27 Ağustos 2020 Perşembe

Vakum aspiratör

Bıçakçılar vakum kontrollü aspirasyon (aspiratör) kateterinin giriş kolaylığı sağlayan yüzeyi vardır. V DC enerji veya şarj edilebilir aküler ile çalışabilme özelliği. Avrupa (IEC 601-1) standartlarına uygun.


Vakum aspiratör

Aspirasyon (aspiratör) cihazları hastane, ambulans veya ev gibi yerlerde vakum yöntemiyle sıvı veya partikül çekme gerektiren tüm işlemlerde kullanılabilir. Bu tip cihazlar yüksek emiş gücüyle tüm acil uygulamalarda rahatlıkla kullanılmaktadır. Sivas İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim Videosu. Vacuum aspirator use, operating mechanism, aspirator probes, filter and aspirator connection hose, please make sure you subscribe. Yüksek emiş gücüne sahip olan aspiratör, temizleyici anlamına da gelir.


Ucuza satın alın Aspirator Vacuum Şimdi. Cerrahi aspiratör ,cihazları güçlü vakum ve hava akımı üreterek ufak ve büyük çaplı cerrahi müdehaleler ile aspirasyon gerektirecek diğer işlemlerde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Manuel aspiratörler ile kızımızın burnunu temizlerken eşimin nefesi yetmiyor ben ise gereğinden fazla güç uygulayarak kızıma zarar vermekten korkuyordum.


Vakum aspiratör

Yaşadığımız sıkıntılar sebebi ile sürekli ve aynı miktarda vakum için bu ürünü almaya kara verdik. Aspire burun Aspire test gaz aspiratör bt aspiratör aspirasyon kiti dc aspirat aspire batarya aspiratör aspiratör Lowes Ürün ve tedarikçiler hakkında: Alibaba. Novela serisi cerrahi aspiratör cihazları ameliyathanelerde cerrahi işlem alanında biriken kan ile solunum yollarında biriken sekresyonları belirli bir debide vakum oluştururarak ortamdan hızla uzaklaştıran, cerrahi ortam görünürlüğünü artıran ve solunum işlevinin devamlılığını sağlayan yaşam destek cihazlarıdır. Atık toplama kavanozlarının aspiratör üzerine takılmasını sağlayan askı bölümü kavanoz üzerinde bulunmalıdır.


Farklı vakum güçleri ve farklı akış hızlarına sahip olan aspirasyon makineleri modelleri taşınabilmektedir. Ayrıca ambulanslarda kullanılması için özel olarak üretilmiş olan medikal aspiratör çeşitleri de mevcuttur. Cihaz acil üniteleri, cerrahi amaçlı veya aspiratör gereken tüm cerrahi işlemlerde kullanılmak üzere dizayn edilmiş olmalı ve vakum hava aspirasyonu sağlayabilecek özellikte tasarlanmış ve mobil olmalıdır. Kapalı, yağlama gerektirmeyen vakum sistemi sayesinde neredeyse ömür boyu bakıma gerek kalmaz ve yıllarca sorunsuz çalışır.


Bükülmeyi önleyen uygun sertlikte üretilmiştir. Steril şekilde tek olarak paketlenmiştir. Vakum kontrol düğmesi vardır.


Travma oluşturmayan, yuvarlatılmış, açık distal ucu mevcuttur. VTP serisi vakum pompaları özellikle Elektrik lambaları, vakumlu tüpler ve vakum uygulanıp farklı gaz basılması gerektiren imalat sanayilerinde. Bakteri tutan antibakteriyel filtre mevcuttur.


Aspirasyon torbaları için Şeffaf İhtiyaca göre duvar ve mobil sehpada kullanım Sıvı. Aspiratör vasıtasıyla vakum gerektiren medikal uygulamalarda. Kürtaj işlem günümüzde sıklıkla vakum yöntemi ile yapılır. Elektron mikroskobuyla incelemelerde yüksek vakum ihtiyacında.


TL (2) KaliteliMedikal 99. Ambulansta yada elektiriğin gerekmediği yerlerde El tipi Manuel Aspiratörü kolaylıkla kullanılabilir. Tarafımızdan iletişeme geçerek bilgi alabilirsiniz. El Tıbbi Cihazlar Satışı Yapmaktadır.


Vakum aspiratör

Yeni Dürr VC aspiratör dakikada litrelik emiş hacmi ve 9mbar a kadar vakum basıncı üretebilme kabiliyeti ile aspiratörlerden beklenen kusursuz çalışma koşullarını sağlar. Motor bölümü: Elektrikle çalışır ve vakum gücünün meydana gelmesini sağlar. Mukus emme amacı ile kullanılır. Negatif basınç ayar valfi. Olağanüstü düşük ses, performansından ödün verildiği anlamına da gelmemektedir.


Saha kullanımı ve mobil kullanım için ISO standartlarını karşılamaktadır. Yedirici aspiratör vasıtasıyla çekilen kütlü pamuğunun temizleme makinalarına sabit oranda iletilmesini sağlayan sistemdir. Elekrik lambaları, vakumlu tüpler ve vakum uygulanıp farklı gaz basılması gerektiren imalat sanayilerinde.


Bu sayede temizlemeişlemini hep aynı miktarda ve maksimum seviyede gerçekleştirmektedir. BIÇAKCILAR TIBBİ CİHAZLAR SAN. Bu anahtar vakum gücünü kademesiz olarak ayarlayabilmektedir.


Modern, yüksek vakum teknolojisine sahip. Uterotonikler, kanama durdurucu ilaçlar, intravenöz sıvı seti, enjektör, steril eldiven vb. Otoklav ve elektrikli sterilizatör.


Anestezi uzmanı ya da teknisyeni. Gerekli diğer ameliyathane personeli. VAKUM KONTROLLÜ ASPİRASYON SETİ. ASPİRATÖR CİHAZLARI, ASPİRATÖR CİHAZI(ÇİFT KAVANOZLU),TAŞINABİLİR. Merkez Binamız (Eski SSK Binası) İstiklal Cad.


Ek Hizmet Binamız (Şehir Merkezi) Saray Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulv. Tüm düşük basınç ve vakum uygulamalarınız için esnek bir çözüm. Sağlam ZM yağsız çok kademeli santrifüj blower ve aspiratörler , düşük bakım maliyetleri ile ihtiyacınız olan hava veya gaz, basınç veya vakumu temin eder. Cihaz üzerinde gerçek vakumu gösteren LEbatarya,statü,güç,harici güç ve arıza mod indikatörleri bulunur.


VDC şarj edilebilir saate kadar çalışan batarya.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar