15 Şubat 2021 Pazartesi

Yangın kapısı kolu

Yangın kapısı kolu

Ayrıca yangın kapılarının panik barları ve sağlamlığı kadar yangın kapısı kolu da önemlidir, bir çok vatandaşımız her ne kadar yangın kapıları güvenlik açısından gayet sağlam ve dayanıklı olsa da yangın kapısı kilidi (kilit sistemi) ve yangın kapısı alarmı sormaktadır, şirketimiz bu hizmeti de vermektedir. Biraz teknik bir konu oldu bu, çok geniş kitlelere seslenmem biraz zor bu yazıyla ama her apartmanda yangın kapıları olması zorunlu ve bu kapılar için de bir kilit sistemi gerekiyor sonuçta. Acil çıkış kapılarının temel kilit modeli panikbardır. Alev almaz dış kol Çelik sac gövde, alev almaz özellikte muhafaza. Yangın kapısı kolu fiyatları nedir?


Gönderimlerimiz ambar vasıtasıyla yapılmaktadır, nakliye işlemleri için bize ulaşın. Her iki sistemde panik bar mekanizmasıa bağlı çalışmaltadır. Toplu alımlarda montaj için lütfen bize ulaşın. Uygun yangın kapısı panik bar modelleri TL den başlamaktadır.


Kapı sisteminin ve tüm bağlantı elemanlarının birbirine uyumlu olması önemlidir. Neyse bu yazıda yangın kapısı kilitleriyle ilgili tüm bilgiyi vereyim de komple bir yazı olsun. Bir de çift kanatlar için panik barlar var, onlar biraz pahalı, en ucuzunu aşağıda bulabilirsiniz.


Yangın kapısı kolu

Ama arkadan kol takayım derseniz bir yönde olmuyordu, ya da ters oluyordu. Hangi yöndü aklımda yok, arkadan kol kullanmazsanız gayet yeterli geliyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor. Bu kollar sırasıyla panik bara da halk arasında yangın kapısı kolu gibi yuvarlk bir isim verilmiştir. Herneyse yangın kapısı kolu denilince, satıcı bize kapı arkasında bulunan koluda verebilir.


Bu nedenle, izole edilecek bölümler arasına yangın kapıları konulur. Bu kapıların üzerinde push-bur ( panik bar ) yani, kolayca açılabilen mekanizması olan açma kolu olmalıdır. Metal, sac, ya da alüminyumdan üretilen yangın kapıları dışardan kilitli, içerden de kolaylıkla açılabilecek panik kolu sayesinde panik anında zaman kazandıracak şekilde üretilmelidir. Aynı zamanda yangın merdiveninin belediyenin belirlemiş olduğu yönetmeliklere göre üretilmesi gerekmektedir. DKP sac, kanat kalınlığı 1mm DKP sac veya galvaniz sacdan üretilmektedir.


Yangın kapısı kolu

Dış saç koruma içinde ısıya dayanımı arttıran ısı bariyeri ise mevcuttur. KALE PANİK BAR KOLU KİLİTLENEBİLİR YANGIN ÇIKIŞ KAPISI DIŞ KOL. Panik bar (push-bar) mevcuttur. Bu kol dışarıdan kilitlendiği zaman yangın kapısı içeriden açılabilir, dışarıdan ise açılamaz. Kolun sağı ve solu yoktur.


Kaçış amaçlı kapılarda panik bar ilave edilmektedir. Kapıda yangın sertifikalı, yangına bir-iki saat dayanıklı cam kullanılabilmektedir. Dışarıdan bareli olduğu için kilitlenebilir ve kilitlendiği zaman içeriden basılınca da açılabilir. Kırılma, gevşeme, bükülme, ellemeden düşme, yumuşama gibi bir durum varsa hemen firma yetkililerini aramalısınız.


Briton Kol ile uyumludur. Camlı yangın kapıları , bina otomasyonuna ve yangın alarm sistemine bağlanarak yangın söndürücü sistemler ile entegre çalışır. Bu ürünler sizin isteğinize göre değişkenlikte gösterilebilmektedir. Yönetmelik gereği yangın çıkış kapılarının kilit mekanizmasıdır.


Aksi taktirde hem çalışanların , hemde malla büyük bir ölçüde çok yüksek zarara uğrayabilir. Standart yaylı menteşe yoktur. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Kapı kolu ile ilgili ürün bülteni ve teknik bilgiler edinebilirsiniz.


Yangın kapısı kolu

Bu siteye sunucudaki güvenli bir tarayıcıdan erişmeye çalışıyor olabilirsiniz. Lütfen komut dosyalarını etkinleştirin ve bu sayfayı yeniden yükleyin. Detaylı ürün bilgisi için tıklayınız. Kazini Metal ,metal sektöründeki yılların tecrübesini , uzmanlığını kullanarak ülkemizin ihtiyacları doğrultusunda yangına dayanıklı kapılar ve yan ürünleri konusunda ÜRETİM ve İTHALAT hizmet vermek üzere kurulmuştur.


Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yanı sıra opsiyonel olarak alınan hidrolik kol ile daha sık kullanım sağlanabilir. Bir kattaki kişi sayısının 50′ yi geçmesi halinde, yangın merdiveni ve yangın güvenlik holü kapıları kaçış yönünde kapı kolu kullanılmadan (panik-bar veya benzeri düzenekli) açılabilecektir. Merdivenden tabii zemin seviyesinde güvenlikli bir alana açılan bütün kaçış yolu kapıları ile bir kattaki kişi sayısının 100’ü geçmesi hâlinde, kaçış merdiveni, kaçış koridoru ve yangın güvenlik holü kapıları , kaçış yönünde kapı kolu kullanılmadan açılabilecek şekilde düzenlenir.


Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal önem taşımakta olup. Müşteri memnuniyeti ve geniş ürün yelpazesi ile ise kapı üreticilerinin ana tedarikçisi olmuştur. Her kapının iki yüzünde de aynı hizada duracak şekilde monte edilen kapı kolları , ergonomik kullanım koşullarına uygun bir yükseklikte kapı üzerine yerleştirilir.


Häfele kapı kolları karşılıklı bağlantı özelliği ile kapılarınıza zarar vermediği gibi montaj sonrası servis ihtiyacını da ortadan kaldırır. Kapı kasaları 5mm sacdan yarım kasa olarak üretilmektedir. Kapılarda kol -kilit veya panik bar kullanılmaktadır. YAN GIN KAPISI TEKNİK BİLGİLER.


Tam kapanmayan bir yangın kapısı fonksiyonu yerine getiremez. Kat Otopark Giriş Kapısı Onarıldı. Yüzme Havuzu Bölgesi Devrilen Bollard Onarıldı.


Peyzaj Alanı Devrilen Bollard Onarıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar