMARAYIZ! Yeni ürünlerimizden ve aydınlatma sektörden haberleri almak isterseniz ARLIGHT E-bültene kayıt olabilirsiniz. Kullanım yerleri olarak iç mekan led aydınlatma , gizli ışık led şerit aydınlatma , dış mekan led aydınlatma , bahçe ve peyzaj led aydınlatma , ofis led aydınlatma , mağaza led aydınlatma , mağaza led ray spot aydınlatma , işyeri etanj led aydınlatma , endüstriyel led aydınlatma , fabrika yüksek tavan led aydınlatma , exit ve acil.


Vestel LED aydınlatma ürünleri ile şık tasarımlı, çevreye duyarlı ve tasarruf sağlayan aydınlatma projeleri gerçekleştirmekteyiz. LED Zemine Gömme Armatürler. Gömme armatürler Led ışık kaynagı ile sütun, duvar ve cephe aydınlatmalarında daha fonksiyonel ve dekoratif bir aydınlatma sunuyor. Güç seçenekleri ve istenilen ışık renkleri sunabilmeleride projeler için esneklik sağlamaktadır. GÜNEŞ ENERJİLİ AYDINLATMA.


En yakın distribütörü veya ortağı bulmak için tercih ettiğiniz ülkeyi seçin. LED AYDINLATMANIN FAYDALARI. ANKARA KALESİ LEDLİ AYDINLATMA PROJEMİZ.


Ev dekorasyonunun büyük bir parçasıdır. Evinize değişik renkli ve çeşitli lamba, avize ve ışıklarla sıcak ve konforlu bir hava verebilirsiniz. Trendyol da yeni sezonda size en şık ve modern led aydınlatma , tavan aydınlatma ürünlerinden bahçe aydınlatmaya kadar birçok seçenek sunuyor.


DAHA FAZLASI Petrol istasyonunuzda, iyi bir aydınlatma ile sürücülerin sizi farketmesini arttırabilir, böylece rakiplerinize karşı öne çıkmış olursunuz. OSRAM LED modül ve optik lens teknolojisi kullanılmaktadır. LED – LED arası çevre aydınlatma armatürlerinde Osram, Cree, Nichia ve Philips LED kullanılmaktadır. LED TABELA Fiyatları yüksek kalitede üretilen kayan yazı led tabelalar şimdi çok özel fiyatlarla.


Dış mekan aydınlatması için onaylanmıştır, IP 44. LED ömrü yaklaşık 20saattir. Led Avize tasarımlarımızda size estetik aydınlatmalar sunarken aynı zamanda tasarruf yapmanızı sağlıyoruz. Elbette LED tavan aydınlatması kullanmak için mekanın mutlaka alçak tavanlı olması şartı yok.


Yüksek tavanlı odalarda da klasik sarkıt lambalara ek olarak LED aydınlatma kullanılabilir. Nasıl bir atmosfer istediğinize bağlı olarak ışığı bu yönde kullanabilirsiniz. Sahibi olunan aydınlatma belgeleri, ürünler, gerçekleştirilen projelere ait resimler, iletişim bilgileri yer almakta.


Led aydınlatma ankara

Aydınlatma dekorasyonun önemli bir parçasıdır. Adres: Bereketzade, Şair Ziya Paşa Cd. Cata, Cata Led Projektör, Cata Led Spot, Cata Armatür, Cata Led Ampül Çeşit ve Fiyatları a varan iskonto indirimler.


Cata Ct ürün modelleri cata anabayii. Daha kaliteli yaşam alanları için led ambiyans aydınlatmaları ve tarzınıza göre klasik yada modern aydınlatma ürünlerimize bakın. Arlight, faaliyetlerine Fagerhult Grup bünyesinde devam etmektedir. Yurtiçi ve yurt dışındaki LED aydınlatma çözümlerinin tasarımı, üretimi ve uygulamasında çağdaş aydınlatma tarzı.


Led aydınlatma ankara

Ağaçlara armatürler, yerlere de birkaç LED ’li spot ekleyerek ortamı daha zengin bir atmosfere kavuşturabilirsiniz. Dilerseniz fotoselli lamba seçimi yaparak hem elektrikten. Alanlarda iç mekan ve çevre aydınlatma tasarım, imalat, montaj, tadilat bakım ve onarım hizmetleri sunmaktayız. Led Module Integrated Spotlights.


Retrofit Lamp Spotlights. High Performance Spotlights. Surface Mounted Spotlights. Pedaş Elektrik Sanayi ve Ticaret A. Referans Projeler Vestel LED olarak yaptığımız projelerin bazılarını sizler ile paylaşıyoruz. Sizler için seçtiğimiz projelerimize buradan göz atabilirsiniz.


Kataloglar Güncel ve önceki kataloglarımıza buradan erişerek göz atabilirsiniz. Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla! Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. IP Led havuz armatürü-Spoto.


PASLANMAZ IP KURU HAVUZ AYDINLATMASI. SÜS HAVUZU AYDINLATMA CİHAZI LED 'Lİ ALD 006. Ankara EMVAK Sitesi Su Şemsiye Nozulu ;. Mekanların ışıksal ihtiyaçlarına cevap vermek ve aydınlatma problemlerine çözümler sunmak asıl amacımız ve ilkemizdir. Carrefour Alışveriş Merkezlerinin LED Dönüşümü.


Led aydınlatma ankara

Web sayfamızda yaptığımız işler hakkında bilgi sahibi olabilir ve iletişim kanallarımızı kullanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar