16 Ocak 2019 Çarşamba

Inwells ön ve arka 6 gözlü park sensörü

NWELLS ÖN VE ARKA GÖZLÜ PARK SENSÖRÜ ( GRİ SENSÖR ) E8- Aynı Gün Ücretsiz Kargo Ürün yorumu yok. Ekranlı ve önde arkada toplam sensörlü E8- park sensörü. Park Sensörü fiyatı Yedek Parça kategorisinde. RÜN ÖZELLİKLERİ: Renkli dijital ekran göstergelidir.


Açma kapama özelliği bulunur. Ses kapatma özelliği bulunur. Frene basıldığında devreye aracın önünde bir engel var ise ön sensörler otomatik olarak açılır. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Böylece aracınızda ihtiyacınız olan tüm gereçlere sahip olacaksınız. Inwells (2) KGN (1) Ldr (1) Multimax. Geri viteste otomatik olarak devreye girme. Karşılaştırma listesine ekle. Arka sensörler geri vitese takıldığında çalışır.


Ekran üzerinden ses veya park sensörünü kapatılabilir. Osmanlı Torunu 940views. Aramanızı Tekrarlarken şunlara dikkat edin: - Farklı kelimelerle veya daha az sayıda kelime girerek tekrar deneyiniz. TL NFavorilere ekle menu. Madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat,.


Kumandası ve kablo tesisatı var. AYNADAN EKRANLI PARK SENSÖRÜ - HATASIZ ÜRÜN. Kesinlikle kötü niyetli bir müşteri. Satış yapacaklar dikkat etsin. N ARKA PARK SENSÖRÜ GÖZLÜ - ÜCRETSİZ KARGO.


Değerli müşterimiz ürününüzü iyi günlerde kullanın, herzaman bekleriz. Oto, Motosiklet Ürünleri ve Fiyatları arıyorsan site site dolaşma! Oto aksesuarı mı arıyorsunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar