13 Ağustos 2020 Perşembe

Unit pensampermetre

Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Aerodinamik yapısı kaymaz ve IPsertifikalıdır. Bu cihazlar metre yükseklikten düşecek kadar dayanıklıdır ve zorlu ortamlarda hassas ve doğru bir şekilde test edilebilir.


Unit pensampermetre

Orijinal kutusuyla hasar görmemiş bir şekilde ve faturasıyla birlikte fatura üzerinde en aşağıda bulunan iade bölümü doldurulması zorunludur. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Devre kesmeden akımı ölçebilir.


DİGİTAL M2AC PENS AMPERMETRE. TL 39TL (14) MASTECH 100. Pens Ampermetre Sıfır, ikinci el elektronik test ve ölçüm cihazları uygun fiyatları ve GeT taksitli online alışveriş seçenekleriyle sahibinden. UNI-T UT200A PENS AMPERMETRE.


Unit pensampermetre

Size Özel Fırsatları Kaçırmayın Sürpriz fırsatları kaçırmamak için hemen e-bültene ücretsiz kaydolun! Termokupl-Test Probları, Pilleri, Türkçe Kullanım Kılavuzu ve taşıma çantası ile birlikte gönderilir. Yorum yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Kredi Kartı Tek Ödeme : ₺ 1341.


Anasayfa Ürünler Uni-t Ölçü Aletleri. Test Probu, pili, İngilizce kullanım kılavuzu ve taşıma çantası ile birlikte gönderilir. Sorunuzu aşağıdaki alana yazınız. PENSAMPERMETRE UT-2UNIT (AC-DC) Mağazaya Soru Sor. Dijital Hafızalı Osiloskop.


SPECIFICATIONS Basic Functions Range Best Accuracy DC Voltage 6. Evet Fluke iyi marka fakat onun kadar kaliteli orta yollu bir cihaz arıyorum. Bir hattan geçen akımı kelepçe yöntemiyle devrenin hattını kesmeden ölçen cihazlara dijital kelepçe multimetreler yani dijital pens ampermetreler denmektedir. UT2dijital pens ampermetre de bu amaçla üretilmiş hassas ve güvenilir bir pens ampermetredir. Nano Metal Oksit Tozları. Siparişlerim İletişim Hakkımızda.


KDV Dahil: 850TL KDV Hariç: 700TL. Pensampermetre Uni-t UT-200A 8TL En Uygun Fiyatla Merterelektronik. Mağazamızda Satışta olan Tüm Ürünler Kontrol edilerek gönderilir. Tüm kampanya ve güncellemelerden ilk sen haberdar ol! Türkiyenin en büyük Tarım Marketi.


Unit pensampermetre

Stokta Yarın kargoda Son güncelleme:. Kalaem havya, Tabanca havya, Pvc bant çeşitleri, Asansör butonu, Acil stop Butonu, Hidrolik Pabuç sıkma pensesi,. CM BENNING uA Kararı ile Kaçak Akım Pens. Zayıf pil uyarısı, aşırı menzil istemi ve otomatik polarite ekranı.


Rahat tutuş ve taşıması kolay (Ürün ağırlığı: 220g) 7. UT 2dijital pens ampermetre de bu alanlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz hassas ve güvenilir bir pens ampermetredir. UT2Serisi ampermetre küçük boyutu, yüksek hassasiyetli, tam fonksiyonel özellikleri ile, en son BT entegre teknolojisi ve dijital teknolojiyi kullanarak AC kaçak akım kaçağı ölçümü için özenle tasarlanmıştır. Lütfen bilgilerinizi eksiksiz girerek üye girişi yapın. Test Aletleri modelleri, Uni-T markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları otomazone.


TL NKarşılaştırmak için ekle. UT 81C 16Mhz El Tipi Osiloskop. Unit UT390B Lazer Mesafe Ölçer. TEKLİF İSTE ÜRÜNÜ İNCELE. Yüzlerce ürün seni bekliyor.


Dilersen aşağıdaki önerileri inceleyerek hemen alışverişe başlayabilirsin. Uni-t UT202A Pens Ampermetre en uygun fiyatlar ile Hırdavatkolik. Gönderen Konu: Pens ampermetre tavsiyesi?


Gayet başarılı ölçüm yapıyor. Ayrıca sıcaklık ölçeri de iyi. Elektrikçilere de tavsiye ediyorum.


Kutusundan çıkan termokupul pek işe yaramasa da K tip termokupul bağlayarak çok yüksek. Web sitemiz tüm ekran boyutlarına ve mobil platformlarına uyumludur. Tüm cihazlarınızdan rahatlıkla web sitemize erişebilirsiniz.


Unit pensampermetre

With true-rms ac voltage and current measurements, the Fluke 3Clamp Meter can read up to 6V and 6A in both ac and dc modes, and is capable of frequency measurement up to 5Hz. The Fluke PRV2proving.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar