22 Mart 2021 Pazartesi

Yvv kablo

Mekanik zorlamaların bulunmadığı yerlerde, enerji istasyonlarında, umumi inşaat kabloları olarak dahili tesislerde, kablo kanallarında endüstriyel tesislerde, künk ve borular içinde kullanılır. YVV , Şebeke, aydınlatma ve güç kablosu olarak kullanılan bu kablo , fazla mekanik zorlamaların olmadığı dahili, harici, toprak altında ve kablo kanalında kullanılır. YVV (NYY) YER ALTI KABLOSU 0. V PVC İzoleli, Tek Damarlı Alçak Gerilim Kabloları.


Yvv kablo

V PVC İZOLELİ, (SEKTÖR BÜKÜMLÜ) BAKIR İLETKENLİ KABLOLAR YVV -sm NYY-sm. YVV -R (NYY) YVV -U (NYY) PVC İZOLELİ, ALÇAK GERİLİM GÜÇ KABLOLARI PVC INSULATE LOW VOLTAGE POWER CABLES. Ana Sayfa Kurumsal Ürünlerimiz Fiyat Listeleri Teknik Bilgiler Referanslarımız İletişim.


NYY Yeraltı Kablosu çeşitlerinin yanı sıra NVV, NCYV, YVOV, YVŞV kablo çeşitleri de yer almaktadır. Yeraltı kablo çeşitlerimizle kaliteyi uygun fiyata tek adresiniz olan spot elektrik malzemelerinde bulabilirsiniz. Enerji, şebeke ve aydınlatma kablosu olarak açıkta, kablo kanallarında, toprak altında, özel olarak üretildiği taktirde tatlı ve tuzlu suda kullanılırlar. Used outside as energy, utility and lighting cables, in cable ducts, under groun under normal and. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle.


NYY ( YVV YERALTI) KABLOLAR. V PVC IZOLELI ALÇAK GERILIM GÜÇ KABLOLARI. Malzeme: Şartnamesine ve standardına uygun evsafta, imal tarihi ve son kullanım tarihi ambalajında belirlenmiş, AG tesislerinde dahili ve harici tipleri aynı olan, 3. V ve daha yüksek gerilimlerde dahili ve harici tipleri ayrı ayrı boyutlandırılmış, kalıbı, izolasyonu sağlayan dolgu maddesi, hususi bantları, temizleyici. YVV _Kumanda , Kumanda kablosu olarak enerji santrallerinde,. Cu İletkenli PVC Kablolar.


Cu iletkenli XLPE Kablolar. YXAV YXC7V YXV YXV (Kumanda) YXZ2V YXZ3V YXZ4V YXV-FLEX. NYY Kabloların yapısı, tek damarlılarda 1. Yalıtkan kılıfla yalıtılmış ve üzerine dış kılıf geçirilmiştir.


Yvv kablo

Bakır iletken PVC izole. V : Test gerilimi AC : 3. XLPE (çapraz bağlı polietilen) yalıtkanlı tek damarlı ve üç damarlı kablolar. Yaptıkları ve kullanıldıkları yere göre seçimi yapılır. Genellikle max dereceye kadar çalışırlar.


Kısa devre zamanı t ≤ sn. Kablolar elektriksel sinyal ve güç taşıyan ekipmanlardır. Nyy kablo bir alçak gerilim kablo türüdür. Enerji kablosu olarak toprak altında, kablo kanallarında, hariçte ve dahilde, yer altında, tatlı suda, (özel olarak imal edilmesi halinde tuzlu suda), enerji santrallerinde, endüstriyel tesislerde ve şalt tesislerinde kullanılır. Bu kablolar için izin verilen maksimum çalışma sıcaklığı 70°C’dir.


Maksimum kısa devre sıcaklığı 160°C’dir. Minimum bükülme yarıçapı kablo çapının katıdır. Kullanım alanları : Mekanik zorlamanın olmadığı yerlerde, enerji şebeke ve aydınlatma kablosu olarak, dahilde, hariçte, toprak altında ve kablo kanallarında kullanılır. YVV -NYY Kontrol Kontrol PVC Yalıtkanlı Güç Kabloları. Hes 1x1Nyy Yvv Alçak Gerilim Enerji Kablosu 16TL ile n11.


Kesiti: Metraj: 2metre. Eğer stoklarınızda bu kablolar varsa siz de panelden teklif verebilirsiniz. BOYUT VE AĞIRLIKLAR ( DIMENSIONS AND WEIGHTS ) ELEKTRİKSEL ÖZELLİKLER (ELECTRICAL PROPERTIES) Tip. Kablo Tipi: XLPE Orta Gerilim Kablosu. H05VV-F H03VH-H H03VVH2-F.


C, daha büyük kesitler için ise 140°C’dir (maks. sn). YVV -R” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. PVC üretim kapasitesi ile ağırlıklı olarak PVC yalıtkanlı harmonize kablolar ve enerji kabloları XLPE yalıtkanlı enerji kabloları olarak üretim sağlamaktadır.


Ayrıca müşteri memnuniyeti doğrultusunda sipariş üzerine özel kablolar da üretmektedir. E-posta üyeliği ile en son çıkan ürün ve kampanyalardan haberdar olacaksınız İzmir Tanıtım 10. YVV - NYY Kullanım Yerleri : Şebeke, aydınlatma ve güç kablosu olarak kullanılan bu kablo , fazla mekanik zorlamaların olmadığı dahili, harici, toprak altında ve kablo kanalında kullanılır. Uygulama Alanı Şebeke, aydınlatma ve güç dağıtım kablosu olarak kullanılan bu kablo , fazla mekanik zorlamaların olmadığı dahili, harici, toprak altında ve kablo kanalında kullanılır.


Yvv kablo

NYM KABLO NVV ANTİGRON KABLO Tek damar çoklu. TV YAYIN VE GÖRÜNTÜ KABLO Sayfalar. Mesafeli Satış Sözleşmesi. SOLAR ENERJİ NASIL ÇALIŞIR. Kurulduğu tarihten bu yana kaliteden ödün vermeden, üretimini ileri teknoloji ile desteklemektedir.


Bu gizlilik ilkesi sadece bu site için geçerlidir ve web sayfaları üzerindeki veya yönlendirme yapılan ya da link verilen diğer siteler için geçerli değildir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. YVV YVC7V YVZ2V YVZ3V-R YXV Orta Gerilim Enerji Kabloları.


Fiyatlarımızda herhangi bir ihbara lüzum kalmaksızın de€ifliklik yapma hakkımız mahfuzdur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar